Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PANATHINAIKOS - FM 2009

More
19 Dec 2008 15:10 #49758 by Haris
Τώρα αχολούμαστε με ΠΑΟ στο FM 2009. Λοιπόν, έφτιαξα training με βάση όσα διάβασα και με βάση όσα πιστεύω ότι χρειάζονται. Είμαι τώρα στην αναζήτηση του κατάλληλου συστήματος (του γενικού διότι θα διαφοροποιείται σε αρκετά ματς). Δοκιμάζω στα φιλικά 4-4-2 diamond defensive με πολλές αλλαγές στα επιμέρους(closing down)όπως κ αλλαγές για κάθε παίκτη με το τι θέλω να κάνει στο γήπεδο
  Εσείς τι΄συστημα προτείνετε?Βέβαια ψάχνω κ κάποιους παίκτες(κυρίως έναν κεντρικό αμυντικό). Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας για τους Matia Lequi, Gavrancic και Hatem Trabelsi που είναι ελεύθεροι και δεν ξέρω κατά πόσο καλοί.O Trabelsi είναι νομίζω καλός. Όποιος ξέρει ας πει τη γνώμη του και για τον Luciano Civelli. Αυτά για την ώρα. Όσοι θέλουν ασ γράφουν εδώ ότι σχετίζεται κ ότι κάνουν με τον ΠΑΟ. :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Dec 2008 21:07 #49765 by Χρήστος Αρμυριώτης
O Trabelsi είναι καλός αν και βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία. Είναι πρόχειρη λύση. Για τους άλλους δύο δεν έχω καλές εντυπώσεις. Αν ήταν να διαλέξω πάντως θα διάλεγα Lequi. Είναι και αριστεροπόδαρος, βολεύει αρκετά νομίζω.

Για τον Civelli που λες ακούστηκε ότι τον θέλει η ΑΕΚ αλλά είναι πανάκριβος. Τον έχω σε υψηλή εκτίμηση και ειδικά για Ελλάδα είναι μια χαρά λύση. Εγώ έχω αγοράσει Lautaro Acosta (AMC) και δοκίμασα να πάρω δανεικό τον Balotelli απ' την Ίντερ. Η ομάδα δέχτηκε αλλά αυτός δεν γουστάρει λέει να έρθει. Ποτέ του!!! Αν μπορέσεις κλείσε Buonanotte (AMC) από River Plate. Ο άνθρωπος πετάει!!!!

Σύστημα έχω και γω 4-4-2 με όλα τα χαφ στην ευθεία και τους πλάγιους με βελάκι για να ανεβαίνουν.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα ταλέντα του FM 2009

Edit: Για κεντρικό αμυντικό θα σου πρότεινα Betao (Ντιναμό Κιέβου) και Santacroce (Νάπολι).

More
29 Dec 2008 01:46 #49784 by Μάνος Αλιμπέρτης
Eπιτέλους βρήκα λίγο ελευθερο χρόνο να ασχοληθώ με την αρρώστια...

(Παρεπιμπτόντως το πήρα το FM 2009 απο amazon.co.uk μαζι με εναν άλλο φιλο και μας βγήκε στο καθενα 27 ευρω...Πιστευω πολυ καλα)

Ξεκίνησα με το αγαπημένο μου 4-1-3-2. Δεν δουλεύει και πολύ καλα σε σχέση με παλιότερα ετη. Με πιο μικρές ομάδες αποδίδει ορισμενες φορες αρκετα τεμάχια αλλα και εκει ειναι κάπως ασταθες. Κατέληξα σε 4-2-3-1 για πιο δύσκολα παιχνίδια στο ελληνικο πρωτάθλημα και στην ευρώπη (βεβαια μάζεψα πολλα πολλα τεμάχια) και 4-4-2 για τα περισσότερα παιχνίδια του ελληνικου πρωταθλήματος.

Ψώνισα τον αγαπημένο μου Stefan Iversen που αν και ξεκίνησε εντυπωσιακα μετα απο ενα τραυματισμό που ειχε δεν αποδίδει οπως πριν, τον Tuia για την άμυνα και 2 -3 παίκτες απο τους προτεινόμενους στο αρθρο του Μάνου για τα χαφ αλλα σαν back up Ιβανσιτς, Κλευτον και Νίνη.Και ο Tuia τελικα πάγκο κατέληξε αφου με τον μπαρμπα Γιάννη ψιλοβολευτηκα στα παιχνιδια της Superleague. Ολα αυτα το καλοκαιρι...η ομάδα δεν πολυτράβαγε και ειπα να κανω την υπερβολή. Πήρα τον Ρικέλμε με 17 μύρια (η διοίκηση χαλαρά δινει extra λεφτά για μεταγραφές) το Γενάρη. Μάλλον πως ηταν πολλα τα λεφτα :P :P αλλα δεν βαριέσαι. Εβγαλε καποια καλα παιχνίδια αλλα τραυματιστήκε μεσα σε 4 μήνες 3 φορες απο 2-3 βδομάδες περίπου.

