Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η ομάδα του GameWorld στο Fifa

More
02 Oct 2010 18:01 #80249 by Μάνος Γρυπάρης
Η ομάδα του GameWorld και των Users στο Fifa ξεκιναέι από σήμερα

GameWorldGR

Για να παίξετε μαζί μας Fifa κάντε τα εξής:
- Βεβαιωθείτε ότι έχετε το αυθεντικό Fifa 11. Επιλέξτε "Virtual Pro" από το κεντρικό μενού, μετά "Pro Clubs". Αν σας ζητηθεί να εισάγετε κάποιο serial number, αυτό υπάρχει στην τελευταία σελίδα του manual του παιχνιδιού, στο πάνω μέρος.
- Κάντε Search για να βρείτε την ομάδα και γράψτε GameWorldGR. Κάντε αίτηση για να σας δεχτούμε.
- Αφού κάνετε αίτηση, κάντε reply σε αυτό το topic και γράψτε:
1)Playstation ID:
2)Θέση που παίζετε:
3)E-mail:
4)MSN:

Στοιχεία ομάδας:
GameWorldGR
Σύστημα: 4-4-2 ρόμβος
Level: 1
Minimum παίκτες που θα μαζευτόμαστε: 3

Η συννενόηση για τους αγώνες θα γίνεται από αυτό το topic. Στο MSN θα μιλάμε μόνο την ημέρα και ώρα των αγώνων. Η Δευτέρα θα ήταν μια καλη περίπτωση να παίζουμε, αλλά επειδή έχω τόσο την εκπομπή όσο και τα raids στο Darkfall, προτείνω την Πέμπτη που είναι ημέρα Europa League. Θα δυσαρεστήσω όσους από εσάς βλέπουν την ομάδα τους στο Europa League, αλλά θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα ματς σε βραδινή ώρα. Προτείνεται 22:30-00:00. Αμέσως μόλις γυρνάω από το στούντιο.

Τα δικά μου στοιχεία:
1)Playstation ID: Manos Gryparis
2)Θέση: CAM
3)E-mail: manos@gameworld.gr
4)MSN: hardcoregr@yahoo.com

Αναμένουμε συμμετοχές. Αν κάποιοι παίζετε στις ίδιες θέσεις, προσπαθήστε να κάνετε παραχωρήσεις για να συγκεντρώσουμε μια καλή 11άδα. Α και το βασικότερο απ' όλα: Ο καθένας θα παίζει στη θέση του και κυρίως οι αμυντικοί.

CU in-game...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2010 18:20 #80250 by kostas7gr
Μανο εγω ενδιαφερομαι αλλα σε 15 μερες που θα παρω το φιφα 11.τοτε θα σου πω e mail κτλ :bduh:

εχω και bluetooth.αν εχετε κ οι αλοι θα μπορουμε να μιλαμε

Please Log in or Create an account to join the conversation.