Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Homegrown παίκτες

More
21 Dec 2005 10:46 #6836 by Kostas Giagias
me to neo patch to παιχνίδι μπορεί να κάνει HG της δικής σας ομάδας όποιον παίκτη είναι τουλάχιστον 3 χρόνια σε ηλικία κάτω των 21 ετών.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Dec 2005 02:52 - 02 Jan 2006 13:22 #7155 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τους Homegrown παίκτες:
www.opinion.telegraph.co.uk/spor ... footy.html

- Homegrown παίκτες θεωρούνται οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μεταξύ 15 και 21 ετών είχαν αγωνιστεί σε ομάδα της συγκεκριμένης χώρας. (κίτρινο HG - π.χ. Λυμπερόπουλος)
- Club Homegrown είναι οι παίκτες οι οποίοι μεταξύ 15 και 21 ετών είχαν αγωνιστεί τουλάχιστον για 3 χρόνια στην ομάδα σας. (κόκκινο HG - π.χ. Castillo)

Σεζόν 2006/2007: Αρχή εφαρμογής κανονισμού. Στην 25άδα του Champions League, 2 παίκτες πρέπει να είναι Homegrown κι άλλοι 2 club homegrown

Σεζόν 2006-2007: 3 Homegrown - 3 club Homegrown

Σεζόν 2007-2008: 4 Homegrown - 4 club Homegrown

Αν δηλαδή κάποια στιγμή μετά το 2007/2008 δεν έχετε αγοράσει τίποτα το αξιόλογο από την χώρα σας (ή δεν έχετε παίκτη που όταν ήταν 15-21 δεν είχε κάτσει 3 χρόνια στην ομάδα σας) τότε ξεκινάτε τις ευρωπαϊκές σας υποχρεώσεις δηλώνοντας στην Uefa 17 παίκτες! Oυπς! :?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 02 Jan 2006 13:22 by Μάνος Γρυπάρης.

More
31 Dec 2005 12:04 #7159 by Μιχάλης Πλατάρης
Ευτυχως φερνω κατι ταλεντακια απο μικρες ομαδες και θα μου γινουν οι ερχομενοι παικταραδες της ομαδας μου και θα ειναι και eligible για το cou lou..

More
02 Jan 2006 10:04 #7186 by Kostas Giagias
"Club Homegrown είναι οι παίκτες οι οποίοι είναι μεταξύ 15 και 21 ετών κι έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον για 3 χρόνια στην ομάδα σας. (κόκκινο HG - π.χ. Castillo)"

Μία μικρή διευκρίνηση ώστε να γίνει πιο κατανοητό.

Ο παίκτης δεν είναι απαραίτητο να είναι όταν τον δηλώνετε 15-21 αλλά να είναι τουλάχιστον 3 χρόνια από αυτά τα έξι (15-21) στην ομάδα. ΔΛΔ αν πάρετε παίκτη στα 17 και είναι μέχρι τα 20 στην ομάδα σας. Μπορείτε να τον έχετε σαν Club Homeground μέχρι να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
02 Jan 2006 13:21 #7192 by Μάνος Γρυπάρης
Tελικά επειδή το έψαξα το θέμα είδα ότι ισχύει και για τους homegrown αλλά και για τους club homegrown παίκτες (ότι δηλαδή δεν υπάρχει όριο ηλικίας, απλά πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις συνθήκες όταν είναι μεταξύ 15 και 21 ετών. Να έχουν αγοραστεί δηλαδή από ομάδα της ίδιας χώρας ή να έχουν κάτσει στην ομάδα 3 χρόνια).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)