Eπιτέλους βρήκα λίγο ελευθερο χρόνο να ασχοληθώ με την αρρώστια...
(Παρεπιμπτόντως το πήρα το FM 2009 απο amazon.co.uk μαζι με εναν άλλο φιλο και μας βγήκε στο καθενα 27 ευρω...Πιστευω πολυ καλα)
Ξεκίνησα με το αγαπημένο μου 4-1-3-2. Δεν δουλεύει και πολύ καλα σε σχέση με παλιότερα ετη. Με πιο μικρές ομάδες αποδίδει ορισμενες φορες αρκετα τεμάχια αλλα και εκει ειναι κάπως ασταθες. Κατέληξα σε 4-2-3-1 για πιο δύσκολα παιχνίδια στο ελληνικο πρωτάθλημα και στην ευρώπη (βεβαια μάζεψα πολλα πολλα τεμάχια) και 4-4-2 για τα περισσότερα παιχνίδια του ελληνικου πρωταθλήματος.
Ψώνισα τον αγαπημένο μου Stefan Iversen που αν και ξεκίνησε εντυπωσιακα μετα απο ενα τραυματισμό που ειχε δεν αποδίδει οπως πριν, τον Tuia για την άμυνα και 2 -3 παίκτες απο τους προτεινόμενους στο αρθρο του Μάνου για τα χαφ αλλα σαν back up Ιβανσιτς, Κλευτον και Νίνη.Και ο Tuia τελικα πάγκο κατέληξε αφου με τον μπαρμπα Γιάννη ψιλοβολευτηκα στα παιχνιδια της Superleague. Ολα αυτα το καλοκαιρι...η ομάδα δεν πολυτράβαγε και ειπα να κανω την υπερβολή. Πήρα τον Ρικέλμε με 17 μύρια (η διοίκηση χαλαρά δινει extra λεφτά για μεταγραφές) το Γενάρη. Μάλλον πως ηταν πολλα τα λεφτα
αλλα δεν βαριέσαι. Εβγαλε καποια καλα παιχνίδια αλλα τραυματιστήκε μεσα σε 4 μήνες 3 φορες απο 2-3 βδομάδες περίπου.
Θέλω οπωσδήποτε τώρα για την νεα χρονια να πάρω εναν φουνταριστο αφου Mantziow και Ρουκάβινα που ηταν πίσω απο Iversen και Σαλπι δεν βγάλανε ΤΙΠΟΤΑ.Επαιζα με τον cleyton back up των βασικων επιθετικών.