Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Basketball Games

More
14 Mar 2010 02:27 #69283 by leftxand7
Replied by leftxand7 on topic Basketball Games
Εμένα το αγαπημένο μου μπάσκετ είναι η σειρά NBA STREET προσφέρει κάτι πρωτότυπο σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει! Όσον για ευρωπαικές ομάδες έχει βγει ένα καλό patch για το ΝΒΑ 2Κ10!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2010 10:20 #79972 by Marv B
Replied by Marv B on topic Basketball Games
Μα ειναι τοσο δυσκολο? Για να προσελκυσουν περισσοτερο κοσμο απο την ευρωπαικη αγορα δε μπορουν να παρουν τα δικαιωματα της eurolingas στο basket? Ετσι κι αλλιως δεν τα χει κανενας τιτλος, ουτε τα χει διεκδικησει καν απ οσο γνωριζω....! Και να βγαζαν αν θελανε 2 εκδοσεις π.χ. 2κ11 nba edition και 2k11 euroleiague edition. E, τοτε ναι...θα αγοραζα και μπασκετακι καθε χρονο!

More
08 Apr 2011 22:41 #91839 by Vasilis stathoulopoulos
οντως μεγαλη μ@@κια τους θα μπορουσαν να βαζουν την ευρωλιγκα εστω απο μπασκετικα εχω το NBA LIVE 2008 που ειχε κ εθνικη :P

More
09 Apr 2011 00:02 #91850 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Basketball Games
Είχανε βγει κάτι patches παλαιότερα σε games του NBA Live με Euroleague αλλά πάνε κάτι χρόνια από τότε(2007) και εκτοτε δεν έγινε τίποτα αντίστοιχο.

Για να συμβεί αυτό που λέτε πάντως,πρέπει η εταιρεία να πάρει τα δικαιώματα από την ULEB,FIBA δεν ξέρω...

Λογικά θα το είχαν κάνει ήδη αλλά μάλλον βλέπουν πως το κόστος αυτό δεν θα είναι ανάλογο με τις μελλοντικές πωλήσεις.

More
09 May 2011 05:25 #93019 by Dimos Drandaltzis
Replied by Dimos Drandaltzis on topic Basketball Games
NBA Jam το πρώτο και μετέπειτα NBA Hangtime ήταν ό,τι καλύτερο εκείνη την εποχή στα arcades. NBA 2K1 και 2Κ2 στο Dreamcast με τον Jordan στους Wizards επίσης πολύ καλή φάση! Στην Amiga μούφα τα παιχνίδια μπάσκετ, λογικό όμως αφού η διάδοση της Amiga ήταν στην Ευρώπη.

More
05 Aug 2014 13:09 #147631 by Μάρκος Ασκανιάν
Πολυαγαπημένα μπασκετάκια είναι τα NBA Live 99, NBA Showtime:NBA on NBC (PS1, DC), NBA Hoopz (DC) και το τελευταίο NBA Jam. Βέβαια οι σειρές Live & 2K είναι αξιόλογες αλλά πάντα προτιμούσα τις arcade καταστάσεις. :wink:

Adododo!!!

More
10 Jul 2015 18:00 #164426 by Στέφανος Λέγος
Θα ήθελα πολύ να δω ένα σύγχρονο NBA jam στο PC.
Καλή η εξομοίωση των 2Κ, αλλά θα ήθελα λίγη παραπάνω arcadιλα.
Επίσης η ΚΟΝΑΜΙ παλιά έβγαζε κάτι δυνατά αρκαντομπασκετάκια.
Run n gun 2, In the Zone, και το υπερπορωτικο στα ουφάδικα Play by Play.

Ελπίζω να βγει κατι ανάλογο σε PC.