Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με το setup του FM 2010

More
12 Nov 2010 01:46 #84047 by Haris

lavezzi7 wrote: Βρήκα τη λύση :

My computer will not read my DVD disc

You can download the game in Steam without using the disc using the game code you have from your purchased game.

- Download the Steam client - store.steampowered.com/about/
- Install Steam on your computer
- Once installed, open up Steam
- Go to My Games
- Go to Activate a product on Steam
- Enter your Activation Code found on the back of the manual.
- Steam should now download your game.

Καλό κάψιμο... :firestarter: !!!

Αυτό είχα κάνει εννοώ. Θα το δοκιμάσω όπως μου τα γράφεις.Ευχαριστώ. Και ελπίζω αυτή τη φορά κατά την απεικόνιση του αγώνα να μη γίνεται μάυρο το πλαίσιο. 8

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 04.52π.μ. Έκανα αυτό που μου είπες και κατέβηκε μέσω steam.Βέβαια πάλι μαύρη οθόνη(μόνο 2D classic αναπαριστά αν και πληρώ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ + ότι όταν πήγα να αλλάξω skin στα preferences κόλλησε.Ο,τι συνέβαινε και πριν το format και νόμιζα θα φταίει κάρτα που είχε μνημη στα 256MB). Κρίμα πραγματικά.Απεγκατάσταση και σε steam και σε FM2010 και κουβάς τα 35ευρώ).Θα τη βγάλω με το FM2009 :(
Ευχαριστώ πάντως!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2010 19:00 #84088 by Ιβάν
Φίλε DJHaris μην απογοητεύεσαι! Όλο και κάποια λύση θα υπάρχει. Θα το ψάξω και θα σου πω... πάντως μπορείς να το πουλήσεις για να επιστραφεί ένα χαμένο μερίδιο από τα χρήματα που έδωσες! :wink:

More
12 Nov 2010 20:18 #84092 by Frank
DJHaris,

1) βγαλε ενα screenshot που να φαινεται αυτο το μαυρο πλαισιο/μαυρη οθονη για να καταλαβουμε τι ειναι αυτο που λες.

2) επισης σου εμφανισε καποιο μηνυμα σφαλματος ή απλος κολλησε ?

More
13 Nov 2010 15:49 #84114 by Haris
Γράφω και τα χαρακτηριστικά του laptop.Μονοπύρηνος επεξεργαστής στα 2.13 Ghz, κάρτα ATI στα 512MB και μνήμη RΑΜ στα 2Ghz.Πληρώ τις απαιτήσεις νομίζω.
Πριν το format και την αναβάθμιση της κάρτας κόλλαγε(μόνο κέρσορα κινούσες και μπορoύσες να πας όμως στα Windows) για κανα 10 λεπτο και επανερχόταν αλλά υπήρχαν και φορές που με το quit game ή με τον τερματισμό λειτουργίας έβγαζε πως παρουσιάστηκε σφάλμα το fm.exe.
Τώρα απλά κόλλησε για κάποια λεπτά,βαρέθηκα πάτησα CTRL+ALT+DEL έκανα τερματισμό λειτουργίας. Αυτό έχει συμβεί μόνο με το 10.Στα προηγούμενα Manager no problem.

Θα ανεβάσω φώτο.Νομίζω δλδ. ότι ξέρω.Θα κάνω μια προσπάθεια.

Eπεξεργασία 16.05. Δεν υπάρχει αυτό. Στο game wizard με πέταξε έξω.2 μυνήματα.Το ένα σχετικό με error και μου υποδεικνύει τον φάκελο crash dumps του FM.Και ύστερα ότι το FM.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει. 8O :roll: 8O

More
13 Nov 2010 17:25 #84116 by Ιβάν

DJHaris wrote: Θα ανεβάσω φώτο.Νομίζω δλδ. ότι ξέρω.Θα κάνω μια προσπάθεια.

Δες εδώ για το πως να ανεβάσεις screenshot.

More
14 Nov 2010 16:20 #84146 by Haris
[img

Uploaded with ImageShack.us

Την ανέβασα για να μου πείτε τι μπορεί να φταίει.Πάντως, πάλι με το quit game μου έβγαλε πως το fm.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να κλείσει.

More
17 Nov 2010 00:14 #84278 by Haris
Καμιά ιδέα?

Eπεξεργασία 01.33π.μ. Τα απεγκατέστησα όλα(Steam+FM2010). Εγκατέστησα μη original και όλα ΟΚ.Το 3D match το δείχνει μια χαρά.Αυτό τώρα πως το εξηγείτε βρε παιδιά?

Eπεξεργασία 04.30π.μ. Ξαναεγκατέστησα το original αλλά όχι μέσω STEAM.Όλα ομαλά.Στο Computer Perfomance 4/5 αστέρια και Game Speed 5/5(με ένα πρωτάθλημα ενεργό το αμερικάνικο αν και αυτό αλλάζει με βάσει το πλήθος των πρωταθλημάτων.)Είπα να κατεβάσω και το patch 10.3 Το κατέβασα και το εγκατέστησα. Ωστόσο, πάλι η μαύρη οθόνη έκανε την εμφάνισή της.Επίσης Computer Perfomance 2.5/5 και Game Speed 3/5(με ένα πρωτάθλημα ενεργό το αμερικάνικο).Το απεγκατέστησα και το ξαναέβαλα χωρίς patch πάλι και πάλι οκ τώρα.Δηλαδή το patch προκαλεί το πρόβλημα?? ](*,)

More
17 Nov 2010 10:37 #84284 by Frank
δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα. παιξτο τωρα χωρις πατσ μεχρι να βρουμε καποια λυση ή παρε το 11 να ξεμπερδευεις μια και καλη :wink:

More
19 Nov 2010 00:32 #84385 by Haris
TO FM11 θα το πάρω αργότερα(γύρω στα Χριστούγεννα και αν).Το καλό είναι ότι βασικό πλεονέκτημα των FM είναι η απίστευτη αντοχή τους στο χρόνο.
Ευχαριστώ anyway!

More
19 Nov 2010 07:33 #84391 by Ιβάν

DJHaris wrote: TO FM11 θα το πάρω αργότερα(γύρω στα Χριστούγεννα και αν).Το καλό είναι ότι βασικό πλεονέκτημα των FM είναι η απίστευτη αντοχή τους στο χρόνο.
Ευχαριστώ anyway!

Μωρέ ασε τα - και τα +! Και μην περιμένεις τον Αϊ Billy! Πούλα αυτό που έχεις και αγόρασε το 11. Εμένα πάλι το μυαλό μου πάει ότι πρόβλημα έχει η κάρτα γραφικών σου. Εγκατέστησε καινούριους drivers μπας και γίνει τίποτα. Ή μπορεί να έχει πρόβλημα το patch.