στο FM δεν έχω παίξει LLM ακόμα.. Όσο για τα Cm....
:D
Είχα διαβάσει σ'ένα φόρουμ παλιότερα ότι δεν νοείται να υπάρχει αληθινός cm Μanager χωρίς να έχει υποβιβάσει ομάδα... Και το έχω πάθει με δύο ομάδες.
Η πρώτη περίπτωση μπορεί να μη μετράει και ως αποτυχία, γιατί είχα πάει προς το τέλος της χρονιάς (μετά το Γενάρη) στη Φάφε που ήταν Πορτογαλία 2 τότε, με ρόστερ που έφτανε τους 15 παίχτες και παρά την απίστευτη προσπάθεια που έκανε η ομάδα δεν τα κατάφερε και έγινε non-league... (φυσικά εγώ sacked...)
Η δεύτερη όμως αν και δεν ήταν LLM, ήταν ό,τι πιο τρελλό έχω ζήσει στα χρόνια που παίζω: Μέσα δεκαετίας '10 (2015 περίπου). Κάνω apply και με δέχονται στη Sheffield Utd (Division 1, σημερινή Championship) με respectable league posotion ως στόχο. Την ανεβάζω πρωταθλήτρια στη Premier. Δεύτερη χρονιά, πρωταθλήτρια Αγγλίας. Τρίτη χρονιά: Προημιτελικά ChL, Κυπελλούχος FA, Κυπελλούχος League Cup και υποβιβασμός... Τέταρτη χρονιά: Πρωταθλητής Division 1, φιναλίστ κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (και εκτός Ευρωπης) Πέμπτη Χρονιά: Πρωταθλητής Αγγλίας, φιναλίστ League Cup. Έκτη Χρονιά: Προημιτελικά ChL, FA Cup Winners και 4ος στην Premiership... (μετά από 6 σαιζόν που είχε 4 πρωταθλήματα, έναν υποβιβασμό, δύο προβιβασμούς και 3 κύπελλα, έκανα resign)
Το πιο κουφό ήταν ότι τη χρονιά που υποβιβάστηκα, μετά το Φλεβάρη ήμουν insecure συνέχεια. Protest οι φίλαθλοι, και πανηγύρια απ'τον πρόεδρο για τις σπουδαίες εμφανίσεις στα κύπελλα.. Το Μάϊο το board ήταν delighted... Και εγώ είχα κατεβάσει τα καντήλια της ζωής μου...