Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2010 demo

More
10 Sep 2009 11:35 #60610 by Θεοφάνης Κερασίδης
Μήπως ξέρει κανένας πότε κυκλοφορεί το demo του νέου PES2010?Έμαθα ότι αναμένεται σε 3 εβδομάδες, αλλά θέλω να μάθω πότε βγαίνει ακριβώς.

PSN ID:VegetaSSjd10

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Sep 2009 15:44 #60620 by Χρήστος Αρμυριώτης
Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Demo αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός να είσαι σίγουρος ότι θα μάθουμε και θα το αναφέρουμε. :wink:

More
13 Sep 2009 15:45 #60770 by Μάνος Γρυπάρης
Τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη (το πιθανότερο) υπολόγισε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Sep 2009 16:00 #61078 by Darth_kospo
Κατέβασα σήμερα και εγκατέστησα το demo( Pc version). Η αλήθεια είναι ότι φέτος, ύστερα από αυτά που διάβαζα, πίστευα ότι θα υπάρξει βελτίωση στο παιχνίδι.
Έπαιξα 7-8 αγώνες. Το καινούργιο Pro μου θυμίζει τη κατηγορία εκείνη των παιχνιδιών, τα οποία όταν είχαν πρωτοβγεί είχαν φέρει την επανάσταση στη
βιομηχανία των videogames, και τα οποία ( τιμής ένεκεν ) τα επανασχεδιάζουν σε HD γραφικά και τα επανακυκλοφορούν. Πολύ ωραία γραφικά, με ένα στάσιμο
gameplay. Μάλιστα το Pro 2010 θα άξιζε φοβερά αν το είχαν ανεβάσει στο Ps-Store στα 12,99E ή 14,99E.

Υ.Γ Για τους κατόχους βέβαια μόνο υπολογιστή το Pro είναι μονόδρομος.
Με τα Tactics και τα Formations δεν έχω ασχοληθεί.

More
17 Sep 2009 18:17 #61091 by Μάνος Γρυπάρης
Pro Evolution Soccer 2010 Demo

Πολύ σύντομα να περιμένετε και ανανεωμένο preview.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Sep 2009 18:43 #61099 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το θεμα ειναι να δουμε αισθητη βελτιωση στο gameplay. Τα γραφικα ειναι παντα δευτερευον παραγοντας στα ποδοσφαιρακια.

More
18 Sep 2009 16:45 #61158 by giannistrv
Το νεο pro τα σπαει!!
1)Εχει ελληνικα!
2)Μου θυμιζει τις παλιες καλες κινησεις του pro 2004 που οταν βγαινεις ενας με εναν ο συμπεκτης σου ερχεται σαν τρειλερ και του βγαζεις πασα στο κενο τερμα!!!
3)Το συστημα 360 του pro επιτρεπει περισσοτερς τριπλες!
4)Καταργηθηκε η ευκολη τριπλα που εκανες με Ο,Χ!Τωρα ειναι πιο φυσικη οταν τις κανεις!

More
18 Sep 2009 19:21 #61163 by Χρήστος Αρμυριώτης
Το κατέβασα στο PS3 και έχω να πω ότι τα γραφικά είναι άψογα! Η κίνηση των παικτών είναι περισσότερο ρεαλιστική, η A.I. του υπολογιστή είναι βελτιωμένη ενώ παρατήρησα ότι ο διαιτητής αφήνει πολύ συχνά πλεονέκτημα στα τακλίν (σε αντίθεση με το PES 2009).

Μια μικρή γεύση από τις καινοτομίες της KONAMI στο gameplay... :armata crazy: :armata crazy: :armata crazy:
[youtube:v0p7bl48]
[/youtube:v0p7bl48]

[youtube:v0p7bl48]
[/youtube:v0p7bl48]

More
18 Sep 2009 21:44 #61166 by Νίκος Κεφαλληνός
Ρε παιδιά το κατέβασα και εγώ στo ps3.Τα γραφικά είναι,χωρίς καμία αμφιβολία, πανέμορφα.Το gameplay όμως είναι πολύ κακοφτιαγμένο και η κίνηση 360 καθώς έχει δουλευτεί ελάχιστα δεν αποδίδει τόσο καλά οπως αυτή του fifa.

