Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ISS (International Superstar Soccer)

More
15 Aug 2005 16:10 - 15 Dec 2005 19:37 #665 by Μάνος Γρυπάρης
Επειδή όλοι λίγο πολύ θα έχετε παίξει το International Superstar Soccer, καιρός να γράψουμε σε αυτό το topic που είχαμε πρωτοπαίξει το ISS, σε ποια έκδοση και κατορθώματα γενικότερα.

Εγώ το πρωτοέπαιξα στο SuperNes. Είχα καταφέρει με την Εθνική Ελλάδος στο πιο δύσκολο επίπεδο να σηκώσω κούπα. Ακόμα πιο δύσκολο ήταν να περάσω τα σενάρια και ιδιαίτερα ένα σκορ 3-1 (δεν θυμάμαι με ποιες Εθνικές ομάδες) το οποίο ήταν το μεγαλύτερο πακέτο απ'όλα.

Αυτά τα λίγα. Ο Αλέξης Τσουβέλας που θα παρουσιάζει την εκπομπή "Game Over" θα έχει να σας πει πάρα πολλά για το Pro Evo. Είχε κερδίσει και τουρνουά πέρυσι στο Περιστέρι.

Περιμένουμε και τις δικές σας εμπειρίες :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 15 Dec 2005 19:37 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2005 23:14 #1349 by dimitris
egw sto nintendo 64!!!!!! to prwto mu game evr! mou to eixe parei o pateras m k eixa faei xodro kollima!akoma k twra merikes fores to pezw! ena apo ta kkalityera games evr!!!!!!!to skeftomai k siginoumai!

More
20 Nov 2005 15:47 #5704 by dfsaf
εγώ το πρωτόπαίξα στο gba και την πρώτη φορά που έπαιξα εβάζα αυτογκόλ ..... τελίκα έληξε 20-0 μέτα σηκώσαμε όλα τα κύπελα και βγάλαμε όλες τις ομάδες

More
20 Nov 2005 16:31 #5707 by Γιώργος Γκούμας

Manos wrote: Aυτά τα λίγα. Ο Αλέξης Τσουβέλας που θα παρουσιάζει την εκπομπή "Game Over" θα έχει να σας πει πάρα πολλά για το Pro Evo. Είχε κερδίσει και τουρνουά πέρυσι στο Περιστέρι.

Den i3era oti o Ale3is eixe tetoia talenta.....Well done