Newcastle VS Hamburg, ημιτελικά Euro Vase
-Γίνεται μια σέντρα προς τον Luque, ο οποίος ανατρέπεται και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτυ. Αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Εmre... Και ξαφνικά ενώ στήθηκε η μπάλα στα 11 μέτρα και ο Emre ήταν έτοιμος να το εκτελέσει, βλέπω τον GK να αφήνει την εστία του και να κατευθύνεται προς το κέντρο, προχωρούσε, προχωρούσε... και είπα πως μάλλον πάει προς τον διαιτητή να διαμαρτυρηθεί, όταν έφτασε λίγο έξω από τη μεγάλη του περιοχή και το τέρμα του ήταν άδειο... ο Emre παίρνει φόρα και στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία (ευτυχώς που δεν την έβγαλε άουτ) και γίνεται το 1-1 !!! Αυτό μάλλον πρέπει να ήταν το πιο εύκολο πέναλτυ της ζωής του!!! Εγώ τά΄χασα, προς στιγμήν είπα πως το γκόλ δε θα μετρήσει και ίσως επαναληφθεί το πέναλτυ, αλλά ευτυχώς για μένα και την ομάδα μου ο διαιτητής έκανε τα στραβά μάτια και το μέτρησε!!!
- Στο ίδιο μάτς το 2ο γκόλ της ομάδας μου (Newcastle) μπήκε από τραγικό λάθος και πάλι του GK, πήγε να κάνει ντρίμπλα στον Luque, ο οποίος του έκλεψε τη μπάλα σούταρε από 30 μέτρα, πήγε η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά, σκόραρε.
Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω και το save του αγώνα.