Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειναι τρελο το manager!!!

More
09 Aug 2009 15:41 #58167 by giannistrv
Αυτο που τωρα μου συμβαινει πρεπει να το πω γιατι θα τρελαθω!!!Τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχω αρχισει manager με τον Ιονικο και ψαχνω scouter και παικτες απο τη βραζιλια!!Αλλα μου εχουν συμβει τα τρελα:

1)Ολοι οι scouters καλοι κακοι ειναι χαρουμενοι με την ομαδα τους και δεν ερχονται!!
2)Ολα τα ταλεντακια της βραζιλιας που ειναι free transfer μου τα παιρνουν ομαδες με χειροτερες προσφορες!
3)Μου προσφερουν οι ομαδες παικτες και μου ζητουν ενα ποσο.Εγω το δινω και μετα αρνουνται!Κανω μεγαλυτερη προσφορα και παλι αρνουνται!Τελικα οι παικτες πανε σε ομαδες που προσφερουν το αρχικο ποσο!!!

Ποσοι το εχουν αυτο το προβλημα?Ελπιζω το καινουργιο manager να μην εχει τα ιδια προβληματα!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2009 16:47 #58168 by Μάνος Γρυπάρης
Εβαλες το τελευταιο patch καταρχήν? Αυτές είναι κλασικές ηλιθιότητες του FM
1)Πρέπει να βρεις ελεύθερους scouters. Ψαξε μεσω του FM Scout. Δεν γινεται διαφορετικα. Επισης ψαξε Ελληνες. Μην ξεχνας οτι εχεις Ιωνικο.
2)Εχεις χαμηλο reputation, δυστυχως. Αυτο με τις προσφορες ειναι γνωστο φαινομενο, απλα ο παικτης σκεφτεται και την ομαδα στην οποια θα παει, οχι μονο τα χρηματα.
3)Με Offer to clubs? Καλα, γενικα στις διαπραγματευσεις, οσο παζαρευεις τοσο παιζει....ακομα και να ανεβει η αξια του παικτη! Ειναι πολυ ηλιθιο το FM σε αυτο! Θεωρητικα και καλα ανεβαινει η αξια του παικτη, επειδη παιζει καλα στα παιχνιδια, αρα ανεβαινει και το ποσο που σου ζητανε. Ειναι εντελως κουφια λογικη αυτη, γιατι απ' τη στιγμη που η ομαδα θελει να πουλησει τον παικτη έπρεπε να τον δινει κοψοχρονια.

Ψαχνε παντως ταλέντα μέσω FM Scout κι άσε τα μεγάλα σωματεία να ζητάνε όσα θέλουνε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.