- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Frank16 wrote: Λοιπον, εγω ειχα Αρη ... μην τα πολυλογω, εφτασα να παιζω στον Πανσερραικο Β εθνικη, να εχω κανει αριστες μεταγραφες και παλι να με διώχνουν για τα οικονομικα ... τελικα 2012 τωρα βρισκομαι στον Ατρομητο (Β εθνικη) πηρα την ομαδα με 8-9 μονο βασικους (τους οποιους και έδιωξα ολους) και ολους τους αλλους να ειναι απ την μικρη ομαδα ...
τωρα εχω στην μικρη ομαδα 10-12 ''ταλεντακια'' και στην πρωτη ομαδα 23 αξιοπιστους παιχτες που λογικα θα με βοηθησουν να παρω την ανοδο ...
ορίστε η ομαδα
οριστε και οι μεταγραφες
βεβαια φετος θα ειναι μια δυσκολη χρονια μιας και στην Β εθνικη παιζουν αρκετες ''καλες'' - ''δυνατες'' ομαδες οπως Εργοτελης / Εθνικος / Πας Γιαννενα/ Ιονικος / Καβαλα / Κερκυρα / Ξανθη / Πανσερραικος ...
Frank16 wrote:
Frank16 wrote: Λοιπον, εγω ειχα Αρη ... μην τα πολυλογω, εφτασα να παιζω στον Πανσερραικο Β εθνικη, να εχω κανει αριστες μεταγραφες και παλι να με διώχνουν για τα οικονομικα ... τελικα 2012 τωρα βρισκομαι στον Ατρομητο (Β εθνικη) πηρα την ομαδα με 8-9 μονο βασικους (τους οποιους και έδιωξα ολους) και ολους τους αλλους να ειναι απ την μικρη ομαδα ...
τωρα εχω στην μικρη ομαδα 10-12 ''ταλεντακια'' και στην πρωτη ομαδα 23 αξιοπιστους παιχτες που λογικα θα με βοηθησουν να παρω την ανοδο ...
ορίστε η ομαδα
οριστε και οι μεταγραφες
βεβαια φετος θα ειναι μια δυσκολη χρονια μιας και στην Β εθνικη παιζουν αρκετες ''καλες'' - ''δυνατες'' ομαδες οπως Εργοτελης / Εθνικος / Πας Γιαννενα/ Ιονικος / Καβαλα / Κερκυρα / Ξανθη / Πανσερραικος ...
τελικα καταφερα και πηρα την ανοδο για την Superleague :cool:
Ειμαι ηδη Ιανουαριο και μαλλον θα ξαναπεσω στην Β' ...
Γιατι ? Γιατι οι επιθετικοι μου (και οι 2) εχουν πεσει σε χειμερια ναρκη ...
Δειτε το ss για να καταλαβετε
ειχα και αλλους δυο επιθετικους 19+20 ετων οι οποιοι ειναι τραυματιες εδω και μηνες ...
απονη ζωη ... μας πεταξες στου δρομου την ακρη ... μας αδίκησες ...
lavezzi7 wrote: Ρε φίλε έχεις Πανσερραικό και παίζεις με 2 φορ?Το 4-4-2 έχει ψοφίσει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο,πότε θα το καταλάβετε;