PES 2010 demo: Time Limit Patch
Κατεβάστε το για να ξεκλειδώσετε το όριο χρόνου στο patch, να ενεργοποιήσετε τα πέναλτι και να αλλάξετε την κάμερα.
Οι παρατηρήσεις μου απο το demo:
1)Η κίνηση 360 μοιρών ισχύει ΜΟΝΟ σε κινήσεις λιγότερες των 90 μοιρών! Από 90 μοίρες και πάνω ο παίκτης στρίβει μηχανικά, σχεδόν όπως πέρυσι. Μία απ' τα ίδια τα animations ](*,)
2)Τα γραφικά μου φάνηκαν κι εμένα υποδεέστερα σε σχέση με πέρυσι, όπως πολύ σωστά επεσήμανε κι ο Κώστας σήμερα στην εκπομπή. Πέρυσι είχανε ψηφιοποιήσει κανονικά τις φωτογραφίες των παικτών. Φέτος είπανε (δυστυχώς) να τις σχεδιάσουν μόνοι τους.
3)Το σύστημα κάλυψης της μπάλας έχει βελτιωθεί ώστε ο παίκτης να προστατεύει καλύτερα την μπάλα με το σώμα του. Αντίθετα, στο Fifa υπάρχουν τα τζαρτζαρίσματα (εκεί χώνεσαι δηλαδή κανονικά)
4)Παιδιά τα κοντρόλ είναι ΑΘΛΙΑ!!! Πήρα την Εθνική Ιταλίας και οι παίκτες της έκαναν κοντρόλ κι η μπάλα πεταγότανε στα 10 μέτρα! Ούτε ο Λουκάς Βύντρα δεν την κοντρολάρει έτσι. Ποιος Βύντρα? Στα Σούρμενα καλύτερα την κοντρολάρουμε!
5)Μικρό αλλά σημαντικό. Είναι δυνατόν μια ομάδα με πορτοκαλί χρώματα να παίζει στο ματς κι ο διαιτητής να φοράει κίτρινα? Πως θα τον ξεχωρίσεις? Ήμαρτον.
6)Πατάς το σουτ για να διώξει ο αμυντικός κι την στρώνει με το καλάμι προς τον τερματοφύλακά του, ώσπου ο αντίπαλος επιθετικός το "μπουμπουνάει". Τα ίδια χάλια και το Fifa όπου οι αμυντικοί στρώνουν την μπάλα με κεφαλιά ψαράκι. Έλεος και γι'αυτό!
7)Η καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων στις πάσες δεν παλεύεται! Μέχρι να την δώσεις στην έχουνε κλέψει!
Τα σουτ δουλεύουνε ωραία όπως τα είδα.
9)Οι ήχοι της μπάλας είναι περισσότεροι.
Αυτά. Κατά τα άλλα το Fifa βλέπω να κυριαρχεί φέτος και όχι άδικα. Αλλά επειδή προσωπικά έχω μάθει κι έχω μεγαλώσει αλλιώς, δηλαδή με Sensible World of Soccer, Pro Evolution Soccer 6 και Fifa 2001, δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ φέτος σοβαρά ούτε με το Pro, ούτε με το Fifa. Το πολύ πολύ κανένα Football Manager 2010 κι αυτό έτσι για λίγη ωρίτσα. Η χρονιά φέτος είναι τραγική σε σχέση με πέρυσι...τουλάχιστον για τους απαιτητικούς...