Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου ?

Poll: [u:3iy9ia0u][b:3iy9ia0u]Tι μου προτεινετε να κανω ?[/b:3iy9ia0u][/u:3iy9ia0u] (was ended 2009-08-11 16:59:41)

Α) να μεινω στον Ατρομητο για αλλα 2 χρονια (Β' εθνικη και μετα Α')
4 50%
Β) να μεινω στον Ατρομητο για αλλον 1 χρονο (Β' εθνικη μονο) και μετα ?
No votes 0%
Γ) να συνεχισω μονο με την εθνικη Αυστραλιας
2 25%
Δ) να ξεκινησω νεο παιχνιδι με καποια ομαδα απο Β' Γερμανιας / Β' Ιταλιας / Β' Ισπανιας
2 25%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
10 Aug 2009 23:59 #58231 by Frank
Εχει θολώσει το μυαλό μου ... μια ακομη φορα που δεν μπορω να παρω μια σωστή απόφαση ... συνεχεια σκέφτομαι το ρισκο, επιλέγοντας ενα απ τα Α/Β/Γ/Δ απερίσκεφτα και τις συνεπεις αυτου ... γι αυτο θα ηθελα την γνωμη σας ... οτι βγαλει η ψηφοφορια θα πραξω ... διαβαστε παρακατω τον ενδιασμο που εχω και πειτε μου την γνωμη σας ... εσεις τι θα κανατε στην θεση μου ?

Λοιπον εχω Ατρομητο (27 Μαϊου 2014) , (οπως εχω πει και εδω )και η πορεια μου ειναι:

1η χρονια [08/09]
  • Αρης (Α' εθν)
2η χρονια [09/10]
  • Αρης (Α' εθν)
  • Πανσερραικος (Β' εθν)
3η χρονια [10/11]
  • Πανσερραικος (Β' εθν)
4η χρονια [11/12]
  • Πανσερραικος (Β' εθν)
  • Ατρομητος (Β' εθν)
5η χρονια [12/13]
  • Ατρομητος (Β' εθν)
6η χρονια [13/14]
  • Ατρομητος (A' εθν)

Δυστυχως (για μενα) την τελαυταια σεζον, συναντησα πολλα προβληματα οπως:
  • ελλειψη μπατζετ (με αποτελεσμα την αγορα μη αξιοπιστων - Free transfers παιχτων)
  • ειχα 4 επιθετικους ... (οπως ειπα κι εδω ) απ τους οποιους ειδα ελαχιστα γκολ (με αποτελεσμα να ειναι λιγες οι νικες-ισοπαλιες)
  • ειχα καθε αγωνιστικη 2-3 τραυματιες (με αποτελεσμα να παιζουν στην ομαδα παιχτες απο την U21)

και αλλα πολλα προσωπικα μου λαθη ... που ολα μαζι συνεβαλαν στο να πεσω ξανα ...

[img

με 2 βαθμους θα τα ειχα καταφερει να παραμεινω ...

Τωρα χρειαζομαι την βοήθειά σας

οταν ξεκινουσα το πρωταθλημα ειχα στοχο να τερματίσω εστω 13ος ωστε να παραμεινω στην κατηγορια και να σηκωθω να φυγω απ την ομαδα μιας και θα ειχα κανει τεραστια επιτυχία (ο Ατρομητος οταν τον πηρα ηταν μια θεση πριν πεσει στην Γ') ...

επιλογη Γ
Στην συνεχεια με πηρε και η εθνικη της Αυστραλιας, επομενως σκεφτομουνα μετα τον Ατρομητο να συνχισω μονο με την εθνικη, μεχρι να ανεβασω τα στατιστικα μου και να με παρει καποια καλυτερη ομαδα.

επιλογη Α
Τωρα ομως που απετυχα, ο προεδρος μου προσφέρει ξανα νεο συμβολαιο ... υπαρχει λοιπον η προοπτικη να παιξω με τον Ατρομητο ξανα στην Β' και να τον ξανα-ανεβασω στην Α' ... ομως μετα θα πρεπει να παιξω αλλον εναν χρονο στην Α' ωστε να καταφερω αυτο που δεν καταφερα φετος, (δηλαδη να παραμηνει η ομαδα εκει ) ... κατι που σημαινει οτι θα κατσω αλλα 2 χρονια στην ομαδα ...

