Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 10 Virtual Pro (Pro Club Championship)

More
14 Sep 2009 19:07 #60891 by EsCoRdIa
Το GameWorld δημιούργησε ένα club για να μπείτε με τους Virtual Pro παίκτες σας και να παίξουμε 10 εναντίον 10 με άλλους συλλόγους.

Όνομα club: GameWorld
Περιγραφή: GameWorld.gr
Το PSN ID του Μάνου που έχει το group: ManosGryparis
Πως το βρίσκετε: Μπαίνετε στο Fifa 10 και πηγαίνετε στο Online Game Modes-> Pro Club Championship-> Search for a club και εκεί γράψτε GameWorld.

Γράψτε και το ID σας για να σας κάνουμε add.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2009 21:21 #60900 by Darth_kospo

More
14 Sep 2009 21:36 #60902 by EsCoRdIa
pes mou to id sou gia na se kanw add..................kathws kai se ti thesi tha paizeis !!!

More
14 Sep 2009 21:47 #60904 by Darth_kospo
id: Darth_kospo Δεν ήξερα οτί δηλώνουμε και θέση ! ( μάλλον για κέντρο με βλέπω... )

More
14 Sep 2009 21:50 #60905 by EsCoRdIa
dialegeis thesi gt ftiagneis ena diko sou paikti ....etc einai to virtual pro ....... kai ama thes pas sth easports.com kai ftiagneis to gameface sou

More
14 Sep 2009 21:58 #60906 by Frank
Τι ειναι το Virtual Pro;

Manos wrote: Fifa 10 preview

Μία νέα προσθήκη που υπόσχεται πολλά είναι το Virtual Pro. Δεν μιλάμε για το “Be a Pro” mode στο οποίο απλά αναλαμβάνετε έναν παίκτη αλλά για ένα ξεχωριστό mode το οποίο έχει τις εξής διαφοροποιήσεις. Καταρχήν απαιτεί μία σύνδεση στο Internet για να το παίξετε. Θα πρέπει λοιπόν να μπείτε στο www.easportsfootball.com και να δημιουργήσετε το πρόσωπο του παίκτη σας μέσω του Game Face, με το οποίο θα επεξεργάζονται οι φωτογραφίες σας ώστε να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι. Οι φωτογραφίες χρηστών θα είναι διαθέσιμες μέσω Internet (για όποιον το επιθυμεί) άρα καταλαβαίνετε ότι αναμένεται να γίνει ένας πανικός από δεκάδες χιλιάδες διαφορετικά πρόσωπα ανδρών ή ακόμα και…γυναικών (σ.σ. ή ακόμα και ζώων αν δεν υπάρξει φιλτράρισμα από την EA Sports). Δημιουργώντας τον παίκτη σας, όπως στο Be a Pro, θα μπορείτε να παίξετε online σε ένα Pro Club μαζί με άλλους χρήστες, συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα κόντρα σε άλλα Pro clubs και επιχειρώντας να ολοκληρώσετε πάνω από 200 διαφορετικά επιτεύγματα. Ο παίκτης σας θα αποκτά ακόμα και ιδιαίτερα γνωρίσματα προσωπικότητας, καθώς και νέους πανηγυρισμούς, ενώ θα μπορεί να συμμετάσχει μέχρι και στο Manager Mode.

More
15 Sep 2009 00:51 #60920 by EsCoRdIa
Frank esy htes na mpeis sto club ???

More
15 Sep 2009 11:03 #60940 by Frank
θα δουμε φιλε ! μπορει ναι αλλα αυτο θα εξαρτηθει απ τις δουλιες που εχω αυτο το διαστημα , θα σε ενημερωσω για να ξερεις :wink:

το παραπανω ποστ το εκανα για οποιον δεν ξερει τι ειναι το Virtual Pro :wink:

More
13 Oct 2009 12:19 #62349 by Γιωργος Βλαχος
θελω εγω να μπω αν γινετε..εχω φτιαξει ηδη παικτη..position cf
id:freakygeo

***διορθωση παιζω και lm rm cm kai γενικα ολα απο την μεση και μπροστα***
αν θες κανε με add ή στειλε μου πμ εδω να συνεννοηθουμε!!!!

More
16 Oct 2009 00:27 #62445 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα δημιούργησα το club.
Ονομασία: GameWorld
(στην περιγραφή λέει GameWorld.gr κι έχει ένα μπλε σήμα).

Σας περιμένω. Το ID μου είναι ManosGryparis για όσους θέλουν να με κάνουν add. Το club το βρίσκετε από την αναζήτηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)