Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ενδιαφερεται κανεις να ξεκινησει Football Manager Live?

More
18 Sep 2009 15:33 #61147 by George Rodis
Καλησπέρα παίδες.

Εδώ και μια εβδομάδα έχω ψηθεί να ξεκινήσω το FML και σκέφτηκα να ποστάρω ετσι ώστε όσοι ενδιαφερόμαστε να μπουμε ολοι σε εναν server για να αλληλοβοηθούμαστε αλλά και να κάνουμε και το χαβαλέ μας. Πως το βλέπετε σαν ιδέα?Ενδιαφέρεται κανείς?

There is only one United, Manchester United..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2009 15:41 #61148 by Frank
εγω φιλε ενδιαφερομαι εδω και μηνες περιμενω να πεσουν οι τιμες, αν ειναι ξεκιναμε αλλα σε 2-3 εβδομαδες, αυτον τον καιρώ πνιγομαι ...

More
18 Sep 2009 15:54 #61156 by George Rodis
Kαι εγω για αρχες με μεσα Οκτωμβριου λεω να ξεκινησω.Κανεις αλλος?

There is only one United, Manchester United..

More
18 Sep 2009 22:06 #61167 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ όπως έχω ξαναγράψει είμαι στην Beta. Στον Server Miller (είναι μόνο για Beta και θέλει κάτι μήνες να δεχτούν την αίτησή σου).
Αφού θα αγοράσετε το συνδρομητικό τότε θα πρέπει να ζητήσετε να σας βάλουνε σε έναν server (οι servers ονομάζονται "GameWorlds").

Ζητήστε να μπείτε στον "Keane". Είναι ο GameWorld με τους περισσότερους Έλληνες! Το ποσοστό είναι τρελό! Μιλάμε γύρω στο 15%? Δε ξερω ποσο έχει φτάσει. Μπείτε στο www.footballmanagerlive.com εκεί που λέει GameWorlds (πάνω αριστερά στο μενού) και συγκεκριμένα εδώ:
www.footballmanagerlive.com/gameworlds

Βέβαια, το πιθανότερο είναι να σας βάλουνε σε άλλο server και να περιμένετε να αδειάσουνε θέσεις για να μπείτε στον Keane που ζητήσατε. Ενώ αν ξεκινήσετε beta ( δείτε εδώ πως ) έχετε πιο πολλές πιθανότητες να έρθετε στον Miller. Κι αυτό γιατί οι beta servers είναι λιγότεροι. Απλά εκεί θα περιμένετε λίγο.

25-26 ευρώ το τρίμηνο δεν είναι πολλά πάντως. Δύσκολο το βλέπω να πέφτει. Η αγορά του ετήσιου πακέτου συμφέρει. Τιμές:
www.footballmanagerlive.com/order/index.php

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Sep 2009 17:45 #61433 by Kostas Giagias
Εγώ έχω συνδρομή μέχρι τον φεβρουάριο... και είμαι στον Nicholson.

τελευταία παίζω πολύ λιγότερο από όσο παλαιά και αν ανοίξει νέος GW σκέφτομαι να πάω σε νέο...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team