Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια αθλητικά games παίζετε εκτός ποδοσφαίρου/μπάσκετ?

More
10 May 2014 13:32 #144448 by Sotiris Greece
Track & Field στο PS2 και Sydney 2000 στο PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2014 00:05 #144518 by Βασίλης
παλια επαιζα τενις αλλα ακομα πιο παλια επαιζα ενα βολευ στα coin ops(μιλαμε για αρχες 90s)..
Λειπει ενα βολευ απο τις κονσολες..

More
24 Aug 2014 03:46 - 24 Aug 2014 03:47 #148424 by Γιάννης Μαύρενας
αποτι βλεπο κανεις δεν πεζει εχτος απο μενα με game Handball,Χόκεϋ και παγου και χορτου,Bowling,box,τζουντο,τοξοβολια,σκοποβολι,και γενικα ολυμπιακα η μη ολυμπιακα αθληματα

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είμαι λέων. Προχθές το έμαθα που έβλεπα Μενεγάκη. Όχι, δεν ξυπνάω πρωί για να δω πρωϊνάδικα. Απλώς εκείνη τη μέρα μόλις είχα μπει σπίτι και έβαλα τηλεόραση για να κοιμηθώ. Είχαμε πάει με τα φιλαράκια στο γήπεδο το προηγούμενο βράδι. Πολύ κούραση μωρέ αδελφάκι μου! Ξέρεις πως είναι να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και εσύ να κουβαλάς τρεις σιδερόβεργες, δύο κασόνια, ένα κρύπτοναιτ, ξέρετε αυτό που δένουμε τα μηχανάκια, και το πανό; Πήγαν να μας κλέψουν το πανό τα μου...α! Μας έκαναν ένα ντου, αλλά κατάφερα και το μάζεψα! θα το έχανα θα φρίκαιρνα! Δύο μήνες το έφτιαχνα! Όχι γιατί ήταν μεγάλο, αλλά γιατί έψαχνα να βρω πως γράφεται το «κουφάλες». Ο Μάκης ο Μπαζούκας μου έλεγε ότι γράφεται με αι!
Last edit: 24 Aug 2014 03:47 by Γιάννης Μαύρενας.

More
01 Sep 2014 23:15 #148934 by Metho15
Εγώ εκτός από ποδόσφαιρο και μπάσκετ ενδιαφέρομαι αρκετά για παιχνίδια Hockey ( όπως είναι το NHL) και αμερικάνικο ποδόσφαιρο - ή αλλιώς ράγκμπι - (όπως είναι το NFL). Αν και για κάποιο διάστημα μου είχε τραβήξει την προσοχή το Top Spin 4...

More
16 Oct 2014 14:17 #150485 by Nikos Papadopoulos
Μ αρέσει παρά πόλη το baseball έτσι αγοράζω κάθε χρόνο το mlb the show και είναι και ο λόγος που έχω playstation επίσεις τιμάω το madden μαρεσει και το hockey NHL αλλά δεν μαρεσει το παιχνίδι το έχω πήξει αρκετές φορές σε demo δεν με ελκύει πάντως το αγαπημένο μου είναι το mlb the show και ο λόγος που έχω και playstation ελπίζω στο μέλλον να βγάλει κάποιο τίτλο και η EA baseball τώρα που έχασε τα δικαιώματα η 2k και αν είναι καλό σαν το show να μην χρειαστεί να αγοράζω playstation και να πληρώνω και τζάμπα ps + :)

More
16 Oct 2014 15:50 #150487 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Λατρεύω τη σειρά Virtua Tennis,έχω ρίξει αρκετές ώρες πάνω της!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
16 Oct 2014 16:10 #150490 by Θεοφανης Καμπανης
UFC και γενικα αθληματα Box και kck box

Now playing
Shadow of mordor (PS4)
NBA 2k15 (PS4)

More
16 Oct 2014 16:28 #150491 by Κώστας Λαζαρίδης
Τέννις. Απολαυστικό παιχνίδι τύπου arcade το Virtua Tennis 4. Επίσης όλα τα αθλήματα στίβου και γυμναστικής που περιλαμβάνονται στο Beijing 2008 και London 2012.

More
16 Oct 2014 16:34 #150492 by Αγησίλαος Σιντόρης
Eγω εχω ενα παιχνιδι για ps3 το οποιο παιζεται με move και εχει beach volley,ping pong,φρισμπι και ενα αλλο το οποιο χτυπας μια μπαλα μεγαλη με ενα ροπαλο το οποιο δεν γνωριζω τι ειναι και πως λεγεται..Ειδικα το πινκ πονκ ειναι το αγαπημενο μου γιατι ειναι πολυ καλη η κινηση που αναγνωριζεται απο την καμερα οποτε καθε σου κινηση ακομα και το σπασιμο του καρπου σου μετραει...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
12 Nov 2014 07:58 #152012 by Αθανάσιος Κοτζαραπης
Μονο τενις εκτος απο μπασκετ-ποδοσφαιρο