Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Βασικές απορίες ΕΔΩ!

More
05 Dec 2009 21:13 #66358 by lavezzi7
Potential ability και είναι ορατό μόνο μέσω editor ή κάποιου περιφεριακού προγράμματος π.χ.:genie scout.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2010 23:09 #67449 by AxoN
Να ρωτίσω κάτι θέλω παιδιά.Κατέβασα το Championship manager 2010 το οποίο μου αρέσει πολύ αλλά υπήρχαν κάποιες παρενέργειες(με πέταγε από το παιχνίδι κτλ.).Που θέλω να καταλήξω?Θέλω να μάθω αν αξίζει να κατεβάσω το Football Manager 2010 ή όχι! :D

More
03 Jan 2010 00:41 #67454 by Frank
Σιγουρα αξιζει να το αγοράσεις το παιχνιδι αν σε ενδιαφέρουν τα manager games, το FM ειναι καλυτερο με διαφορα ...

Κατεβασε τα demos των Championship Manager 2010 και Football Manager 2010 για να δεις τις διαφορες :wink:

More
06 Jan 2010 12:38 #67647 by redkwstas
Εχω Ολυμπιακο στο fm και εκει που πηγαινει μια χαρα το παιχνιδι παντα υπαρχει μια φαση στην οποια στην οποια καποιος απο τους 2 κεντρικους αμυντικους(συνηθως ο Mellberg)θα υποπεσει σε πεναλτι.Ειναι φοβερο αυτο το πραγμα,καθε 2 η 3 ματς να κερδιζουν πεναλτι οι αντιπαλοι και να βλεπω τον Νικοπολιδη να κοιταει την μπαλα.Πηγα στα tactics και αλλαξα το tackling απο more aggressive σε default αλλα εκει αυτοι συνεχιζουν να κλαδευουν μεσα στην περιοχη.Να διωξω τους παικτες μηπως και φταινε αυτοι?Και κατι τελεταιο,ενω δημιουργω παρα πολλες ευκαιριες δεν μπορουν οι επιθετικοι να βαλουν γκολ.(Derbyshire 15 finishing και Diogo 13)Tι πρεπει να κανω για αυτο?

More
06 Jan 2010 14:52 #67654 by alexis13
Παιδια εχω μια ερωτηση..Eιμαι στο 2017 στο manager με τον παναθηναικο και προφανως δεν εχω αφησει κουπα για κουπα σε ολες τις διοργανωσεις.Το θεμα ειναι οτι για πρωτη φορα μετα τον γεναρη που παντα για καποιο λογο το κυπελο πεφτει μαζι με αγωνα της εθνικης,μου εχουν μεινει μονο 4ς παιχτες που να μην αγωνιζονται στις εθνικες τους,και δεν μπορω να παιξω τον αγωνα κυπελου.Ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω τον αγωνα?

More
06 Jan 2010 21:38 #67666 by doxitis

alexis13 wrote: Παιδια εχω μια ερωτηση..Eιμαι στο 2017 στο manager με τον παναθηναικο και προφανως δεν εχω αφησει κουπα για κουπα σε ολες τις διοργανωσεις.Το θεμα ειναι οτι για πρωτη φορα μετα τον γεναρη που παντα για καποιο λογο το κυπελο πεφτει μαζι με αγωνα της εθνικης,μου εχουν μεινει μονο 4ς παιχτες που να μην αγωνιζονται στις εθνικες τους,και δεν μπορω να παιξω τον αγωνα κυπελου.Ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω τον αγωνα?

Μου εχει τυχει πολλες φορες...Εγω ειχα βαλει τα "δευτερα" και τους Νεους να παιξουν αλλα σχετικα 7-8 παιχτες μου ηταν εκτος... :-k

More
07 Jan 2010 09:31 #67685 by alexis13
Ειχα δοκιμασει και με τα δευτερα,αλλα δεν τους δεχεται για καποιο λογο..Απλα καταφερα να μην μπορω να συνεχισω,κολλησε εκει. :D :D

More
07 Jan 2010 10:53 #67688 by lavezzi7
Πήγαινε holidays ή δώσε την ομάδα στον assistant...

More
14 Jan 2010 00:48 #67902 by Μάνος Γρυπάρης
Με το 2ο ο lavezzi εννοει να σου βγαλει ο assistant 11αδα.
Διαφορετικα, φορτωσε το τελευταιο save που ειχες 4-5 μερες πριν, κι αγορασε μερικους ελευθερους παικτες (οι πιο αχρηστοι που υπαρχουν) για να συμπληρωσεις ομαδα)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Aug 2010 19:36 #77122 by maresca
σημερα πηρα το fm 2010.εβαλα μεσα το σι ντι κ εβαλα να του κανω εγκατασταση αλλα δε μου την κανει κ μετα κολαει το pc.to pc ειναι καινουριο 3 μινες κ το σι ντι αυθεντικο.τι να κανω?