Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Boήθεια η ΑΕΚ δεν πάει καλά με τίποτα.

More
25 Jan 2010 02:09 #68269 by Wolftub
Γεια σας παιδιά έχω την ΑΕΚ στο FM 2010 και δεν μπορώ να πάω καλά με τίποτα.Πείτε μου αν γίνεται συγκεκριμένα μεταγραφές που πρέπει να κάνω για να πάω καλά από την 1η χρονιά.Υπόψιν ότι έχω μόνο 1.6 αρχικά και πουλάω τους Juanfran,Nsaliwa, Geraldo, Ρικκα και Iordache. Φτάνω έτσι τα 4.7 περίπου. Πείτε μου αν μπορείτε συγκεκριμένους παίχτες με αυτά τα λεφτά για την 1η χρονιά.Ευχαριστώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2010 02:15 #68270 by Μάνος Γρυπάρης
Ετσι οπως εβαλες τιτλο νομιζα οτι ελεγες για την πραγματικη ΑΕΚ! :D

Η ομαδα σου ειναι ακριβως οπως ξεκινησε? Δεν εχει ερθει και δεν εχει φυγει κανενας?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Jan 2010 02:31 #68271 by Wolftub
Ναι φίλε απλά θα πουλήσω αυτούς που είπα.Ακριβώς όπως ξεκίνησε.Λες να ήξερε κάτι Η SI και για αυτό να μην υπάρχει λύση;

More
25 Jan 2010 03:11 #68273 by Μάνος Γρυπάρης
Κρατας
GK:
DR: Araujo
DL:
DC: Bianchi
DC:
MC: Makos
MC:
MR:
ML:
ST: Scocco
ST: Nemeth

Πουλας ολη την υπολοιπη ομαδα

Αγοράζεις:
GK: Vincent Enyeama (250K)
DL: Mariano Pernia (παρ' ότι 32 -μολις τα εκλεισε- δεν είναι JuanFran. Θα σε βοηθησει κι επιθετικα) (900K-1M)
DC: Tore Reginiussen (700K)
Marek Sapara (οργανωτης. 1.1M μόνο)
MR: Sebastian Blanco (2.2M, παρτον αμεσα. Θα κανει και παρεα στον αλλο Blanco μεχρι να φυγει)
ML: Jonas (Newcastle). Η πιο δυσκολη περιπτωση, ελπιζω να μην τον πηρανε ηδη. Αμα κανεις προταση για αγορα θα ορμηξουν ολοι. 3M θελει. Αλλιως βολεψου με τον:
Sub M RLC: Sergey Krivets (475K)

Σου εβγαλα κατι παραπανω στο μπατζετ γιατι θα πουλησεις ολη την ομαδα να καθαρισεις την σαβουρα. Οποιον πουλας τον αντικαθιστας αμεσα. Ξεκινα να αγοραζεις απ' την αμυνα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)