Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

HELP!!!! gia fm2006

More
14 Feb 2006 21:48 #8809 by Stavros Vasileiadis
prosfatws egatesthsa to patch 6.0.2 fia to fm2006. apo tote to paixnidi argei para poly. prin to kanw egatastash phgaine sfera. tha ithela na mou proteinetai kapoia lysh (opws gia paradeigma ean mporw na allaxw kati apo tis rythmiseis, h na afairesw to patch). profanws de thelw na xathei to paixnidi pou exw xekinhsei. opoios mporei na voithisei einai eyprwsdektos!!! eyxaristw

"u may think that we don't know who you are, but we do know who u are!"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2006 22:49 #8812 by Σωκράτης
Το μονο που μπορεις να κάνεις είναι να το ξαναεγκαταστήσεις.
Για τα saves πήγαινε εδώ:
\Τα έγγραφά μου\Sports Interactive\Football Manager 2006\games
Κάνε back up τα save σου και κάνε μετά install.

More
14 Feb 2006 22:51 #8813 by Σωκράτης
Αν γίνεται να μου πεί κάποιος πως μπορώ να παίξω μέσο internet FM06
με κάποιους φίλους μου.
plz είναι επείγον... :?

More
14 Feb 2006 22:53 #8814 by Stavros Vasileiadis

shocker wrote: Το μονο που μπορεις να κάνεις είναι να το ξαναεγκαταστήσεις.
Για τα saves πήγαινε εδώ:
\Τα έγγραφά μου\Sports Interactive\Football Manager 2006\games
Κάνε back up τα save σου και κάνε μετά install.

E nai afou les oti den ginetai alliws, mallon de mou menei na kanw tpt allo. ok, thanks anyway!
oson afora thn erwthsh sou, den gnwrizw, den exw paixei pote online.

More
14 Feb 2006 23:15 #8817 by Μιχάλης Πλατάρης
@GoodFellas
Φιλε μου αυτο που πρεπει να κανεις πιστευω ειναι να απενεργοποιησεις την επιλογη Threading στα Prefferences και να μην τρεχεις κατι αλλο μαζι με το fm οσο παιζεις. Λογικα θα παει αρκετα γρηγορα και τωρα...

@shocker
ΠΡεπει να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη Run as a Server αυτος που θελει να κανει τον host. Επισης να εχει κλειστα τα firewall για να μην υπαρχει προβλημα και να εχουν ολοι την ιδια εκδοση παιχνιδιου. Ο host Μπαινει στο www.whatismyip.com Και λεει στους υπολοιπους την ip address και αυτοι πηγαινουν στην επιλογη network οταν αρχιζει το παιχνιδι, join other server Και γραφουν την ip. Λογικα παιζετε. Για καποιο προβλημα γραψε στο τοπικ για τα τουρνουα για να σε βοηθησουμε με πιο πολλες πληροφοριες. Τωρα απλα στα ειπα πολυ συντομα....

More
14 Feb 2006 23:55 #8819 by Stavros Vasileiadis

MikeRibo10 wrote: @GoodFellas
Φιλε μου αυτο που πρεπει να κανεις πιστευω ειναι να απενεργοποιησεις την επιλογη Threading στα Prefferences και να μην τρεχεις κατι αλλο μαζι με το fm οσο παιζεις. Λογικα θα παει αρκετα γρηγορα και τωρα...

@shocker
ΠΡεπει να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη Run as a Server αυτος που θελει να κανει τον host. Επισης να εχει κλειστα τα firewall για να μην υπαρχει προβλημα και να εχουν ολοι την ιδια εκδοση παιχνιδιου. Ο host Μπαινει στο www.whatismyip.com Και λεει στους υπολοιπους την ip address και αυτοι πηγαινουν στην επιλογη network οταν αρχιζει το παιχνιδι, join other server Και γραφουν την ip. Λογικα παιζετε. Για καποιο προβλημα γραψε στο τοπικ για τα τουρνουα για να σε βοηθησουμε με πιο πολλες πληροφοριες. Τωρα απλα στα ειπα πολυ συντομα....

to threading htan eidh apenergopoihmeno. telika apenergopoihsa to patch kai ola irtha sth fysiologikh tous taxythta. aplws de tha exw tis diorthwseis! :(
de mporeis na ta exeis ola...

More
15 Feb 2006 14:53 #8855 by Σωκράτης
@shocker
ΠΡεπει να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη Run as a Server αυτος που θελει να κανει τον host. Επισης να εχει κλειστα τα firewall για να μην υπαρχει προβλημα και να εχουν ολοι την ιδια εκδοση παιχνιδιου. Ο host Μπαινει στο www.whatismyip.com Και λεει στους υπολοιπους την ip address και αυτοι πηγαινουν στην επιλογη network οταν αρχιζει το παιχνιδι, join other server Και γραφουν την ip. Λογικα παιζετε. Για καποιο προβλημα γραψε στο τοπικ για τα τουρνουα για να σε βοηθησουμε με πιο πολλες πληροφοριες. Τωρα απλα στα ειπα πολυ συντομα....[/quote]

Σε ευχαριστώ