Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με XML error

More
01 Aug 2009 17:29 #57754 by Haris
H κατάσταση έχει ως εξής. Ένα βραδάκι κάθως έπαιζα football manager 2009 ξαφνικά μου κλείνει ο υπολογιστής(σαν να έκανα τερματισμό λειτουργίας ή μάλλον ακριβώς τερματισμό).
Την επόμενη μέρα έκανα load στο game μου και όλα κανονικά. Όταν όμως ήρθε η ώρα να ξεκινήσω ματσάκι και κατάρτιζα 11καδα κτλ., πατώντα continue πάνω αριστερά με πέταξε έξω και μου έβγαλλέ error για XML.Είμαι εκτος Aθηνών την περιοδο αυτή και δεν έχω δυνατότητα για σύνδεση στο internet.
Ξέρετε τι φταίει?????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2009 17:51 #57757 by GoldString
1. Right-click on the FM 2009 shortcut.
2. Choose "Properties" from the pop-up menu. In the "Target" field, add the --reset_preferences command line option after "fm.exe", so it should look like this:
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences
3. Press OK and then try to run the game as normal, using the shortcut.
4. You'll want to remove the command after you run the game, as otherwise it will continue to reset your preferences every time you launch.

More
01 Aug 2009 20:32 #57763 by Haris
what does target mean?αναφέρεσαι στον προορισμό ή στην εκκίνηση από??

More
01 Aug 2009 20:56 #57764 by GoldString
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΒΡΗΚΑ

More
01 Aug 2009 23:21 #57766 by lavezzi7
Φίλε κάνε αυτά που λέει το δεύτερο ποστ.Όσο για αυτό που ρωτάς στον προορισμό βάλτο.
Δηλαδή ο προορισμός πρέπει να είναι κάπως έτσι:"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences.
Μετά θα σου ζητήσει να επιλέξεις γλώσσα και όλα τα settings του παιχνιδιού θα αλλάξουν και θα γίνουν όπως ήταν στην αρχή(π.χ. τα κεφάλαια θα είναι σε δολλάρια).Τέλος πάντων,μην ανυσηχείς μπορείς να τα αλλάξεις αυτά μέσω preferences.
Ύστερα κλείνεις το fm και κάνεις την ίδια διαδικασία ώστε να βγάλεις το --reset_preferences από τον προορισμό διαφορετικά θα σου ξαναεπαναφέρει τις αρχικές συνθήκες συνέχεια...

Hope it helps...

More
03 Aug 2009 11:46 #57820 by Μάνος Γρυπάρης
Δεξί κλικ κάνεις στο shortcut! Αυτό που έχεις στην επιφάνεια εργασίας δηλαδή!
Εκεί μέσα θα σου εμφανιστεί το target. Μόνο στο τέλος προσθέτεις αυτό που σου λέει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Aug 2009 20:47 #57849 by Haris
Ευχάριστω πολύ παιδιά!!(αν κ κάθε φορά αλλάζω το νόμισμα σε εύρω πάρα το ότι εβγαλλα το reset preferences)..EYXAPISTΩ

More
06 Aug 2009 00:10 #57948 by Haris
τώρα όλα οκ.ευχαριστώ κ πάλι!!

More
06 Aug 2009 00:19 #57949 by GoldString
Τίποτα σιγά!!

More
15 May 2010 00:03 #72085 by Haris
Σκέφτηκα να γράψω εδώ το πρόβλημά μου μήπως και είναι το ίδιο. Λοιπόν ασχολούμαι ακόμα με FM2009 και καθώς είμαι σε ματσάκι(σε 2D απεικόνιση) κλείνει το laptop εντελώς σαν να κάνεις τερματισμό. Αυτό έχει συμβεί άλλες δύο φορές το τελευταίο διάστημα(2-3εβδομάδες) Τι φταίει πάλι??