Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FM 2009 Shortlist (και προτάσεις παικτών)

More
07 Apr 2009 14:27 #51981 by Παναγιώτης
οκ θα τους ριξώ μια ματια.... ενας παικτης ο οποιος δεν τον βλέπω να προτεινεται αλλα εγω θα σου έλεγα Μανο να τον δεις και να μου πεις αν σου αρεσει ειναι ο Richard-Sukuta Pasu ο οποιος ειναι πολύ καλος κατα την γνωμη μου.... Δες και πες μου...

Adebayor, Adebayor give him the ball and he will score!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2009 14:43 #51982 by Μάνος Γρυπάρης
Κοίτα, το παιδί είναι πύραυλος κι έχει και άλμα. Αν έχεις coaches στην ομάδα και μπορέσουν να τον μάθουν καλή τεχνική τότε μπορεί να σου παίξει. Βάζε τον 1η αλλαγή σε έναν απ' τους επιθετικούς σου να ψηθεί (καλό είναι να έχεις 2 φορ γιατί μόνος του στην κορυφή δύσκολο να τα βγάλει πέρα).

τα topics σου τα μεταφέρω στην shortlist γιατί δεν έχουν καμία σχέση με το off the ball που άνοιξες πριν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Apr 2009 11:48 #52008 by Παναγιώτης
Για Maxi Lopez.... Πως χαθηκε ετσι αυτος ο παιχτης?.... Στο 08 κατι κανει για 2009 τον εχει δοκιμασει κανενας.... Για Sakho απο Paris? φαινεται καλος και εχει προτασεις απο όλη την Ευρωπη.... Ακου γνωμες....

More
08 Apr 2009 14:07 #52011 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Maxi Lopez έχει πέσει οπότε άστο καλύτερα. Ε, συμβαίνουν αυτά. Κι ο Vlaovic σαπάκιασε στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλει και πολύ να πέσεις από τα ψηλά στα χαμηλά. Εδώ ο Νίνης πρόπερσι θεωρούνταν μεγάλο ευρωπαϊκό ταλέντο και φέτος σκουπίζει τον πάγκο (και καλά κιόλας).

Ο Sakho είναι καλός και υπάρχει και στην Shortlist. Οτι εχω στην Shortlist το προτείνω.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Apr 2009 12:38 #52041 by Παναγιώτης
Ελπίζω να μην ανακαλύπτω την Αμερική αλλά σε περιπτωση που δεν τον εχετε υποψιν Federico higuain..... Intepentiede και Carmelo Valencia... Κολομβιανος ειναι πιτσιρικας φαινεται εξελιξιμος αλλα θα ήθελα μια γνωμη σε όσους το έχουν δει και τον ξερουν καλυτερα.... Μια προταση για αξιοπιστο κεντρικο αμυντικο τουλάχιστον για Ελλάδα Lucien Mettomo απο Βεροια τον πήρα...

More
09 Apr 2009 16:10 #52048 by Χρήστος Αρμυριώτης

madrilenos wrote: Ελπίζω να μην ανακαλύπτω την Αμερική αλλά σε περιπτωση που δεν τον εχετε υποψιν Federico higuain.....

Πρέπει να είναι ο μεγάλος αδελφός του Gonzalo Higuain που παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε παίξει και στην Τουρκία για ένα φεγγάρι αλλά δεν έπιασε και επέστρεψε στην Αργεντινή. Πάντως υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις από αυτόν.

More
12 Apr 2009 11:11 #52122 by Παναγιώτης
Απο Ελληνες....? Μακος του Πανιωνιου πολύ καλος αλλά για Παντελή Καπετάνο τι λέτε? Οι διεθνεις αξίζουν στο παιχνιδι.... Εννοώ του εξωτερικού...... Απο ταλέντα υπάρχει κανενας, καλος, εξελίξιμος...?

More
12 Apr 2009 12:58 #52125 by Μάνος Γρυπάρης
O Νινης κι ο Παπασταθοπουλος γίνονται καλοί, άντε κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Παυλη.

Τους υπόλοιπους δεν θα τους αγόραζα. Κοίτα, αν θες να βγάλεις Έλληνες για να συμπληρώσεις το ρόστερ της 25άδας στην Ευρώπη μία είναι η λύση. Πας στο Board Request και ζητάς από την διοίκηση Improve Facilities και Invest in youth development. Οπότε έτσι έχεις την ελπίδα ότι από 3η-4η χρονιά και μετά θα βγάλεις κανένα σοβαρό παίκτη με καλό PA.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 Apr 2009 12:34 #52149 by Παναγιώτης
Για Παναγιώτη Λαγο?.... Κατι άλλο δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic αλλα θλεω γνωμη για τον Matthew Amoah και instructions για να τον αξιοποιησω? 29 χρονων ειναι δεν εχει "γερασει" ακομα...

More
13 Apr 2009 17:29 #52157 by Μάνος Γρυπάρης
Για Λαγό, όχι με τίποτα.
Για τον Amoah βάλε Run with Ball και Forward Runs. Μυρωδιάς είναι μωρέ.

Επίσης για τέτοιες ερωτήσεις άνοιξε νεο topic η απαντα σε αυτο που εχεις ανοιξει για την ομαδα σου.

Οπως βλεπεις ,αυτο το topic ειναι για προτασεις παικτων. Μη βγαινουμε εκτος θεματος!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)