Θέλω οπωσδήποτε τώρα για την νεα χρονια να πάρω εναν φουνταριστο αφου Mantziow και Ρουκάβινα που ηταν πίσω απο Iversen και Σαλπι δεν βγάλανε ΤΙΠΟΤΑ.Επαιζα με τον cleyton back up των βασικων επιθετικών.

Everything that has a beginning has an end...

More
06 Apr 2009 13:36 #51946 by Παναγιώτης
Να ρωτήσω γνώμη για Cleyton και τι instructions του δινεις για να πιάσει καλά standars στην αποδοση του? :D
περιμένω να ακουσω γνώμες

Adebayor, Adebayor give him the ball and he will score!!!

More
07 Apr 2009 13:23 #51979 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Cleyton παίζει καλύτερα ως AM C παρά ως επιθετικός. Τσέκαρε το Try Through Balls και τίποτε άλλο (εχει καλο Creativity). Αν θέλεις μπορείς να του βάλεις κι ένα Hold Up Ball επειδή έχει καλό Dribbling. Τώρα αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις και τον Καραγκούνη τότε ζορίζει το πράμα. Η τον βάζεις AMR ή βάζεις εκεί τον Νίνη. Πάντως όταν ο Καραγκούνης γεράσει είναι καλή λύση, αν και τότε με τα λεφτά που θα έχεις θα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Apr 2009 11:20 #52007 by Παναγιώτης
Οκ... Για δεκάρι τον θέλω..... Βασικα forwards run δεν του βαζω?..... Passing style θέλει κατι συγκεκριμενο? :?

More
08 Apr 2009 15:01 #52013 by Μάνος Γρυπάρης
Οχι Forward Runs γιατι δεν εχει υψηλο Pace και θα τον περιμενεις αρκετα για να επιστρεψει!
Passing Style ο καθενας βαζει οτι νομιζει. Εγω βαζω Μixed γιατι όποια κι αν ειναι τα στατιστικά των παικτών, οι Άγγλοι εδώ και χρόνια δίνουν κλασικά εύνοια στα γκολ από σέντρες. Άμα έχει καλό Creativity ένας παίκτης μπορεί να του βάλεις κι ένα Direct Passing. Το πόσο καλό πάλι είναι σχετικό. Εγώ συνήθως θεωρώ κάποιον καλό αν έχει σε attribute από 15 και πάνω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Apr 2009 10:37 #52035 by Παναγιώτης
Οκ....

More
12 Apr 2009 01:13 #52117 by manosgk1987
Replied by manosgk1987 on topic PANATHINAIKOS - FM 2009
Για Παναθηναικο προτεινω να πουλησεις το Σαλπιγγιδη και το Μαντζιο γιατι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο και να παρεις εναν ακριβο για μπροστα οπως πχ Keirrison η Kalinic Lewandowski που ειναι και μικροι και εξελισσονται σε πολυ καλους και ακριβους παιχτες.
Για δεξια μια καλη λυση (για back up του Gabriel που κανει παπαδες) ειναι ο Μανιατης του Πανιωνιου.Κι ο Lequi ειναι πολυ καλη λυση αφου ειναι κι ελευθερος.
Οσο για το συστημα εγω παιζω συνηθως 4-1-2-3 και στα ευκολα ελληνικα κλασικο 4-4-2 και αποδιδουν πολυ καλα...

More
12 Jun 2009 03:18 #54106 by xariskap
Replied by xariskap on topic PANATHINAIKOS - FM 2009
Η εντεκαδα που εχω στον Παναθηναικο την 2η χρονια (μαζι με τις αλλαγες τους) και βγαζουν ματια...Πρωτος στο πρωταθλημα με 8 βαθμους διαφορα 6 αγωνιστικες πριν το τελος,ημιτελικο στο κυπελλο αποκλειοντας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και στους 16 του Champions league εχοντας νικησει 3-1 στο πρωτο παιχνιδι την Arsenal:

Tzorvas
Santon David Goumas Torres(απο REAL)
(Zebina)

Ninis Mahamadou Diara Gilberto Ivanschitz
(Karagounis) (Simao) (Matos)

Palacio (17M€) Zarate
(Rukavina)

και υπ'οψιν σας τους πιτσιρικαδες του Ηρακλη!!!