- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αυτό το θέμα δείνει πολύ σημαντικές πληροφορίες, μπορεί να σου φένεται ανούσια η προπόνηση αλλά είναι ότι πιο σημαντικό, όπως και οι οδηγίες στα insight της ομάδας. Το δικό μου tip θα ήταν να μην πουλήσεις παίχτες γιατί είναι αρχή και να αγοράσεις staff και να βάλεις να προπονούν την ομάδα(υπάρχει σχετικό θέμα πως να το κάνεις αυτό) έτσι ώστε όλοι οι τομείς στην προπόνηση να φτάσουν όσο γίνεται πιο κοντά στα 5 αστέρια. Αυτό είναι το πρώτο που κάνω εγώ πάντα όταν ξεκινάω στο fm. Μετά δοκιμάζω παίχτες ανεβάζω budget βλέπω που υστερώ και εκεί θα αγοράσω παίχτες. Τώρα αν οπωσδήποτε θες να διώξεις έναν παίχτη κάνε terminate contract (θα σου κοστίσει λίγο) που σημαίνει λύση συνεργασίας. Αλλιώς στο fm δεν γίνεται να πουλήσεις. Είχα βγάλει τον Higuain με 15 εκ. και κανένας δεν τον αγόρασε. Στο fm είναι γενικώς πολύ δύσκολο να πουλήσεις(δεν αγοράζει κανείς ασχέτου τιμής) και να αγοράσεις(αστρονομικά ποσά) που ελπίζω να βελτιωθεί στα επόμενα football manager.Mellberg7 wrote: Ηδη εχω ψαξει εδω www.gameworld.gr/forum/10/7847 αλλα δεν εχω βρει τιποτα σχετικο.Απλως αν ξερετε κατι σχετικα με αυτο που ζηταω πειτε μου.....
eliminator wrote: Έκανα λάθος ήθελα να γράψω "φένεται ανούσιο" όχι "σου φένεται ανούσιο" μπερδεύτηκα.
Πατάς Set Transfer Status? Δοκίμασε το Offer to Clubs, όρισε την τιμή και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πουλήσεις αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο. Δοκίμασε και πες μου.
αυτο δεν το ηξερα.ετσι ειναι πιο ρεαλιστικο αλλα και πιο δυσκολο.Manos wrote: Πέρα από αυτό που λέει ο eliminator, από φέτος οι παίκτες που μόλις έχουν έρθει στην ομάδα δεν πωλούνται κατευθείαν. πρέπει να περιμένεις την περίοδο του Ιανουαρίου στη χειρότερη των περιπτώσεων.