More
20 Sep 2009 03:26 #61281 by Μάνος Γρυπάρης
PES 2010 demo: Time Limit Patch

Κατεβάστε το για να ξεκλειδώσετε το όριο χρόνου στο patch, να ενεργοποιήσετε τα πέναλτι και να αλλάξετε την κάμερα.

Οι παρατηρήσεις μου απο το demo:
1)Η κίνηση 360 μοιρών ισχύει ΜΟΝΟ σε κινήσεις λιγότερες των 90 μοιρών! Από 90 μοίρες και πάνω ο παίκτης στρίβει μηχανικά, σχεδόν όπως πέρυσι. Μία απ' τα ίδια τα animations ](*,)
2)Τα γραφικά μου φάνηκαν κι εμένα υποδεέστερα σε σχέση με πέρυσι, όπως πολύ σωστά επεσήμανε κι ο Κώστας σήμερα στην εκπομπή. Πέρυσι είχανε ψηφιοποιήσει κανονικά τις φωτογραφίες των παικτών. Φέτος είπανε (δυστυχώς) να τις σχεδιάσουν μόνοι τους.
3)Το σύστημα κάλυψης της μπάλας έχει βελτιωθεί ώστε ο παίκτης να προστατεύει καλύτερα την μπάλα με το σώμα του. Αντίθετα, στο Fifa υπάρχουν τα τζαρτζαρίσματα (εκεί χώνεσαι δηλαδή κανονικά)
4)Παιδιά τα κοντρόλ είναι ΑΘΛΙΑ!!! Πήρα την Εθνική Ιταλίας και οι παίκτες της έκαναν κοντρόλ κι η μπάλα πεταγότανε στα 10 μέτρα! Ούτε ο Λουκάς Βύντρα δεν την κοντρολάρει έτσι. Ποιος Βύντρα? Στα Σούρμενα καλύτερα την κοντρολάρουμε!
5)Μικρό αλλά σημαντικό. Είναι δυνατόν μια ομάδα με πορτοκαλί χρώματα να παίζει στο ματς κι ο διαιτητής να φοράει κίτρινα? Πως θα τον ξεχωρίσεις? Ήμαρτον.
6)Πατάς το σουτ για να διώξει ο αμυντικός κι την στρώνει με το καλάμι προς τον τερματοφύλακά του, ώσπου ο αντίπαλος επιθετικός το "μπουμπουνάει". Τα ίδια χάλια και το Fifa όπου οι αμυντικοί στρώνουν την μπάλα με κεφαλιά ψαράκι. Έλεος και γι'αυτό!
7)Η καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων στις πάσες δεν παλεύεται! Μέχρι να την δώσεις στην έχουνε κλέψει!
8)Τα σουτ δουλεύουνε ωραία όπως τα είδα.
9)Οι ήχοι της μπάλας είναι περισσότεροι.

Αυτά. Κατά τα άλλα το Fifa βλέπω να κυριαρχεί φέτος και όχι άδικα. Αλλά επειδή προσωπικά έχω μάθει κι έχω μεγαλώσει αλλιώς, δηλαδή με Sensible World of Soccer, Pro Evolution Soccer 6 και Fifa 2001, δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ φέτος σοβαρά ούτε με το Pro, ούτε με το Fifa. Το πολύ πολύ κανένα Football Manager 2010 κι αυτό έτσι για λίγη ωρίτσα. Η χρονιά φέτος είναι τραγική σε σχέση με πέρυσι...τουλάχιστον για τους απαιτητικούς...

[img
[img
[img

(George M. Cohan)