Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
κατι τετοιο βλεπω και εγω..σιγουρα στο βιντεο του Μανου το μετρησε το γκολ? :-kVan Basten7 wrote: Χριστός και πανάγια τι πράγματα είναι αυτά????? κάτι τέτοια βλέπω και πιστεύω πως το μέτριο και δίχως να μας ικανοποιεί pro θα υπερέχει πάλη σίγουρα στα pc και μάλλον στις κονσόλες !
Καθόλου παραπλανητικός δεν είναι!Darth_kospo wrote: Θα ήταν προτιμότερο ο τίτλος του θέματος να γίνει Fifa 10 ( PC Version) : Διαιτητές, διότι τώρα είναι λίγο παραπλανητικός. Όλοι νομίζω καταλαβαίνουμε το λόγο, εφόσον μιλάμε για μία πολύ κακή έκδοση του Fifa στο Pc.
το ιδιο το εχω παρατηρησει και στο proFrank16 wrote: επαιζα με φιλο μου διπλο, και 7/10 τακλιν, (αγρια τακλιν ομως, απο πισω, παίρνουν ποδια κλπ) οι διαιτητες τα προσπερνανε ... ειτε καθολου καρτα ειτε το πολυ κιτρινη ...
Frank16 wrote: ρε παιδια ... εγω παρατηρησα κατι, αντιθετο με οσα αναφερθηκαν παραπανω ...
επαιζα με φιλο μου διπλο, και 7/10 τακλιν, (αγρια τακλιν ομως, απο πισω, παίρνουν ποδια κλπ) οι διαιτητες τα προσπερνανε ... ειτε καθολου καρτα ειτε το πολυ κιτρινη ...