Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Πρόβλημα με γραφικά

More
16 Apr 2010 19:17 #70863 by Gilberto13
Ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να δω φωτογραφίες παικτών μέσα στο παιχνίδι με ανάλυση 180*180; :?: :?:

Οι μόνες που μπορώ να δω είναι αυτές με ανάλυση 140*180. :-k :-k

Έχω το skin Mida's Touch 10. :cool:

Ευχαριστώ για το χρόνο που ξοδέψατε. :bye:

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΟΥ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΞ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ:<< ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ>>.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2010 01:13 #70875 by Frank
οχι φιλε, μονο μεχρι 140*180 υποστηριζει το φετινο fm :wink:

More
23 Jul 2010 22:29 #75627 by Haris
Προβλημα στο 3D?Λοιπον ειπα να ξεκινησω και εγω το 10.Επιλεγω πρωταθληματα,τον παο κτλ.Kαι παω να παιξω το φιλικο με τους U21.Κανω τις ρυθμισεις για το πως θα παιξουν και παταω play.Ομως μαυρισε το πλαισιο που δειχνει τον αγωνα σε 3D.Πιο παλια δεν αντιμετωπισα προβλημα αλλα ειχα κανει delete στο save game διοτι δεν το ηθελα και παιζω ακομα το FM 2009.Το εχω αυθεντικο αλλα αφη τη φορα το εβαλα σε offline mode μεσω steam διοτι δεν εχω ιντερνετ εδω που ειμαι.Τι φταιει?τι να κανω?

More
26 Jul 2010 17:58 #75824 by Μάνος Γρυπάρης
Προφανώς φταίει το PC που έκατσες. Κάτι με την κάρτα γραφικών ίσως? Είσαι και διακοπούλες, ε....κάτι ξέρεις παραπάνω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Jul 2010 23:16 #75848 by Haris
Tο ιδιο laptop χρησιμοποιω.Μανο το ξανακοιταξα και παιζει μόνο στο 2D Classic.Επισης μετα τον αγωνα κολλησε κανα 5λεπτο(κινουσα μονο τον κερσορα)και μετα επανηλθε.πατησα quit game και μου εβγαλε σφαλμα σχετικα με fm.exe.Καρτα γραφικων εχω GeForce 6800 ultra στα 256.Αν εκανα απεγκατασταση και μετα παλι install?Θα εχω προβλημα με steam?To FM09 παιζει μια χαρα τι να πω

More
27 Jul 2010 10:59 #75860 by Μάνος Γρυπάρης
Μάλλον είναι θέμα της κάρτας γραφικών. Με μία 512MB θα ήσουν ΟΚ. Δοκίμασε να το παίξεις και σε άλλο PC και θα δεις διαφορά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jul 2010 13:00 #75868 by Haris
Tι να πω.Παω να δω και τα minimum requirements.Oταν εβαζα πρωταθληματα εδειχνε 3αστερια στο game speed και το συνολικο 2αστερια.Στο game στα preferences στο diplay sound και 3Drating 4αστερια.τι να πω πανε τα 35ευρω.