Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τοπικά πρωταθλήματα στο FM 2010: Βοηθήστε μας!

More
27 Nov 2009 13:33 #65705 by pixti2002
Παιδιά σε αυτό το topic θα ασχολήθουμε με την δημιουργία του τοπικού πρωταθλήματος μέσω του editor του FM. Επειδή πρόκειτε για 50κάτι ενώσεις θα εκτιμούσα την βοήθεια σας. Το μόνο που θέλω είναι όποιος αναλάβει μια ένωση να δημιουργήσει όσες ομάδες δεν υπάρχουν στην database και να μου γραψει κάπου τους κανόνες του τοπικού τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ.

Όσες ομάδες δεν υπάρχουν και δημιουργηθούν θα έχουν παίκτες regen

Λοιπόν οι ενώσεις είναι οι ακόλουθες:

1ος όμιλος

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
2ος Όμιλος

ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
3ος Όμιλος

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΕΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
4ος Όμιλος

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΣΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΙΤΑΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Όμιλος 5ος

ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΟΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Όμιλος 6ος

ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
7ος Όμιλος

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΕΒΟΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όμιλος 8ος

ΝΟΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
Όμιλος 9ος

ΝΟΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ --> pixti2002
ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ
Όμιλος 10ος

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΗΘΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

* Σε συνεργασία με το www.football-manager.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2009 14:24 #65893 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν κάντε τον Μιχάλη add στο MSN για κάθε απορία:
pixti2002@hotmail.com

Είναι και e-mail μαζί. Μιλήστε του και κάντε και reply εδω με οτι απορια εχετε, ωστε να αναλαβουμε ολοι μας απο εναν νομό και να μπορέσουμε να έχουμε τις ομάδες της γειτονιάς μας στο FM!

Δείτε εδώ πως θα προσθέσετε νέες ομάδες και πρωταθλήματα.

[youtube:1qaoc7y0]
[/youtube:1qaoc7y0]

[youtube:1qaoc7y0]
[/youtube:1qaoc7y0]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Dec 2009 17:55 #67157 by messini
kalispera..ego an thelete mporo na analavo to topiko protathlima gia tin messinia.apla peite mou ti na kano.euxaristo

More
28 Dec 2009 18:49 #67265 by syraeks
Μπορεις να προσθεσεις και αλλη μια ομαδα απο τοπικο των Κυκλαδων?Τι πληροφοριες χρειαζεσαι?

More
01 Jan 2010 15:44 #67417 by Μάνος Γρυπάρης
Απλά στείλτε του e-mail στο pixti2002@hotmail.com ή κάντε τον add στο MSN.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jan 2010 19:02 #67613 by koroido
Απευθύνομαι σε όλους τους χρήστους gameworld. Έχω ζητήσει επανελειμένως την διακοπή της συνεργασίας και με προηγούμενες απαντήσεις. Το προηγούμενο post σβήστηκε από τους admin Manos ή Frank. Λοίπον θα κρατησώ screenshot τώρα και θα το ποστάρω συνέχεια αν το σβήσετε κι αυτό.

Τον λογαριασμό μου τον banαρατέ επειδή δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια. Λοιπόν δεν ξέρω από που κι ως που δίνετε δεξιά και αριστερά το mail μου και ποιος σας έχει δώσει το δικαίωμα.

Λοιπόν ζητώ να πάψετε να με ενοχλείτε πλέον και να βάζετε ανανεώσεις της δουλειάς μου. Το νέο patch μου (10.01) βασίζεται σε νέα βάση δεδομένων και δεν έχει βοηθήσει κάνενας σας. (όχι που βοήθησε και ποτέ...)

Ντροπή σας που ενώ το έχω κλειδώσει στο football-manager, το πήρατε και το ανεβάσατε πάλι. Συγχαρητήρια στο ήθος σας που σβήνετε συνέχεια τις απαντήσεις μου και διαδίδεται το mail μου.

