Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

error "could not find font resource fonts/vera"

More
01 Nov 2009 12:59 #63826 by Dimitris
εκανα εγκατασταση το παιχνιδι κανονικα (Win XP SP2),χωρις κανενα προβλημα,αλλα οποτε το "τρεχω" μου βγαζει το παραπανω σφαλμα.ανετρεξα στο troubleshooting της SI αλλα δυστυχως η λυση που δινει ειναι για το 07 και δεν ισχυουν οι ιδιοι folders κλπ με το φετινο.καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να λυθει το προβλημα?

Flory-Flory Man United

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2009 13:36 #63867 by Μάνος Γρυπάρης

jimmy_13 wrote: εκανα εγκατασταση το παιχνιδι κανονικα (Win XP SP2),χωρις κανενα προβλημα,αλλα οποτε το "τρεχω" μου βγαζει το παραπανω σφαλμα.ανετρεξα στο troubleshooting της SI αλλα δυστυχως η λυση που δινει ειναι για το 07 και δεν ισχυουν οι ιδιοι folders κλπ με το φετινο.καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να λυθει το προβλημα?

Εννοείς αυτή τη λύση?
www.sigames.com/sibase.php?type=view&id=223

C:\Documents and Settings\(Ονομα χρηστη)\Application Data ή C:\Users\Manos\AppData (Vista και 7)

Θα βρεις τον φάκελο Sports Interactive\Football Manager 2010 κι εκεί έχει έναν κατάλογο fonts.

Δες αμα υπαρχουν ολα τα παρακατω αρχεια:
fm main.t2k
fm scoreboard.t2k
fm symbol.t2k
fm thin.t2k
report.t2k
report_bold.t2k
vera.t2k
verabd.t2k

Αν υπαρχουν, τοτε κανε uninstall το παιχνιδι, αλλα μετα θα σβησεις και τον φακελο Sports Interactive που σου εγραψα. Restart, ξανα-install και βλεπεις αν εφτιαξε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Nov 2009 15:04 #63876 by Dimitris
ok το εφτιαξα.
στο fm2010 δεν υπαρχει φακελος fonts με αρχεια,αλλα εχει μονο ενα αρχειο xml, οποτε δεν γινεται να λυθει το προβλημα ετσι.
τελικα το μονο που χρειαζεται ειναι να σβησεις ΟΛΑ οσα εχουν σχεση με την SI,πχ παλιες εκδοσεις Manager Κλπ,αλλα και απο την registry,ενα restart και μετα να κανεις μια εγκατασταση και ολα ειναι ενταξει

Flory-Flory Man United