Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

noob in need of assistance

More
18 Feb 2006 13:54 #9106 by Αντώνης Παπαθανασίου
Καλησπερίζω και απο εδώ

Μου ήρθε χτές το βράδυ και ζήτησα απο τον "θείο" το fm06. Είχα κάνει απόπειρες στο παρελθόν (επι fm05) να ξεκινήσω το "άθλημα" αλλά απέτυχα παταγωδώς, τώρα όμως κόλλησα το μικρόβιο και σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ.

Χωρίς να πολυλογώ, αφού κατεβάσω το update ξεκινάω το παιχνίδι με ΑΕΚ. Και βεβαίως χρειάζομαι help :p Ποιούς παίκτες θα προτείνατε να στείλω, ποιούς να κρατήσω, πού να δώσω βάση. Θα χρησιμοποιήσω για αρχή το πρόγραμμα προπόνησης του Μάνου, και θα πειραματιστώ στην domination tactic (η οποία άλλες φορές στο παρελθόν με είχε βοηθήσει αφάνταστα, άλλες είχε αποδειχθεί πατάτα...)

Κάθε βοήθεια δεκτή, I'll see you on the virtual pitch :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2006 15:23 #9120 by Γιώργος
Για το ποιους θα πάρεις δες τη shortlist για το ποιούς θα διώξεις είναι της επιλογής.Δλδ τι στόχους έχεις,τι σύστημα παίζεις αν θα βασισείς σε νεαρούς ή σε έμπειρους κλπ :wink:

More
19 Feb 2006 11:53 #9186 by Dimitris
Replied by Dimitris on topic noob in need of assistance
prwta einai na deis ti paixtes exeis,poioi axizoun,poioi oxi,ti systhma tha paixeis,posa lefta tha xreiasteis (isws poulhseis kapoion paixth,oxi gia tin agwnistikh tou axia,alla logw ipsilou symvolaiou klp)meta tha protina mia meixi empeirwn paixtwn k newn exeliximwn.

Flory-Flory Man United

More
19 Feb 2006 23:52 #9225 by giorgos
Replied by giorgos on topic noob in need of assistance
ego me aek xrisimopoiousa 4-2-3-1. bourbos deksia vasikotatos,sto kentro moras alexopoulos poly kaloi, sto kentro katsou-chanko ,aristera sapanis me backup cesar(tin deyteri xronia pira ivan gonzalez vasikos),kentro ivic,deksia monoena me allagi soares kai epithesi lybe me backup ton oukrano.3 seri protathlimata.
yg.sorrentino ennoeitai foveros gk.

My Lifestyle Determines My Deathstyle!

More
03 Mar 2006 23:30 #9732 by Αντώνης Παπαθανασίου
Καλησπέρα και πάλι, γύρισα απο διακοπές και επιτέλους έχω χρόνο να λιώσω :cool:

thnx για τις απαντήσεις σας μέχρι τώρα! Αρχικά απο στόχους, να βγώ σε ομίλους, άντε και πρωτάθλημα (αν και όντας noobάς δεν με βλέπω). Θα δοκιμάσω τις προτάσεις του Frantic21, και προς το παρόν θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε μπουμπούκια απο free transfers ή τουλάχιστον φτηνούς (και καλούς) παίκτες!

Ποιές χώρες θα προτείνατε να scoutάρω; Προς το παρόν έχω δώσει εντολές σε scouts να ψάχνουν σε Αγγλία, Βραζιλία, και Ισπανία.

ps: Ο Τσιάρτας αξίζει; :roll:

More
04 Mar 2006 00:41 #9733 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα ο Μάνος τον προτείνει και παίζει καλούτσικα για μισή με μία χρονιά αλλά εγώ ούτε που τον ακουμπάω... Από φτηνά παλικαρόπουλα μπορείς να τσιμπήσεις Pirmin Schwegler που είναι DM (μην τον βλέπεις μαπα στην αρχή. εξελήσεται ταχύτατα και παίζει καλά από την αρχή παρά τα στατιστικά του) καθώς και το Mark Wilson που είναι D/WB/MR και θα σου ανεβάσει τη δεξιά πλευρά σου που έχει χοντρό πρόβλημα. Αν τσιμπήσεις και έναν Λαγό που είναι ακριβούτσικος τότε θα είσαι κομπλέ πιστεύω...