Θα κρατήσω screenshot και θα το ποστάρω συνέχεια γιατί είμαι σίγουρος ότι θα το σβήσετε πάλι.

pixti2002

More
05 Jan 2010 19:30 #67614 by pr01991
Δν μ γνωριζεις αλλα ειμαι ενας απο τους διαχειρηστες του football-manager.gr .
Αμα θες το site σου να εχει καλο ονομα θα επρεπε να εισαι πιο σωστος στις ενεργειες σου. Η πουστι@ που το εκανες ειναι τεραστια και θα βρεις αντιμετωπο απεναντι σου ολοκληρο το φορουμ μας. Η δουλεια του ειναι μεγαλη και συ καθεσαι και στελνεις το e-mail του δεξια και αριστερα. Ιντερνετ ειναι, δν ξερεις οτι κατι τετοιο δν επιτρεπεται ?? Για προσωπικα δικαιωματα δν εχεις ακουστα??????

Αυτα εχω να σ πω. Η καθε κινηση σου μετραει και θα εχεις προβληματα, να εισαι σιγουρος!!!!!!!!!!!

More
05 Jan 2010 22:50 #67620 by Μάνος Γρυπάρης
1)Για το patch αυτό έχουνε συνεργαστεί μέλη του GameWorld.gr και του Gazzetta.gr
2)Το διορθωμένο patch ανέβηκε, μετά από λάθος το οποίο εντόπισαν χρήστες του GameWorld.gr (2 κιόλας) και μας το αναφέρανε μέσω e-mail. Στη συνέχεια ενημέρωσα τον pixti2002 και του είπα ότι το παιχνίδι κολλάει τον Ιούνιο του 2010! Την ίδια μέρα ο pixti ανέβασε την διορθωμένη έκδοση.
3)ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να φτιάξει modification σε παιχνίδι και να θεωρείται επίσημος, αν δεν εχει παρει την αδεια απο την Sports Interactive. Δεν εχετε κανενα πνευματικο δικαίωμα και καμία εξουσία πάνω στο patch που φτιάξατε, πάντα σε συνεργασία με αναγνώστες του GW και του Gazzetta. Διαβάστε λίγο τους νόμους περί modifications γιατί προφανώς δεν έχετε ιδέα πάνω στο αντικείμενο. Επίσης, αν το φτιάχνατε μόνοι σας θα το δεχόμουνα και θα απέσυρα το link.

Απλά η αλήθεια είναι (για να μαθαίνει κι ο κόσμος) ότι επειδή ο pixti2002 μoυ έστελνε μήνυμα κάθε μέρα στο MSN, όταν του είπα "Στέλνε μου e-mail για ότι θες" ξαφνικά άρχισε τα "Βαριέμαι να στέλνω" και "Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις να στέλνω e-mail" κ.ο.κ. μέχρι που είπε "Διακόπτουμε την συνεργασία και αποσύρεις το patch". Δηλαδή τόσο καιρό που συνεργαζόμασταν, που τον βοηθούσαν οι χρήστες μας και που (κυρίως) το patch του περιφερειακού δημιουργήθηκε μετά από δική μου παρότρυνση/ιδέα ήταν όλα οκ?

Προς Admin και Pixti: Μην φτιάχνετε κάθε μέρα nicknames και postάρετε στο forum γιατί καταντάτε γραφικοί. Ότι έγινε, έγινε. Με το WeHellas.gr έχουμε χρόνια συνεργασία, δημοσιεύουμε τα patch τους και ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό θέμα. Αντιθέτως, σας δώσαμε μια ευκαιρία προβολής μέσω GameWorld, Gazzetta, ραδιοφώνου, την χάσατε, σας χαιρετούμε. Μην το κουράζουμε το θέμα.

Προς ενδιαφερόμενους: Όποιος θέλει να συνεχίσει το patch του Περιφερειακού, ας ρίξει μια ματιά στα tutorial videos κι ας μου στείλει ένα e-mail στο manos@gameworld.gr για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jan 2010 23:32 #67625 by Mimisf-mGR
Λοιπόν γι αρχή θέλω να πω στα μέλη της κοινότητας μου [ www.football-manager.gr ] να σταματήσουν να ασχολούνται με το θέμα από τη στιγμή που είπα ότι εγω θα το αναλάβω και θα συνενοηθώ με τα παλικάρια. Το μόνο που κάνετε είναι να χαλάτε την εικόνα της σελίδας που με μόχθο δημιούργησαν οι συνεργάτες μου και με κόπο ανεβάσαμε επίπεδο.

