Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δεν είμαι τσάτσος....

More
11 Feb 2006 12:57 #8719 by Tasos Georgos
Με αφορμή άναν ακροατή που ρώτησε αν είναι τσατσιά το να βλέπεις το Potential του παίκτη από το Editor θα ήθελα να αναφέρω το δεκάλογο του τσάτσου.
1 Διαλέγεις την ομάδα που θες.
2 Της ανεβάζεις το budget (Τι παραπάνω έχει η Ρεάλ από τον Αχαρναϊκό;;;)
3 Φτιάχνεις παίχτη με τα στοιχεία σου και του βάζεις Potential 200 (έτσι για να γουστάρουμε) και τον κάνεις τούμπανο.Αλλά μην το παραχέσουμε και βάλουμε σε όλα 20.
4 Σύμφωνα με το παραπάνω βήμα φτιάχνω ένα παίχτη με τα στοιχεία του κολλητού μας και όποιου άλλου θέλλουμε.
5 Τους παίκτες που έφτιαξα τους βάζω στην ομάδα που διάλεξα στο βήμα 1
6 Προσεχω να τους κάνω συμβόλαιο με λίγα χρήματα μέχρι το 2015
7 Τουμπανιάζω όσους παίχτες μου αρέσουν. Από τον Τζιώλη μέχρι τον Messi
8 Σε όσους παίχτες πείραξα, βάζω Favourite Club αυτό που έχω διαλέξει στο βήμα 1 και στο Disliked αυτά που δε θέλω να μην πάει (Πχ Σουρμαινα, Παναιτωλικό, Μπαρτσελόνα κλπ)
9 Κανώ Save Editor
10 Αρχίζω το παιχνίδι μου

Θα μου πείτε τώρα ότι όλα αυτά είναι μια πολύ μεγάλη τσατσιά και είναι μαλακία να πειράζεις το Εditor και θα σας απαντήσω οτι δεν είναι ούτε τσατσιά ούτε μαλακία να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι που παίζεις μόνο και μόνο για 'σένα...
ΤΜΝΔ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2006 15:45 #8723 by Μιχάλης Πλατάρης
Σωστος ο φιλος...στην τελικη τα επαναφερεις στα αρχικα και αρχιζεις ςνα καινουριο με unemplyed και σηκωνις Tsoy Loy..

More
11 Feb 2006 16:30 #8725 by Pantelis
Θα μου επιτρέψετε να διαφωνίσω και με τους δυο σας.Πειράζοντας τον Editor αυτομάτος εξαλίφεις και τον όποιον ρεαλισμό αυτό έχει.ΠΡΟΣΟΧΗ!!Δεν λέω οτι είναι τσατσιά κτλπ αλλα λέω ότι απλώς χαλάς το παιχνίδι και ό,τι αυτό σου προσφέρει

More
11 Feb 2006 20:42 #8733 by Dimitris
afou theloume to FM na plisiazei oso to dynaton tin pragmatikothta,yparxei sta alitheia kapoia methodos opou enas scout,proponitis na dei pws THA einai enas paixths se ligo kairo?to mono kritirio einai ta TWRINA tou stoixeia,i proponisi pou tha exei kai i tyxh!

egw proswpika den thelw na xerw poso einai to PA kathe paixth pou agorazw,apo thn allh omws den katakrinw osous to kanoun.aplws to thewrw gia mena megalyterh proklhsh.exallou k oi paixtes-palta einai mesa sto paixnidi....

Flory-Flory Man United

More
11 Feb 2006 21:19 #8735 by Σωκράτης
Συμφωνώ με τον jimmy13.

More
12 Feb 2006 16:56 #8748 by Tasos Georgos
Jimmy 13 δεν αντικρούω τα όσα λες απλά πολλές φορές πιστε΄τω οτί έχει τύχει και σε εσένα να γουστάρεις έναν παίκτη και να μην είχε την εξέλιξη που περίμενες. Με αυτόν τον τρόπο απλά κάνεις την καύλα σου

[code]
Όσο για τον τρίτο κύριο, απλα δεν ασχολούμαστε με καταλανούς... :twisted: :twisted:

More
12 Feb 2006 22:52 #8753 by Dimitris
akrivws ayto file mou....m'aresei na riskarw,fernontas enan agnwsto paixth,epeidh aplws k mono mou aresoun ta stats tou,kai pithanws i apodosi tou stin proigoumeni omada tou.
apo ekei k pera,egw kanw oti mporw apo tin meria na ton veltiwsw,an ta kataferw,i xara mou einai akoma megalyterh,apo to na ferw stin....Lancaster ton Ronaldinho! :D

Flory-Flory Man United