επιλογη Β
Να μεινω στην ομαδα μιας και με εμπιστευεται ακομα ο προεδρος.Στοχος να βγει η ομαδα πρωτη στην Β' ... αλλα μετα? δεν θα παιξω την επομενη χρονια στην Α' ? τι θα κανω τοτε ?

επιλογη Δ
Μια νεα αρχη ... μια αλλη σκεψη ... μεχρι να βγει το νεο Fm ...
(υπενθυμιζω το save που παιζω τωρα ειναι το μονο που εχω ξεκινησει το Fm09 / αν εξαιρεσετε τα τουρνουα)

η ψηφοφορια θα ληξει αυριο τετοια ωρα ωστε να συνεχισω το παιχνιδι μου το συντομοτερο, ή αλλιως νωρίτερα αν υπαρξει διαφορα 10 ψηφων υπερ καποιας επιλογης :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2009 18:58 #58264 by Frank
οπ εχουν ψηφισει ηδη 7 ατομα ! ανυπομονω να περασει η ωρα να δω τα αποτελεσματα και να συνεχισω το παιχνιδι :cool:

More
11 Aug 2009 20:44 #58265 by giannistrv
ΟΛΟΙ σχεδον λενε το α)

More
12 Aug 2009 00:04 #58270 by Frank
Α) 4
Β) 0
Γ) 2
Δ) 2

επομενως θα κανω το Α ! να στε καλα και οι 8, σας ευχαριστω για την βοηθεια :wink:

More
12 Aug 2009 00:41 #58273 by Μάνος Γρυπάρης
Ε)Μόλις έρθει πρόταση από αλλού αποδέξου την όποιο κι αν ειναι το μπατζετ!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Aug 2009 10:21 #58336 by Haris
Δν θα το άφηνα κ θα προχωρούσα.τώρα αν έρθει καποια άλλη πρόταση τότε σκέψου το.

More
07 Sep 2009 21:43 #60329 by Frank
Τελος πρωτης απ τις 2 σεζον ...

επομενως:
1η χρονια [08/09]
  • Αρης (Α' εθν)
2η χρονια [09/10]
  • Αρης (Α' εθν)
  • Πανσερραικος (Β' εθν)
3η χρονια [10/11]
  • Πανσερραικος (Β' εθν)
4η χρονια [11/12]
  • Πανσερραικος (Β' εθν)
  • Ατρομητος (Β' εθν)
5η χρονια [12/13]
  • Ατρομητος (Β' εθν)
6η χρονια [13/14]
  • Ατρομητος (A' εθν)
7η χρονια [14/15]
  • Ατρομητος (Β' εθν)

Δυστυχως ομως και η 8η χρονια θα με βρει στον παγκο του Ατρομητου ...
[img

απ τις 9 ηττες οι 3 ηρθαν τις τελευταιες 5-7 αγωνιστικες ... τραυματίστηκε ο τερμας (bouzanis) και δεν ειχα 2ο ... επομενως εβαλα εναν απ τις ακαδημιες με το μεγαλυτερο του στατιστικο ναειναι ενα 10αρι (οσα και τα γκολ που εφαγε) ... τεσπα ... καλα να παθω που δεν ειχα παρει 2ο τερμα ...

οριστε και η ομαδα μου ... πιστευω ειναι η καλυτερη ομαδα που θα μπορουσα να φτιαξω με την κατασταση της ομαδας (Β' εθνικη - μικρο reputation - λιγα χρηματα)
[img

οποιον απ αυτους δεν ξερετε - δεν υπαρχει στο παιχνιδι σας, πειτε μου να σας δειξω screenshot :wink:

52 μερες μεχρι το νεο fm ... μεχρι τοτε ... Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα προσπαθει αν ανεβει στην Superleague :cool:

More
07 Sep 2009 22:53 #60342 by giannistrv
Ο Αραουχο της Αεκ ειναι;

More
07 Sep 2009 23:14 #60348 by doxitis
Φρανκ φετος ειναι η χρονια σου μην νοιωθεις! :mrgreen:

More
07 Sep 2009 23:23 #60349 by Frank

giannistrv wrote: Ο Αραουχο της Αεκ ειναι;

οχι της Αεκ ειναι Carlos Luciano Araujo ενω ο δικος μου Pedro Araujo.

doxitis wrote: Φρανκ φετος ειναι η χρονια σου μην νοιωθεις! :mrgreen:

:mrgreen: