Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fc και Striker

More
23 Apr 2009 11:29 #52303 by Παναγιώτης
Μανο Χρονια πολλά Χριστός Ανεστη!!! Μια ερώτηση ελπίζω να μην υπαρχει σχετικο topic ποια η διαφορα μεταξυ fc και striker? Tι instructions δινεις σε επιθετικούς?

Adebayor, Adebayor give him the ball and he will score!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2009 12:53 #52307 by Μάνος Γρυπάρης
Χρόνια Πολλά, αληθώς.

Ο FC (Forward) είναι περιφερειακός επιθετικός κι έχει υποστηρικτικό ρόλο προς τον Striker. Θεωρητικά δηλαδή παίζει λίγο πιο πίσω από αυτόν και τον τροφοδοτεί με μπαλιές. Προσωπικά προτιμώ να βάζω τον Forward Target Man και με ένα καλό Heading μπορεί με μακρινή μπαλιά σε αντεπίθεση να κάνει μια κεφαλιά και να βγάλει τον Striker τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Striker είναι καθαρό σέντερ-φορ. Φουνταριστός, αυτός που παίζει κορυφή.

Οι παραπάνω ορολογίες είναι για σύστημα με 2 επιθετικούς. Αν παίζεις με έναν επιθετικό τότε θες μόνο Striker.

Επίσης για όποιον έχει καλό Long Shots ενεργοποιείς περισσότερο το Long Shots ενώ αν έχει καλό Off The Ball ενεργοποιείς περισσότερο το Forward Runs.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Apr 2009 08:25 #52337 by Παναγιώτης
OK... Σε ευχαριστω για την διευκρινιση!!

More
27 Apr 2009 11:38 #52382 by Παναγιώτης
Να ρωτησω και κατι άλλο στα positions ποιόν βαζω αριστερα και ποιον δεξια? Παιζει καποιο ρόλο στην αποδοση του παικτη στο παιχνιδι...? Εγώ σαν πρωτο επιθετικο βαζω τον Striker(αριστερα δλδ)

More
27 Apr 2009 13:16 #52386 by Μάνος Γρυπάρης

madrilenos wrote: Να ρωτησω και κατι άλλο στα positions ποιόν βαζω αριστερα και ποιον δεξια? Παιζει καποιο ρόλο στην αποδοση του παικτη στο παιχνιδι...? Εγώ σαν πρωτο επιθετικο βαζω τον Striker(αριστερα δλδ)

Εγώ προτιμώ να τους βάζω ανάλογα με το πόδι τους. Ο αριστεροπόδαρος αριστερά κι ο δεξιοπόδαρος δεξιά. Όμως ανάλογα με τον αντίπαλο τους αλλάζω θέση. Αν δω ότι ο ένας από τους αντίπαλους στόπερ έχει χαμηλότερο Pace τότε βάζω τον γρήγορο επιθετικό μου πάνω του. Δηλαδή αν ο αριστερός DC του αντιπάλου εχει Pace 10 κι εσένα ο γρηγορότερος επιθετικός έχει Pace 16 τότε θα τον βάλεις δεξιά (για να τον μαρκάρει αυτός ο DC). Το ίδιο και με το Jumping. Αν έχεις ψηλό επιθετικό με καλό Jumping βάλτονα σε κανέναν αμυντικό τύπου Σαριέγκι και θα σου κάνει παππάδες :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Apr 2009 13:47 #52391 by Παναγιώτης
Σωστος ο Μανος!! Να σαι καλα παλικαρι.... Να φανταστω το ιδιο σκεφτονται και οι αντίπλοι για μενα.... Κατι άλλο τελευταιο στα Oppositions Instructions στους επιθετικους βάζω τίποτα?

More
27 Apr 2009 14:21 #52394 by Μάνος Γρυπάρης
Tight Marking και Show Onto Foot στο καλό πόδι του επιθετικού.
Και Hard Tackling αν είναι επικίνδυνος.
Στην κρίση σου είναι τι θα βάλεις. Αλλά εδώ ρωτάς θέματα τακτικής οπότε τα μηνύματά σου γράφε τα στο ανάλογο topic των Τακτικών.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 Apr 2009 14:48 #52399 by Παναγιώτης
ok!!