1)Για το patch αυτό έχουνε συνεργαστεί μέλη του GameWorld.gr και του Gazzetta.gr
2)Το διορθωμένο patch ανέβηκε, μετά από λάθος το οποίο εντόπισαν χρήστες του GameWorld.gr (2 κιόλας) και μας το αναφέρανε μέσω e-mail. Στη συνέχεια ενημέρωσα τον pixti2002 και του είπα ότι το παιχνίδι κολλάει τον Ιούνιο του 2010! Την ίδια μέρα ο pixti ανέβασε την διορθωμένη έκδοση.
3)ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να φτιάξει modification σε παιχνίδι και να θεωρείται επίσημος, αν δεν εχει παρει την αδεια απο την Sports Interactive. Δεν εχετε κανενα πνευματικο δικαίωμα και καμία εξουσία πάνω στο patch που φτιάξατε, πάντα σε συνεργασία με αναγνώστες του GW και του Gazzetta. Διαβάστε λίγο τους νόμους περί modifications γιατί προφανώς δεν έχετε ιδέα πάνω στο αντικείμενο. Επίσης, αν το φτιάχνατε μόνοι σας θα το δεχόμουνα και θα απέσυρα το link.
Απλά η αλήθεια είναι (για να μαθαίνει κι ο κόσμος) ότι επειδή ο pixti2002 μoυ έστελνε μήνυμα κάθε μέρα στο MSN, όταν του είπα "Στέλνε μου e-mail για ότι θες" ξαφνικά άρχισε τα "Βαριέμαι να στέλνω" και "Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις να στέλνω e-mail" κ.ο.κ. μέχρι που είπε "Διακόπτουμε την συνεργασία και αποσύρεις το patch". Δηλαδή τόσο καιρό που συνεργαζόμασταν, που τον βοηθούσαν οι χρήστες μας και που (κυρίως)
το patch του περιφερειακού δημιουργήθηκε μετά από δική μου παρότρυνση/ιδέα ήταν όλα οκ?
Προς Admin και Pixti: Μην φτιάχνετε κάθε μέρα nicknames και postάρετε στο forum γιατί καταντάτε γραφικοί. Ότι έγινε, έγινε. Με το WeHellas.gr έχουμε χρόνια συνεργασία, δημοσιεύουμε τα patch τους και ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό θέμα. Αντιθέτως, σας δώσαμε μια ευκαιρία προβολής μέσω GameWorld, Gazzetta, ραδιοφώνου, την χάσατε, σας χαιρετούμε. Μην το κουράζουμε το θέμα.
Προς ενδιαφερόμενους: Όποιος θέλει να συνεχίσει το patch του Περιφερειακού, ας ρίξει μια ματιά στα tutorial videos κι ας μου στείλει ένα e-mail στο
manos@gameworld.gr
για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.