Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

"Κόπηκε" το site της Sports Interactive?

More
15 Oct 2009 17:05 #62420 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξέρουμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, πάντως με αφορμή την κυκλοφορία του demo, αν πληκτρολογήσετε www.sigames.com τότε θα διαπιστώσετε ότι θα γίνετε redirect στο www.footballmanager.net

Το Sigames.com ήτανε ως γνωστόν το site της Sports Interactive όπου αναγράφονταν πληροφορίες για την εταιρεία, ιστορικό παλιών εκδόσεων, downloads, ειδήσεις κτλ.

Το ερώτημα είναι αν η Sega (η οποία όπως ξέρουμε έχει εξαγοράσει την Sports Interactive) βρήκε ευκαιρία με αφορμή την κυκλοφορία του demo να διακόψει την λειτουργία του site της SI και να συγκεντρώσει τους χρήστες της στο site του Football Manager... ή απλά αν αποφάσισε να κάνει ένα redirect για λίγες ημέρες.

Ελπίζω να ισχύει το 2ο. Πάντως απ' ότι βλέπω στο www.footballmanager.net υπάρχει κανονικά link για να μεταβείτε στο Forum από το κεντρικό μενού.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Oct 2009 16:02 #62602 by Nikos Georgopoulos
Μάνο εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Σήμερα το site άλλαξε πάλι και φορτώνει μια σκέτη σελίδα που έχει το link για να κατεβάσεις το demo.
Παντως κι εγω συμφωνω οτι κακως έχει εξαφανιστεί το site.Θα μπορούσανε να το βάλουν ως απλη ειδηση. :bduh:

More
31 Oct 2009 20:18 #63801 by Frank
Το www.sigames.com επεστρεψε ... εντελως διαορετικο απ οτι ηταν και με μονο δυο δυνατοτηες, να κατεβασει κανεις το demo ή το patch του παιχνιδιου ...