Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

International Basketball Manager

More
26 Sep 2010 21:09 #79584 by Andr
Το νεο manager για το μπασκετ που ειναι αρκετα πιο αξιολο για μενα απο οσα εχουν κυκλοφορησει μεχρι σημερα.Σαν περιβαλλον ειναι αρκετα καλο αφου περιεχει αρκετους παικτες,πρωταθληματα αλλα και τις μεγαλες διοργανωσεις οπως euroleague,eurocup.Το παιχνιδι υστερει αρκετα στο τομεα των γραφικων αλλα και στο τομεα των τακτικων δεν υπαρχει και πολυ μεγαλη ποικιλια.Κυριως μπορεις να επιλεξεις τα βασικα συστημα οπως pick & roll και ζωνη .Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο για το ειδος του.Περισσοτερα στο link .
[youtube:3elypl5c]
[/youtube:3elypl5c]

[youtube:3elypl5c]
[/youtube:3elypl5c]
Ας γραφουμε εδω αποψεις και αποριες για το παιχνιδι αλλα και αν ασχολειστε και παικτες που προτεινεται

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2010 21:16 #79585 by lavezzi7
8O 8O 8O

Καλά ε τώρα το είδα αυτό!!!Το έχει κανείς λέει τίποτα?Τα ονόματα των παικτών είναι κανονικά ή σαν το άλλο το ελληνικό που αντί για Παπαλουκάς έλεγε Πεπελούκης?

20 Ευρώ είναι καλή τιμή και αν τα αξίζει θα τιμηθεί.

More
26 Sep 2010 22:49 #79590 by Lalo007
Δεν μου γυαλιζει καθολου το ματι...Η 3d απεικονιση ειναι απαραδεχτη.

More
26 Sep 2010 23:27 #79603 by Μάνος Γρυπάρης

Lalo007 wrote: Δεν μου γυαλιζει καθολου το ματι...Η 3d απεικονιση ειναι απαραδεχτη.

Προτιμάς τα "κειμενάκια" του World Basketball Manager?

Είναι να απορείς πως η EA Sports δεν έχει βγάλει manager game για μπάσκετ, την στιγμή που η Αμερική θεωρείται η πατρίδα του αθλήματος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Sep 2010 23:30 #79607 by lavezzi7

Lalo007 wrote: Δεν μου γυαλιζει καθολου το ματι...Η 3d απεικονιση ειναι απαραδεχτη.

Σε ένα καθαρά manager game δεν παίζει ρόλο για τους χρήστες.Εδώ την έχουμε βγάλει τόσα χρόνια με τα κυκλάκια του FM,εκεί θα κολλήσουμε?

More
27 Sep 2010 14:52 #79646 by Andr

lavezzi7 wrote: 8O 8O 8O

Καλά ε τώρα το είδα αυτό!!!Το έχει κανείς λέει τίποτα?Τα ονόματα των παικτών είναι κανονικά ή σαν το άλλο το ελληνικό που αντί για Παπαλουκάς έλεγε Πεπελούκης?

20 Ευρώ είναι καλή τιμή και αν τα αξίζει θα τιμηθεί.

τα ονοματα των παικτων ειναι κονονικα.εχει και τα εμβληματα των μεγαλων ομαδων.δηλαδη απο ελλαδα παναθηναικο,ολυμπιακο,μαρουσι,πανελληνιο και στις μικροτερες εχει κανονικα το roster απλως εχει ακυρο σημα και πολλες φορες και ονομα αλλα γενικα αξιζει σε σχεση με τα προηγουμενα

More
27 Sep 2010 16:47 #79660 by Lalo007

Manos wrote:

Προτιμάς τα "κειμενάκια" του World Basketball Manager?

Είναι να απορείς πως η EA Sports δεν έχει βγάλει manager game για μπάσκετ, την στιγμή που η Αμερική θεωρείται η πατρίδα του αθλήματος.

Βασικα ναι. 8O Απλα επειδη ασχολουμε ενταντικα με το αθλημα δεν μπορω να βλεπω τον αλλον να τριπλαρει ετσι στο κεντρο και να περιμενει κινηση κτλ.Απλα μου χτυπαει πολυ ασχημα.

More
02 Oct 2010 20:07 #80261 by rafor
Το οτι βγαινουν και manager παιχνιδια για μπασκετ , ειναι πολυ καλο.Και εγω ασχολουμαι με το αθλημα , αλλα το παιχνιδι δεν μου αρεσει... :( :( Οι παικτες ειναι λες και τους εχουνε κολλησει σε μακετα και δεν μπορουν να κουνηθουν , επειτα οτι παει να κανει πασα βαζει τη μπαλα πισω απο το κεφαλι(λες και εχει παθει αυχενικο).Τωρα το παρκε του γηπεδου δεν ειναι κακο , αλλα οι μπασκετες ειναι λες και δεν ξερω και εγω τι...Και το κοινο ειναι τελειος χαλια......