Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με το pes 2009 become a legend..

More
02 Aug 2010 15:16 #76141 by DAMIANOS008
[/b][/b] 8O
Για σας μαγκες εχω ενα σοβαρο προβλημα και κοντεβω νε τα τιναξω.
Εδω και κατι μηνες παιζω στο pes 2009 το become a legend και εχω φτιαξει εναν παιχτη, (παρεπιπτοντος εχω βαλει το summer patch δεν ξερω αν φταιει αυτο αλλα εχω δοκιμασει και με το final και παλι τα ιδια) ναι και προχοραω παραπερα ειμαι σε ενα σημειο το οποιο ειμαι σε εβδομαδες μεταγραφων και ειχα προταση απο την real madrid και βεβαιως δεχτηκα να παω.. με το που δεχομαι και παω να παιξω τον προτο αγωνα με την ομαδα με πεταει εξω το παιχνιδι και μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει οτι το pes 2009 σταματησε να λειτουργει!!
Το ξανα ανοιγω και με το που επιλεγω become a legend το save μου με ξαναπεταει εξω!
Ηθελα να προσθεσω οτι οταν ημουν σε προηγουμενες ομαδες δεν μπορουσα να πεξω με αντιπαλο την real madrid και με ξαναπεταγε εξω, οποτε πατουσα skip match και ειχε λυθει το προβλημα!!
Διαταυτα πιστευω οτι το προβλημα που διμιουργηθηκε και θα μου στειλει στον κουβα τον κοπο τοσων μηνων ειναι στην real madrid και αυτη δεν με λειπατε καθολου και εχω περασει και πολλα , δεν ξερει ποσες φορες εχει παει να με χωρισει η γυναικα μου!
τεσπα πολλα ειπα οποιος αρχοντας ξερει κανενα κολπο να με ξελασπωσει θα με εκανε τρις χαρουμενο.. THANKS ΑΠΟ ΤΩΡΑ..! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2010 16:00 #76142 by Ιβάν
Αυτό συνήθως βγαίνει όταν κολλάει ένα πρόγραμμα. :-k Αυτό το εμφανίζει, απ`ότι ξέρω, στα Vista και στα Seven. Εσύ ποια έχεις; Και από που κατέβασες το patch; Και μην ανησυχείς, δεν θα πάει χαμένος ο κόπος σου. Κάτι θα κάνουμε για αυτό!

More
02 Aug 2010 16:04 #76144 by DAMIANOS008
Μακαρι!!
Εχω τα vista ta ultimate..
Το παιχνιδι το ειχα κατεβασει απο τορρεντ τωρα δεν θυμαμαι..και μεσα ειχε και το patch και γενικα ηταν πακετο..

More
02 Aug 2010 16:12 #76146 by Lalo007
εεεεεεεπ!!!!παρανομος!!λογικο ειναι ορισμενα πειρατικα να εχουν προβληματα.μπορει να του λειπει καποιο μικροαρχειακι που αφορα την real.μπορεις να το ξανακατεβασεις και να κρατησεις τα save files....αν και δεν ξερω αν αυτα που λεμε τωρα επιτρεπονται..... :oops:

More
02 Aug 2010 16:18 #76147 by DAMIANOS008
Σιγα ρε FBI! :D
Δοκιμασα τα save στην απλη εκδοση χωρις το patch που μου ειχε μεσα το τορρεντ και το διαβαζει αλλα δεν το ανοιγει... λεει οτι ειναι διαφορετικη εκδοση και βγαζει error! :cry:

More
02 Aug 2010 16:23 #76148 by Lalo007
Εμ τι να σου κανω...Παιχνιδι απο καταστημα,και ας ειναι και πατατα... :mrgreen: .Με τα πειρατικα θα υπαρχουν τετοια προβληματα... :lol: Εγω παντως αυτο θα εκανα.Βρες το απο αλλο t@rr@nt,βαλε το patch και τα save files και εσυ οκ.Αλλα τι να το κανεις τωρα?Παρε το '11 μια και καλη και τελειωνε. \:D/

More
02 Aug 2010 16:34 #76149 by DAMIANOS008
Τι να πω!
Ασε θα τα τιναξω καλυτερα! ](*,)

More
02 Aug 2010 16:42 #76150 by Ιβάν
Το 2009 είναι ή το 2010! Καλοκαιρινό patch μπορείς να κατεβάσεις νόμιμα από εδώ! :-$ :icon dissapear: :read:

More
02 Aug 2010 17:05 #76163 by DAMIANOS008
Το 2009!
Θα το δω κα αυτο ευχαριστω παντως!

More
02 Aug 2010 17:15 #76167 by Ιβάν
Και μια άλλη συμβουλή: Βάλε καλύτερα Seven, αξίζουν τα λεφτά! :euro: