Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Που βρίσκεστε και με ποια ομάδα

• a Guest
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
14 Jan 2006 13:04 #7452 by a Guest
Εγω είμαι στο 2037 με την ΑΕΚ. Μεταγραφές δεν θα σας πω, μιας και όλοι είναι άγνωστοι. Έχω καταφέρει να πάρω 3 σερί πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, και το απίστευτο.........πήρα το Champions League (2-1 στον τελικό με Chelsea!)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
28 Jul 2006 19:04 #17436 by a Guest
Να σας παραθέσω εν τάχει την πορεία με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης-

1η χρονιά - Πρωταθλητής Β' Εθνικής
2η χρονιά - Πρωταθλητής Α' Εθνικής
3η χρονιά - Πρωταθλητής Α' Εθνικής
4η χρονιά - 3ος στο Πρωτάθλημα
5η χρονιά - Πρωταθλητής Α' Εθνικής και το ΚΟΥΛΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ= μετά από μεγαλειώδη πορεία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (αποκλείοντας Τότεναμ, Σαραγόσα, Βαλένθια κλπ) η ομάδα φτάνει στον τελικό της διοργάνωσης όπου αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ. Την ίδια μέρα όμως, πίσω στην Ψαροκώσταινα, διεξάγεται το θρυλικό "ALL STAR GAME" της Α' Εθνικής, στο οποίο -μη χέσω- πέρνουν μέρος 11 Έλληνες και 6 ξένοι παίκτες της ομάδας μου. Έτσι, στον τελικό του ΟΥΕΦΑ, στο πιο σημαντικό ματς στην ιστορία του συλλόγου, ο ΑΡΗΣ κατεβάζει τα τσικό του και χάνει με 3-1. Ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών που αγωνίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν 19 χρονών. Τι να πω ρε παιδιά? Μεγαλύτερη νίλα δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ τόσα χρόνια... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
Από παίχτες πάντως, η ομάδα φυσάει.. Πούλησα τον Κάσερες 1.5δις δρχ. την πρώτη χρονιά και έφερα παιχτάκια. Kisliy, Zilic, Jose Sosa, κλπ... Σειταριδη, Σρνα, Τσιγκρίνσκι (ΘΕΟΣ), Γιαχιάουι, Γκουαριν, κλπ... Αυτό που γουστάρω πολύ όμως είναι οτι έχω πολλού Ελληνες.

More
15 Jun 2009 15:42 #54235 by Aggelos
Σε αυτό το θέμα γράφουμε τις προτάσεις μας για μεταγραφές παικτών, coaches όλων των ειδών που καλούς που να θέλουν να έρθουν Ελλάδα και ότι άλλο πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει. Αν θέλετε γράφετε και ποια ελληνική ομάδα έχετε.

Atzelo13

More
15 Jun 2009 15:58 #54236 by Aggelos
Ξεκίνησα με τον Παναθηναϊκό (με το patch 9,3) και οι πρώτες μου μεταγραφές αν και μπήκα λίγο μέσα ήταν ο Alex της Ιντερνασιονάλ 26 χρόνων τρελή παιχτούρα και μου κόστισε 9 εκ. ευρόπουλα που τα έδωσα όμως σε 2 δόσεις! Νιλμαρ το ίδιο ακριβώς σε 2 δόσεις, και έδιωξα Μελίσης(δανεικός) και Μουν Δανεικός. Σάλπι, Ματζιος, Ιβανσιτς πούλημα και αυτοί. Παίζω ένα 4-2-3-1 με τους εξής :
Τζόρβας
(Γκαλινοβίτς, Καρνέζης)

Βαβζίνιακ, Ντειβιντ, Βυντρα, Γκαμπριελ
(Σπυρόπουλος, Σαρριεγκι, Γκουμας, Νιλσον)

Ματτος, Ζιλμπέρτο Σίλβα
(Σιμαο, Λεοντίου)

Αλεξ, Νίνης, Κλέϊτον
(Καρα, Χριστοδουλοπουλος)

Νιλμαρ
(Πετρόπουλος, Ρουκάβινα)

More
22 Jul 2009 09:21 #57151 by Frank
Λοιπον, εγω ειχα Αρη ... μην τα πολυλογω, εφτασα να παιζω στον Πανσερραικο Β εθνικη, να εχω κανει αριστες μεταγραφες και παλι να με διώχνουν για τα οικονομικα ... τελικα 2012 τωρα βρισκομαι στον Ατρομητο (Β εθνικη) πηρα την ομαδα με 8-9 μονο βασικους (τους οποιους και έδιωξα ολους) και ολους τους αλλους να ειναι απ την μικρη ομαδα ...

τωρα εχω στην μικρη ομαδα 10-12 ''ταλεντακια'' και στην πρωτη ομαδα 23 αξιοπιστους παιχτες που λογικα θα με βοηθησουν να παρω την ανοδο ...

