Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sokker manager

More
18 Nov 2009 09:36 #65140 by jimidos
Sokker manager was created by jimidos

www.sokker.org

Είναι διαδικυακό παιχνίδι manager - management καθώς είσαι προπονητής - πρόεδρος !! Αυτήν την στιγμή το παιχνίδι έχει γύρω στους 67.000 χρήστες και δεν απαιτεί περισσότερα από 10' κάθε 2-3 μέρες ώστε να μπορεί μια ομάδα να σταθεί ( όχι σαν εμένα που λιώνω :Ρ ) !! Το καλό με αυτό το παιχνιδάκι είναι ότι έχει 2D live match που μπορείς και πρακολουθείς τον αγώνα της ομάδας σου ( άρα και τις βλακείες που κάνουν οι παίκτες ή τις τρύπες στο σύστημα ) εντελώς δωρεάν και τεράστιο σύστημα τακτικών ( όχι δηλαδή προκαθορισμένα συστήματα αλλά όπου ακριβώς θέλει ο χρήστης τους βάζει ) !!

Έτσι είναι η παρακολούθηση αγώνα αλλά και το σύστημα τακτικών που στήνεις τους παίκτες σε οποιοδήποτε από αυτά τα τετραγωνάκια είναι η μπάλα !!!
Όποιος γνωρίζει κάτι παρόμοιο με αυτό ας μου απαντήσει γιατί με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο ( τα πιο γνωστά τα έχω δοκιμάσει ) !!

www.sokker.org

Έχει βγει και μια παρουσίαση στο youtube για όποιον θέλει να δει ένα traileraki !!!

[youtube] www.youtube.com/v/kbbedZX_VTE [/youtube]

:fball: :fball: :fball: :fball: :fball:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2010 00:18 #68493 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Sokker manager
Δεν το είχα δει αυτό...καλό φαίνεται...Θα το δοκιμάσω από εβδομάδα που τελειώνω την εξεταστική!!!

More
03 Feb 2010 14:01 #68504 by Ρωμανός Βογιατζής
Οπα ενδιαφέρον φύγαμε για λιώσιμο !

More
18 May 2010 13:59 #72260 by john7gr
Replied by john7gr on topic Sokker manager
Θα το τσεκάρω και εγώ, μιας και μου αρέσει το football manager, θα μου αρέσει και αυτό :cup:

More
03 Jun 2010 12:46 #73166 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Sokker manager
Δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το FM τελικά. :P