Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lineage VS Rift

Poll: Lineage VS Rift (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Lineage
4 57.1%
Rift
3 42.9%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
08 Dec 2011 20:11 #102610 by fAmous
Lineage VS Rift was created by fAmous
καλησπέρα. επειδή έχω ακούσει πολλές φορές την εκπομπή σας και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε,θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το RIFT. παίζω lineage από τότε που πρωτοήρθε στην Ελλάδα και είμαι ακόμα και τώρα φανατικός παίχτης.σήμερα άρχισα να βλέπω videos από gameplay κτλ από το RIFT και ψήθηκα να το ξεκινήσω.ποια είναι η άποψη σας; αξίζει να παρατήσω τα υπόλοιπα games για το RIFT;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2011 00:18 #102615 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Lineage VS Rift
Εγω θα το δοκιμαζα, το καλο και κακο (μαζι) με το rift ειναι τα updates-patches, πχ αυτη τη βδομαδα παιζεις rift και υστερα απο 3 βδομαδες παιζεις αλλο παιχνιδι... τουλαχιστον υπαρχουν αλλαγες, οχι σαν το γ****νο το aion. Επισης, εχει πεσει πολυ ο πληθυσμος του rift, τωρα πια πανε στο swtor(αθλιο παιχνιδι κατ' εμε) και μετα θα πανε στα gw2 και tera. Αλλα οσο επαιξα το rift (καπου 3 μηνες) μου αρεσε αρκετα, πολυ καλοσχεδιασμενο παιχνιδι. Το lvling ειναι ευκολο, το gear δεν μετραει και πολυ, και το βγαζεις και ευκολα (pvp wise). Και απο pve δεν παει πισω dungeons με queue (χωρις cd (οχι σαν το γ****νο aion)) raids κλπ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ λεω να αρχισεις την trial, αν σου αρεσει το gameplay το αγοραζεις κιολας. Στο κατω κατω, απολαμβανεις ενα παιχνιδι μονο οταν εισαι uber noob (imo) so... θα σου αρεσει :P

A, και αν γινεται να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες :)

More
09 Dec 2011 12:18 #102630 by Άγγελος Φασούλης
Σε καμία περίπτωση δεν θα σου πρότεινα να παρατήσεις όλα τα υπόλοιπα για το RIFT. Παίξε την trial και δοκίμασε το. Αλλά για εμένα πάντα top θα είναι το Lineage.

More
09 Dec 2011 23:07 #102663 by fAmous
Replied by fAmous on topic Lineage VS Rift
το εχω κατεβασει και προσπαθω να μπω αλλα δεν με αφηνει. λεει you are not authorized to play this game. ξερει κανεις τι παιζει και τι πρεπει να κανω για να μπω να παιξω;

More
10 Dec 2011 00:07 #102667 by Μάνος Γρυπάρης
Ευχαριστούμε. Το Lineage II είναι free-to-play. To Rift δεν είναι. Πρέπει να το αγοράσεις κανονικά για να παίξεις.

Αν είσαι hardcore MMO player τότε αξίζει. Αν προτιμάς κάτι πιο απλό τότε μείνε στο Lineage. Το καλύτερο θα ήταν να ψάξεις να βρεις trials του Rift στο Internet. Νομίζω ότι έδιναν κατά καιρούς σε διάφορα μεγάλα game sites του εξωτερικού. Η εστω αν σε εμπιστευεται φιλος σου να σου δώσει το account του να δεις πως ειναι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)