Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με το Exhibition mode και το gamepad.

More
27 Oct 2009 03:38 #63514 by godless
Kαλησπερα παιδια , εχω το PES 2010 στο PC και προσπαθω να παιξω το Exhibition mode 1vs1 αλλα
αντιμετωπιζω το εξής προβλημα,, Πήγα στα Settings και ρυθμισα το controller 2 να ειναι το Usb Joystick
δλδ το Gamepad που εχω ωστε να μπορώ να παιξω διπλο ο ενας με το gamepad και ο αλλος με
το πληκτρολογιο.. Παρολαυτα οταν μπαινω στο παιχνιδι το gamepad δεν ανταποκρινεται παρα μονο οταν
παω στο System settings εκει ανιχνευει Controller 1 kai 2 αλλα μονο εκει μεσα το gamepad ανταποκρινεται..
Παρολαυτα πριν πειραξω το Controller 2 απο τις ρυθμισεις εκτος παιχνιδιου μπορουσα να παιξω με το
gamepad κανονικα , το λειτουργικο μου ειναι Windows 7.

Mπορειτε να μου πειτε τι λαθος κανω γιατι δεν βγαζω ακρη..ευχαριστω προκαταβολικα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Oct 2009 17:18 #63537 by Μάνος Γρυπάρης
Aν μπορούσες να παίξεις κανονικά πριν πειράξεις τις ρυθμίσεις κι αν συνεχίζεις να παίζεις κανονικά και στα άλλα παιχνίδια, τότε είναι bug, άρα περιμένεις να βγει patch.
Γνώμη μου ειναι να αγοράσεις ενα xbox 360 controller για το PES στο PC.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Oct 2009 02:44 #63557 by godless
Ναι με το gamepad κατα ταλλα παιζω κανονικα ακομα και τωρα , και γω προς τα εκει
καταληγω, μαλλον ειναι ακομη ενα bug του παιχνιδιου,,

More
28 Oct 2009 11:36 #63563 by Γιώργος Δημόπουλος
Εγω εχω 2 gamepad το ενα ειναι το xbox και το αλλο ειναι ενα απλο κ δουλευουν κ τα δυο.Χωρις να ειμαι σιγουρος πηγαινε στις ρυθμισεις κ βαλε το χειριστηριο σου no. 1 κ οχι 2 κ ξαναπροσπαθησε.

More
28 Oct 2009 16:22 #63574 by godless
To NO1 ειναι το πληκτρολογιο αν βαλω εκει το gamepad το μονο που θα ανταποκρινεται θα
ειναι το gamepad.