ορίστε η ομαδα
[img

οριστε και οι μεταγραφες
[img

βεβαια φετος θα ειναι μια δυσκολη χρονια μιας και στην Β εθνικη παιζουν αρκετες ''καλες'' - ''δυνατες'' ομαδες οπως Εργοτελης / Εθνικος / Πας Γιαννενα/ Ιονικος / Καβαλα / Κερκυρα / Ξανθη / Πανσερραικος ...

More
22 Jul 2009 22:37 #57202 by doxitis
εγω μολις εφυγα απο την Ατλετικο Μαδριτης και πηγα στην Φιορεντινα επειδη μου εσπασαν τα νευρα με τα λεφτα και τα μπατζετ..

More
22 Jul 2009 23:26 #57207 by biilloman
paidia paikste re my brute

axtipiti.mybrute.com

aplos mpite edw k porothite....trust me ;) :cool:

More
09 Aug 2009 00:18 #58148 by Frank

Frank16 wrote: Λοιπον, εγω ειχα Αρη ... μην τα πολυλογω, εφτασα να παιζω στον Πανσερραικο Β εθνικη, να εχω κανει αριστες μεταγραφες και παλι να με διώχνουν για τα οικονομικα ... τελικα 2012 τωρα βρισκομαι στον Ατρομητο (Β εθνικη) πηρα την ομαδα με 8-9 μονο βασικους (τους οποιους και έδιωξα ολους) και ολους τους αλλους να ειναι απ την μικρη ομαδα ...

τωρα εχω στην μικρη ομαδα 10-12 ''ταλεντακια'' και στην πρωτη ομαδα 23 αξιοπιστους παιχτες που λογικα θα με βοηθησουν να παρω την ανοδο ...

ορίστε η ομαδα

οριστε και οι μεταγραφες
[img

βεβαια φετος θα ειναι μια δυσκολη χρονια μιας και στην Β εθνικη παιζουν αρκετες ''καλες'' - ''δυνατες'' ομαδες οπως Εργοτελης / Εθνικος / Πας Γιαννενα/ Ιονικος / Καβαλα / Κερκυρα / Ξανθη / Πανσερραικος ...

τελικα καταφερα και πηρα την ανοδο για την Superleague :cool:

Ειμαι ηδη Ιανουαριο και μαλλον θα ξαναπεσω στην Β' ... :(

Γιατι ? Γιατι οι επιθετικοι μου (και οι 2) εχουν πεσει σε χειμερια ναρκη ... :?

Δειτε το ss για να καταλαβετε :roll:

[img

ειχα και αλλους δυο επιθετικους 19+20 ετων οι οποιοι ειναι τραυματιες εδω και μηνες ...

απονη ζωη ... μας πεταξες στου δρομου την ακρη ... μας αδίκησες ...

More
09 Aug 2009 00:44 #58150 by lavezzi7

Frank16 wrote:

Frank16 wrote: Λοιπον, εγω ειχα Αρη ... μην τα πολυλογω, εφτασα να παιζω στον Πανσερραικο Β εθνικη, να εχω κανει αριστες μεταγραφες και παλι να με διώχνουν για τα οικονομικα ... τελικα 2012 τωρα βρισκομαι στον Ατρομητο (Β εθνικη) πηρα την ομαδα με 8-9 μονο βασικους (τους οποιους και έδιωξα ολους) και ολους τους αλλους να ειναι απ την μικρη ομαδα ...

ορίστε η ομαδα

οριστε και οι μεταγραφες
[img

τελικα καταφερα και πηρα την ανοδο για την Superleague :cool:

Ειμαι ηδη Ιανουαριο και μαλλον θα ξαναπεσω στην Β' ... :(

Γιατι ? Γιατι οι επιθετικοι μου (και οι 2) εχουν πεσει σε χειμερια ναρκη ... :?

Δειτε το ss για να καταλαβετε :roll:

[img

ειχα και αλλους δυο επιθετικους 19+20 ετων οι οποιοι ειναι τραυματιες εδω και μηνες ...

απονη ζωη ... μας πεταξες στου δρομου την ακρη ... μας αδίκησες ...

Ρε φίλε έχεις Πανσερραικό και παίζεις με 2 φορ?Το 4-4-2 έχει ψοφίσει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο,πότε θα το καταλάβετε;

More
09 Aug 2009 01:03 #58153 by Frank

lavezzi7 wrote: Ρε φίλε έχεις Πανσερραικό και παίζεις με 2 φορ?Το 4-4-2 έχει ψοφίσει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο,πότε θα το καταλάβετε;

Διαβασες προσεκτικα τι γραφω παραπανω ? ... :roll:

Ατρομητο εχω, ο Πανσερραικος δεν εχει μπλε εμφανισεις :wink:

προσωπικα με αυτο το συστημα ανεβηκα κατηγορια, με ανυπαρκτους παιχτες ...
αναλογα με το παιχνιδι κανω τις καταλληλες παραλλαγες, αλλα ολα εχουν βαση το 4-4-2 :wink: