CM '03/'04
Στο CM '03/'04 έρχονται οι παίκτες αφού έκανα πορεία στους 8 και 2η χρονιά σάρωσα στην Ευρώπη. 1η σεζόν treble ΑΝΕΤΑ και πορεία μέχρι τους 8. Με το καλημέρα Παίρνω Per Morten Kristiansen για τέρμα. Στην άμυνα την έβγαλα με Κυργιάκο-Γκούμα μέχρι που ο 2ος πήρε πόδι και αντικαταστάθηκε από τον Matt Hill. Γενικώς έφερα ένα σωρό αμυντικούς και κανείς δεν έπιασε. Μπάτζετ? 1,5 εκ. ευρώ το οποίο ποτέ δεν αυξήθηκε. Και φυσικά παίκτες δεν αγόραζε ΚΑΝΕΙΣ! Κατάφερα να πάρω για μπροστά Evandro Roncatto (μηχανή των γκολ, τον Todorov δεν τον έδιναν) για κέντρο βεβαίως Freddy William Thompson, Freddy Guarin, Luiggy Ivan Silva και Constantin Galca και δεξί μπακ Simon Francis. Δεξί χαφ την έβγαλα με ΣανΜαρτεάν. Στο τέλος της 1ης χρονιάς παίρνω και τον Σαλπιγγίδη λόγω συμβολαίου.
π.χ. κοιτάξτε πόσα έδιναν για Βύντρα (με δόσεις μέχρι το τέλος του κόσμου)
Τα ίδια και με Γκούμα. 4 στις 5 περιπτώσεις με δόσεις αγοράζουνε!
Για πάμε στην Ευρώπη. Το 1-7 μέσα στην Ισπανία επί της Θέλτα πως σας ακούγεται?
Έφτασα στους 8 (στους 16 απέκλεισα την PSV) όπου με περίμενε η Juventus. Να'ναι καλά η...πειθαρχική επιτροπή, όπου πέρα από την αδικαιολόγητη κόκκινη του Freddy William Thompson είδαν λέει το βίντεο και τιμώρησαν τον παίκτη για 2 ακόμα αγωνιστικές!
(ποιες βιντεοκασέτες του Παναθηναϊκού μου λέτε μετά...)
2η σεζόν. Για τέρμα παίρνω Andreas Isaksson. Ήμουν μεταξύ αυτού και του Lastuvka. Για δεξί μπακ αρπάξω Danny Mills και για αριστερό είχα ήδη πάρει Trond Erik Bertelsen (απίστευτος αν και στις τρίπλες χάνει συχνά την μπάλα). Επίσης πήρα John Welsh από Liverpool και τον προπόνησα για άμυνα όπου τα πήγε καλύτερα από τον ντεφορμέ Κυργιάκο, ιδιαίτερα στον μεγάλο τελικό. Πήρα και Sunday Oliseh για DM C (εναλλασόταν με -κυρίως- τον Μπασινά)
Ντέρμπι με γαύρο....
Καλώς τα παιδιά...Καλώς τα 6-1!!!
Μετά από αυτό, ο Ολυμπιακός έψαχνε προπονητή. Και πήρε τον βοηθό μου τον Lars Lagerback!!! Με πλήρωσε όμως 190.000 Ευρώ, όσα ακριβώς μου έλειπαν για να πάρω Morten Gamst Pedersen (3,κάτι εκ. λίρες)
Στα μέσα της 2ης σεζόν με καλούν για...αντικαταστάτη του Ρεχάγκελ! (Και μέχρι όταν άφησα το παιχνίδι ήμουνα μακράν πρώτος σε όμιλο με Αγγλία και Ιρλανδία. Ο Ρεχάγκελ είχε αφήσει πάλι κάτι Σαλπιγγίδηδες, Σαμαράδες και Κυργιάκους εκτός...)
Πάντως με τον...Τοπαλίδη στον πάγκο, η εθνική Ολυμπιακών αγώνων πήρε το χρυσό αποκλείοντας Βραζιλία στον ημιτελικό και κερδίζοντας 6-2 την Γαλλία στον τελικό!!! (ήμαρτον ρε!)
7-1 την Marseille!
Στους 8 του Champions League, χάνω από την Μίλαν 2-0 στην Ιταλία.....αλλά κερδίζω 4-1μέσα στην Αθήνα!!!
Στους 4 του Champions League είχα την Bayern. Χάνω 0-1 στην Αθήνα...και στη Γερμανία κερδίζω 1-4! Απίστευτο?
Κι ο μεγάλος τελικός. 2-1 την Διναμό Κιέβου με απόλυτη κυριαρχία και να δέχομαι γκολ στο '90 ("της παρηγοριάς" όπως έγραψε και το CM).
Με άλλα λόγια και πάλι Champions League στη 2η σεζόν. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα γινότανε βαρετό γιατί το καλοκαίρι είχα κλείσει λόγω συμβολαίου...
GK: Marco Amelia, Kasper Schmeichel
DF: Zebina, Henchoz, Kapsis, Zanchi
MF: Καραγκούνη, Antonio Di Natale, Christian Timm, Ricardo Montolivo, Gonzalo Colsa, Richard Knopper
Επίθεση με Μανώλη, Roncatto, Παπ, Σαλπιγγίδη ήμουν πάντοτε κομπλέ.
Αυτά.