Στη συνέχεια να πω ότι ο Pixti2002 έκανε μια προσωπική δουλειά και δεν προστάτεψε ούτε τον εαυτό του και δεν προστάτεψε και το δημιούργημα του. Από τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να πάρει την τρίχα μου και να κάνει κόμπους, δεν έχω κανένα δικαίωμα να πω ότι είναι δική μου δουλειά επειδή είναι η τρίχα μου. Από τη στιγμή που βάλανε άλλοι το χέρι τους μέσα και βοήθησαν και έφτασαν το Patch αυτό σε ένα επίπεδο, λένε ένα ευχαριστώ στο παιδί που ξεκίνησε και προχωράνε μόνοι τους. Δεν μπορεί κανείς να ζητήσει από τα παιδιά αυτά να το βγάλουν γιατί μόχθησαν.

Επίσης ο Pixti2002 δεν είπε σε μας όλη την αλήθεια. Έκανε βεντετισμούς και ιστορίες για αγρίους και στο site είναι απλά μέλος και πήρε την απόφαση με τα καμώματα του να δυσφημίσει αυτό που εγώ και πολλοί άλλοι χτίζουμε 2 χρόνια τώρα. Ο Μαδριλένος ας πούμε έχει δώσει τον κώλο του με τον Croc για να στηρίξουν όσα σχεδιάζαμε μαζί. Κι έρχεστε τώρα και λέτε τα δικά σας όλοι, που καλά κάνετε γιατί στηρίζετε τα παιδιά της κοινότητας και με κακό τρόπο δυσφημίζετε την κοινότητα. Δεν το επιτρέπω σε κανέναν αυτό. Εν ανάγκη θα λάβω δραστικά μέτρα.

Όσο για τον Pixti2002, αν νιώθει ότι τον αδικούμε, δεν τον κρατάει κανείς στο forum και δεν τον παρακαλάμε. Αν το ξανασκεφτεί και δει ότι είναι δικό του λάθος και κανένας δεν τον υπέσκαψε, αλλά ο ίδιος μόνο τον εαυτό του τότε θα έρθει πίσω. Αν θέλει να το παίξει ντίβα ότι τάχα κάτι έκανε ποτέ και έρθει. Δεν παρακαλάω κανέναν. Προσπαθώ να προστατέψω το forum και τα μέλη μου με κάθε κόστος και το βλέπετε όλοι. Το ξέρετε. Δεν έγινα admin έτσι απλά. Γιατί admin δε σε κάνει κανείς. Κανείς δε γίνεται admin πια. Εγώ το κατάφερα και το κατάφερα με πολλή δουλειά. Οπότε για να πω εγώ ότι τα πράγματα είναι έτσι και ότι ο Pixti2002 και μόνον φταίει, πιστέψτε το έτσι είναι.

Έπρεπε ό,τι έκανε να το φυλλάξει για τον εαυτό του και μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά να το παραθέσει επίσημα στην εταιρεία sports interactive μιας και έχουμε και την αναγνώριση πλέον και να πάρει και τα εύσημα και να είναι επίσημος patch maker. Δεν το έκανε. Τον βοήθησαν κι άλλοι σε αυτό και εκείνος θέλει να φανεί μόνος του. Αν είναι έτσι ας πάρει ό,τι έκανε, να το στείλει στην εταιρεία και μετά με τα 100 κιλά @@ που θα έχει αν εγκριθεί να έρθει και να μας το βάλει εκεί που ξέρουμε. Αντί να κλαίγεται αυτό είναι η λύση.

Ευχαριστώ για την κατανόηση παιδιά, και συγνώμη αν σας αναστάτωσαν τα μέλη μου. Είναι αυτό το ομαδικό πνεύμα που έχουμε... :roll:

More
06 Jan 2010 00:04 #67634 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά από συννενόησή μας με τον Μίμη (Admin του Football-Manager.gr) η συνεργασία με το site συνεχίζεται κανονικά.
Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στο patch, μπορείτε να απαντάτε με reply σε αυτό το topic.
Αν θέλετε να βοηθήσετε πιο ενεργά δημιουργώντας ομάδες μέσα στο παιχνίδι, στείλτε μου e-mail στο manos@gameworld.gr για να σας δώσω λεπτομέρειες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)