Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με εθνικες ομαδες

More
16 Jun 2010 19:28 - 16 Jun 2010 20:52 #74031 by Μιχάλης Χάλας
παιδες εχω μια απορια (αν υπαρχει ηδη σα θεμα σε καποιο αλλο ποστ ζηταω εκ των προτερων συγνωμη)......κανω apply να αναλαβω μια εθνικη ομαδα,τιν αποδεχονται,παταω accept αλλα δεν γινομαι προπονητης της...ειναι σαν να μην το χω πατησει....και μετα απο λιγες μερες ξανασυφωνουν,ξαναπαταω accept αλλα μια απο τα ιδια.....μπορει καποιος να με βοηθησει????ευχαριστωωωωωωωωωωωωω
Last edit: 16 Jun 2010 20:52 by Μιχάλης Χάλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jun 2010 19:34 #74032 by lavezzi7
Πρώτον,καλωσόρισες.
Δεύτερον,άλλαξε τα greeklish γιατί απαγορεύονται.
Τρίτον,σε τι αναφέρεσαι ακριβώς? :mrgreen:

More
16 Jun 2010 20:48 #74037 by Μιχάλης Χάλας
Ωχ συγνωμη...ξεχαστηκα για τα greeklish...λοιπον θα ειμαι σαφης...ειμαι σε μια ομαδα συγκεκριμενα στον παναιτωλικο....βλεπω οτι η ακτη ελαφοντοστου δεν εχει προπονητη..κανω apply for job και περιμενω αν θα με δεχτουν ή αν θα φαω ακυρο....περνανε οι μερες και βλεπω μηνυμα οτι με δεχτηκαν....και μου ζηταει να πατησω accept ή reject....παταω accept αλλα δν γινεται τιποτα....ξαναπερνανε οι μερες παλι μου βγαζει μηνυμα οτι με δεχτηκαν ξαναπαταω accept παλι δν γινεται τιποτα....και νομιζω οτι μπορω να ειμαι παραλληλα και προπονητης σε εθνικη ομαδα και σε συλλογο...το χα ξανακανει παλαιοτερα...ελπιζω να σε φωτισα τωρα

More
16 Jun 2010 21:05 #74040 by thanasis

silahim wrote: Ωχ συγνωμη...ξεχαστηκα για τα greeklish...λοιπον θα ειμαι σαφης...ειμαι σε μια ομαδα συγκεκριμενα στον παναιτωλικο....βλεπω οτι η ακτη ελαφοντοστου δεν εχει προπονητη..κανω apply for job και περιμενω αν θα με δεχτουν ή αν θα φαω ακυρο....περνανε οι μερες και βλεπω μηνυμα οτι με δεχτηκαν....και μου ζηταει να πατησω accept ή reject....παταω accept αλλα δν γινεται τιποτα....ξαναπερνανε οι μερες παλι μου βγαζει μηνυμα οτι με δεχτηκαν ξαναπαταω accept παλι δν γινεται τιποτα....και νομιζω οτι μπορω να ειμαι παραλληλα και προπονητης σε εθνικη ομαδα και σε συλλογο...το χα ξανακανει παλαιοτερα...ελπιζω να σε φωτισα τωρα

Πριν συνεχισουμε,το παιχνιδι το εχεις αυθεντικο?

More
16 Jun 2010 22:40 #74043 by Μιχάλης Χάλας
μμμμμ οχι....λες να παιζει ρολο αυτο????

More
16 Jun 2010 22:45 #74044 by Frank
ναι αυτο ειναι το προβλημα, αγόρασέ το αυθεντικο :wink: