Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αλλαγή ιδιοκτησίας

More
22 Feb 2010 09:04 #68854 by Μιχάλης
Καλημερα και καλή εβδομάδα!

Στο FM10, έχω αναλάβει την Ιντερ αλλά μ'εχουν βάλει σε σκέψεις τα μηνύματα περί διαπραγματεύσεων για αλλαγή ιδιοκτησίας στην ομάδα, καθώς η νέα - αν γίνει η αλλαγή- διοίκηση σκέφτονται να φέρουν νέο μάνατζερ, συγκεκριμένα τον Μ.Λάουντρουπ.
Κατά πόσο επισφαλής είναι η θέση μου στην τεχνική ηγεσία ακόμη και με μεγαλό σερί νικών σε Ιταλία και Ευρώπη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρτων για τις απαντήσεις σας...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2010 17:38 #68870 by Νίκος Παπαγεωργίου
Μόνος σου το είπες: "Σκέφτονται να φέρουν". Αυτό σημαίνει ότι δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη.

Λογικά, αν έχεις κάνει καλή δουλειά στην Inter, δεν βλέπω το λόγο για να σε αλλάξουν...

Από κει και πέρα, δεν μου έχει τύχει παρόμοια περίπτωση στο FM 2010 και δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

More
22 Feb 2010 17:46 #68871 by lavezzi7
Γειά σου φίλε!

Καταρχάς να ξέρεις πως αυτό με την Ίντερ που γράφεις γίνεται συνέχεια ότι παιγχνίδι και να ξεκινήσεις την πρώτη χρονιά.Αλλάζει η διοίκηση όπως λες και εσύ.

Σε αυτό το σημείο μπορούν να συμβούν 2 πράγματα.Είτε αναλαμβάνει πρόεδρος μέλος του Δ.Σ.(θα σου γράφει κάτι για έναν director),είτε γίνεται εξαγορά από έναν μεγάλο επιχειρηματία(για ''φανταστικό'' άτομο μιλάμε βέβαια).Στην δεύτερη περίπτωση,μιλάμε για πολύ χοντρό χρήμα.Να εύχεσαι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Μία τέτοια κίνηση,όπως είναι φυσικό,δεν έχει μόνο θετικά.Όπως είναι λογικό, ο νέος πρόεδρος μαζί με τα ηνία της ομάδας θέλει να πάρει και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.Και παίχτες και τεχνικό τιμ.Παρ' όλα αυτά,δεν θα σε διώξει με το που έρθει.Θα σου δώσει το χρονικό περιθώριο να αποδείξεις την αξία σου.Αυτό το χρονικό περιθώριο,από την στιγμή που θα αναλάβει την ομάδα μέχρι και 5-6 αγωνιστικές μετά είναι το πιο κρίσιμο.Εάν καταφέρεις και πάρεις τις νίκες που πρέπει(π.χ. σε 5 ματς κάνε 4),θα σου έρθει ένα μύνημα που θα γράφει πως ο πρόεδρος σε πιστεύει πλέον και δεν τίθεται καν θέμα Λάουντρουπ.Μιας και έχεις την Ίντερ λοιπόν κάνε 5-6 σερί νίκες στο διάστημα που σου ανέφερα και είσαι ok.Αν φέρεις και καμιά ισοπαλία ενδιάμεσα δεν χάλασε και ο κόσμος.

Ελπίζω να βοήθησα.
Καλή τύχη! :wink: