Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2010 Online Problem (PC)

More
07 Apr 2010 01:50 #70388 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
γεια σας παιδια...λοιπον πηρα καινουριο pc και ειπα να ξαναπερασω το pes2010 (αγορασμενο)...και στο παλιο pc το ειχα περασει ειχα κανει λογαριασμο και επαιζα κανονικα...επειδη δεν θυμομουνα τα στοιχεια ομως και αν πατησω οτι εχω ξεχασει τον κωδικο ζηταει να απαντησω και σε μια ερωτηση που ειχα απαντησει οταν ειχα γραφτει(και που να την θυμαμαι) εκανα καινουριο λογαριασμο...οταν ομως παω να παιξω κανει testing network environment μετα μου ζηταει να συμφωνησω σε κατι και μετα να κανω login...βαζω τα στοιχεια και παταω login αλλα μου βγαζει μια ενδηξη ''Unable to Login'' και με ξαναπαει εκει που ειναι για να βαλω τα στοιχεια μου....σας παρακαλω λιγη βοηθεια...εχω φτιαξει 100 λογαριασμους αλλα δεν δουλευει με τιποτα...εχω στειλει και mail στην ΚΟΝΑΜΙ αλλα δεν εχω παρει απαντηση...

σημειωση: την πρωτη φορα που προσπαθησα να συνδεθω με πεταξε σε ενα site να κατεβασω το 1.3 patch....το περασα κανονικα και πηγα και στις ρυθμισεις συστηματος> ληψεις και μου κατεβασε update....απο εκει και περα εχω το προβλημα που προανεφερα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2010 12:14 #70390 by Γιώργος Δημόπουλος
Πρωτον ξεχωρα με το pes καλο ειναι να εχεις ενα αρχειο .txt με usernames k passwords για να τα θυμασαι.Τωρα σχετικα με το pes οταν εφτιαξες τον δευτερο λογαριασμο σου ξαναζητεισαι το cd-key του παιχνιδιου?Αν ναι το πιο πιθανο ειναι να θεωρει πως το να βαζεις σε δυο accounts το ιδιο κλειδι σημαινει πως ειναι θεμα υποκλοπης.Βεβαια περιμενε κ τν απαντηση της KONAMI η οποια θα κανει καμια βδομαδα να ερθει, το ξερω επειδη εχω ρωτησει πολλες φορες.

More
07 Apr 2010 15:31 #70398 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
οταν εκανα λογαριασμο δεν μου ζητησε τιποτα..οταν παω να κανω login στο προ βαζω κανονικα τα στοιχεια μου και μ εχει απο μονο του το key που του εβαλα οταν εκανα την εγκατασταση...επισης θυμηθικα τα στοιχεια που ειχα στο pes2009 και απο οσο ξερω δουλευουν και στο 10 αλλα μου εβγαλε παλι το ιδιο σφαλμα

More
09 Apr 2010 16:39 #70531 by Μάνος Γρυπάρης
Απ' όσο ξέρω το serial number σου έχει ενεργοποιηθεί με τον πρώτο λογαριασμό που έφτιαξες. Απαγορευεται η μεταπωληση του παιχνιδιου (και καλα) γι αυτο δεν σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις παλι το serial number.

Οπότε αναγκαστικά μιλάς με Konami για να σου δωσουν προσβαση στο παλιο σου username. Αν ειναι αργοσχολοι απο το support, παρε τηλεφωνο την ελληνικη αντιπροσωπεια. Για PC ειναι η Centric (πλεον CD Media), τηλ 210-6854220

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)