Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με πειραγμένο budget στο FM09

More
04 Jun 2010 13:09 #73216 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ απλά πήγες και πρόσφερες στους παίκτες σου χρήματα σε μισθούς παραπάνω από το μπάτζετ κι η ομάδα σου δεν είχε τα έσοδα για να τους στηρίξει. Έκανες κακή διαχείριση και το πλήρωσες. Προσπάθησε να πουλήσεις παίκτες με μεγάλα συμβόλαια που δεν αποδίδουν και να πάρεις ταλέντα που μπορούν να παίξουν άμεσα και με λίγα χρήματα.

μιπος ξερεις τι μπορω να κανω για να μη τ κανει κ μα χαλα τ παιχνιδι??

Μήπως θα έπρεπε να γράφεις τις προτάσεις σου ολοκληρωμένες και να διαβάσεις τους κανονισμούς του forum που απαγορεύουν τα "πετσοκομμένα μηνύματα"?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2010 15:28 #73339 by kamenos21 back
να ροτισω και κατι αλλο βαζω στον editor να εχω full wage budget δηλαδη 99999999 μεχρι εκει παει και ειμαι με την αεκ εκεινο ομος μου βαζει να εχω 15000 περ week και ετσι αναγκαζομαι να κανο adjout badget και να φαλιριζω τι να κανω ???.....

More
07 Jun 2010 11:44 #73407 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν καταλαβαίνω. Βαλε στον editor ένα λογικό μπάτζετ, για παράδειγμα 50.000.000 ευρώ . Αν δεν σου έχει επιλογή να φτιάξεις και το wage budget, τότε φρόντισε να κανεις τις αλλαγες στον editor πριν το Adjust budget στην αρχή της σεζόν. Μετά τις αλλαγές θα κάνεις το Adjust κάπου στη μέση κι είσαι οκ. Να φαλιρίσεις με τόσα λεφτά δεν παίζει. Ανέβασέ τα όλα από λίγο κάθε φορά. Μην το πας στο τέρμα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
08 Jun 2010 15:23 #73493 by kamenos21 back
οκ τελος αν θελω να εχω 100.000.000 εκατομμυρια για μεταγραφες και να μπορω να δινω μεχρι και 70.000 per week πως πρεπει να ρυθμισω τν editor δηλαδη τ νουμερα να βαλω στο balance season badget kai wage badget!!!thanks

More
09 Jun 2010 17:40 #73580 by Μάνος Γρυπάρης
για να μη σου κολλησει, βαλτα λιγα λιγα οπως σου ειπα, κανε τις μεταγραφες, κανε save και μετα ξαναβαλε αλλα λιγα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Jun 2010 12:39 #73629 by kamenos21 back
δηλαδη το λες λιγο πιο αναλυτικα ο editor ειναι αυτος που οταν τα βαζεις πρεπει να κανεισ new game !! οποτε ποσ θα τ κανω????

More
16 Jun 2010 15:55 #74005 by Μάνος Γρυπάρης
Οχι. Τόση ώρα για αυτόν τον editor μου λες? Με αυτόν δεν πρέπει να πειράζεις τίποτα.

Κατέβασε τον FM Real-Time Editor και κάνε Load το Save σου. Με αυτόν θα κάνεις ότι θες.
www.gameworld.gr/downloads/downl ... me-Editor/

[img
[img
[img

(George M. Cohan)