Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 10: Διαιτητές

More
05 Oct 2009 10:48 #62029 by Μάνος Γρυπάρης
Εδώ μπορείτε να τους κράζετε ελεύθερα...

Δείτε εδώ τι γκολ κατοχύρωσε διαιτητής στο Fifa 10 για PC!

Αυτό που έτυχε σε μένα ήταν πιο light. Να δεχτεί ο αμυντικός μου κόκκινη κάρτα για καθαρό τάκλιν στον τελευταίο επιθετικό (πήρε καθαρότατα την μπάλα).

Προφανώς το σύστημα 360 μοιρών έχει κάνει την κατάσταση...περίπλοκη!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2009 11:04 #62030 by Darth_kospo
Θα ήταν προτιμότερο ο τίτλος του θέματος να γίνει Fifa 10 ( PC Version) : Διαιτητές, διότι τώρα είναι λίγο παραπλανητικός. Όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε το λόγο, εφόσον μιλάμε για μία πολύ κακή έκδοση του Fifa στο Pc.

More
05 Oct 2009 11:23 #62031 by Ρωμανός Βογιατζής
Χριστός και πανάγια τι πράγματα είναι αυτά????? κάτι τέτοια βλέπω και πιστεύω πως το μέτριο και δίχως να μας ικανοποιεί pro θα υπερέχει πάλη σίγουρα στα pc και μάλλον στις κονσόλες !

More
05 Oct 2009 14:58 #62037 by doxitis
Replied by doxitis on topic Fifa 10: Διαιτητές

Van Basten7 wrote: Χριστός και πανάγια τι πράγματα είναι αυτά????? κάτι τέτοια βλέπω και πιστεύω πως το μέτριο και δίχως να μας ικανοποιεί pro θα υπερέχει πάλη σίγουρα στα pc και μάλλον στις κονσόλες !

κατι τετοιο βλεπω και εγω..σιγουρα στο βιντεο του Μανου το μετρησε το γκολ? :-k

More
05 Oct 2009 16:06 #62043 by Μάνος Γρυπάρης

Darth_kospo wrote: Θα ήταν προτιμότερο ο τίτλος του θέματος να γίνει Fifa 10 ( PC Version) : Διαιτητές, διότι τώρα είναι λίγο παραπλανητικός. Όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε το λόγο, εφόσον μιλάμε για μία πολύ κακή έκδοση του Fifa στο Pc.

Καθόλου παραπλανητικός δεν είναι!
Χθες στην εκπομπή τα έλεγα και προφανώς δεν με άκουσες ή δεν διάβασες το revieίw που έχει ανέβει από χθες.
Η διαιτησία έχει πρόβλημα στο Fifa 10 λόγω του συστήματος ελέγχου 360 μοιρών. Οι διαιτητές δίνουν φάουλ τη στιγμή που παίρνεις μπάλα κι έχω φτάσει σε σημείο (στην έκδοση του Xbox 360 για παράδειγμα) να δεχτώ κόκκινη κάρτα επειδή πήρα καθαρά την μπάλα στον τελευταίο επιθετικό.

Η έκδοση για PC port είναι, άρα η engine δεν διαφέρει και πολύ. Αυτό έλειπε να κάτσουμε να βρούμε άλλο ένα τέτοιο βίντεο με την ίδια φάση και από τις κονσόλες, μόνο και μόνο για να δικαιώσουμε τον τίτλο του topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Oct 2009 22:09 #63551 by Frank
Replied by Frank on topic Fifa 10: Διαιτητές
ρε παιδια ... εγω παρατηρησα κατι, αντιθετο με οσα αναφερθηκαν παραπανω ...

επαιζα με φιλο μου διπλο, και 7/10 τακλιν, (αγρια τακλιν ομως, απο πισω, παίρνουν ποδια κλπ) οι διαιτητες τα προσπερνανε ... ειτε καθολου καρτα ειτε το πολυ κιτρινη ... :roll:

More
27 Oct 2009 23:46 #63555 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
παντως φταινε και οι βοηθοι που δεν ελεξαν καλα τα διχτυα :cool:

More
28 Oct 2009 14:13 #63567 by Andr
Replied by Andr on topic Fifa 10: Διαιτητές

Frank16 wrote: επαιζα με φιλο μου διπλο, και 7/10 τακλιν, (αγρια τακλιν ομως, απο πισω, παίρνουν ποδια κλπ) οι διαιτητες τα προσπερνανε ... ειτε καθολου καρτα ειτε το πολυ κιτρινη ... :roll:

το ιδιο το εχω παρατηρησει και στο pro

More
06 Nov 2009 14:39 #64205 by Kostas Giagias

Frank16 wrote: ρε παιδια ... εγω παρατηρησα κατι, αντιθετο με οσα αναφερθηκαν παραπανω ...

επαιζα με φιλο μου διπλο, και 7/10 τακλιν, (αγρια τακλιν ομως, απο πισω, παίρνουν ποδια κλπ) οι διαιτητες τα προσπερνανε ... ειτε καθολου καρτα ειτε το πολυ κιτρινη ... :roll:

Καπως έτσι... εγω σε PS3 έχω δει από δίκαιες έως χαλαρές διαιτησίες!

ΤΟ καλό είναι ότι έχω δει να αφήνει πλεονεκτήματα 2 φορεσ στην ίδια φάση και μετα όταν βγήκε έξω πήγε και έδωσε 2 καρτες σε 2 παικτες... Παρτην και πάρτην./ :icon bow: :icon bow: :icon bow:

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team