Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Save Game Editor

More
08 Aug 2005 13:33 #497 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Χαρετώ τους πάντες. Είμαι ο jimisballjohn και έχω μία απορία. Πώς μπορώ να βάλω τον ΠΑΟ να παίζει στο ΟΑΚΑ μέσω του Save Game Editor (Όλα τα βήματα λεπτομερώς παρακαλώ)? Ποιον Editor να κατεβάσω και από πού? :?: :?:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2005 22:29 #507 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Save Game Editor
τα Downloads για το Football Manager 2005 ειναι εδω
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... oad&cid=15

Aπ οτι ειδα στα Downloads exei τιν τελευταια εκδοση του editor, αρα κατεβαζεις πρωτα το patch 5.0.5 (με η χωρις data update δεν εχει σημασια)
2ον πας πιο κατω που λεει Save Game Editor και κατεβαζεις το Net framework πρωτα απ'ολα για να σου δουλευει:
www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

3ον κατεβαζεις τον editor:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... tit&lid=12

Αφου τρεξεις πρωτα το παιχνιδι σου (το κανεις Load) βγαινεις στα windows και τρεχεις τον editor. Στο search αν θυμαμαι καλα γραφεις Pao (η Panathinaikos) κι εκει θα πρεπει να σου βγαζει τα στοιχεια (γηπεδο κτλ.) και αλλαζεις την χωρητικοτητα.

Αν θυμαμαι ετσι γινεται με τον save game. αλλιως δοκιμασε και με αυτον που σου δινει το παιχνιδι. Toν τρεχεις, κανεις load την database και στο Club γραφεις panathinaikos και σου εχει και stadium.

Aυτά!

More
09 Aug 2005 00:23 #509 by Μιχάλης Πλατάρης
Παντως με οποιοδηποτε SAVE GAME EDITOR και να εχεις,το γηπεδο δεν μπορεις να το αλλαξεις...

Αυτο μπορει να γινει μονο μεσω του editor του παιχνιδιου και μετα θα πρεπει να αρχισεις καινουριο παιχνιδι..

More
14 Aug 2005 02:14 #592 by Μάνος Γρυπάρης
Βασικά από τον save game editor μπορείς να αλλάξεις τα οικονομικά της ομάδας σου καθώς και την minimum, maximum και κατά μέσο όρο προσέλευση θεατών. Αλλά αν έχεις γήπεδο σαν την Λεωφόρο τότε τι να σου κάνουν οι συγκεκριμένες επιλογές.

Οπότε αναγκαστικά καταφεύγεις στις κρυφές εντολές. Διάβασε το παρακάτω topic:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... topic&t=72

Aπό το παραπάνω κείμενο σε αφορούν τα εξής:

Αρχείο .edt
=======
Δημιουργήστε ένα αρχείο text document με κατάληξη .edt (πχ. stadium.edt) και το τοποθετήστε το στον κατάλογο "data/db" του FM. Το αρχείο αυτό μπορείτε να επιλέξετε αν θα το φορτώσετε ή όχι στο παιχνίδι σας από το Options/Preferences/Extra Data Files (EDT). Πριν δημιουργήσετε το αρχείο βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις καταλήξεις των αρχείων. Για να το κάνετε πηγαίντε στο My Computer και επιλέξτε το μενού Tools->Folder Options->View (Εργαλεία->Επιλογές Φακέλων->Προβολή) και απενεργοποιήστε την εντολή "Hide File extensions for known file types". Αφού δημιουργήσετε ένα αρχείο με όνομα της επιλογής σας και κατάληξη .edt χρησιμοποιήστε τις παρακάτω εντολές γράφοντας την καθεμία σε ξεχωριστή γραμμή:

"GROUND" "Ομάδα" "Παλιό γήπεδο" "Νέο γήπεδο" "Χρονιά αλλαγής"
π.χ."GROUND" "Panathinaikos" "Leoforos" "OAKA Spiros Louis" "2006"

Πρόσεξε όμως. Αν το δοκιμάσεις και δεν σου πετύχει τότε θα πρέπει την απόρία σου να την διατυπώσεις στο παραπάνω topic. δηλαδή κάνε κλικ εκεί ( www.gamesradio.gr/modules.php?na ... topic&t=72 ) και γράψε εκεί το reply σου γιατί το topic είναι ήδη ανοικτό για απορίες.

Ελπίζω να βοηθήσαμε :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Aug 2005 16:21 #1111 by Θοδωρης
Replied by Θοδωρης on topic Save Game Editor
Εγω εχω τα windows me. Ομως αυτο το προγραμμα που χρειαζεται ο editor για να παιξει(αυτο το .net κλπ) δεν υποστηριζει αυτα τα windows. Τι να κανω??

More
20 Aug 2005 16:46 #1115 by Μάνος Γρυπάρης
Θα σε συμβούλευα ή να κάνεις ένα βήμα πίσω και να βάλεις 98 ή να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να βάλεις XP. Millenium σε καμία περίπτωση! Τα Windows ME έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ μπλε οθόνης! Ιδιαίτερα στα παιχνίδια! :break pc: :break pc: :break pc:

Είσαι σίγουρος ότι το Net Framework δεν δουλεύει? Το κατέβασες και το έτρεξες?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)