Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa Manager 2006: Με ποια ομάδα παίζετε και σε ποια χρονιά

More
30 Oct 2005 22:37 - 05 Nov 2006 16:04 #4766 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα topic για να γράψουμε την μέχρι τώρα πορεία μας στο Fifa Manager 2006. Ποια ομάδα έχουμε, ποιους παίκτες, screenshots από γήπεδο, εγκαταστάσεις, μεταγραφές κτλ.

Να θυμίσω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι το παιχνίδι σου δίνει την δυνατότητα να αναλάβεις και ελληνικές ομάδες μέχρι και την Γ' Εθνική (Βόρειος και Νότιος Όμιλος, με ελλειπή όμως στοιχεία παικτών) αλλά και να δημιουργήσεις δικό σου σύλλογο!

[img

Έτσι έκανα κι εγώ, δημιούργησα την ομάδα μου, τα Σούρμενα, έφτιαξα έμβλημα, εμφανίσεις (εντός και εκτός έδρας), όρισα τοποθεσία την Αθήνα σε περιοχή κάτω των 50.000 κατοίκων (για ρεαλιστικότητα και maximum δυσκολία) και έδωσα στοιχεία για το γήπεδο. 3.000 θέσεων χωρίς παραπάνω πράγματα, καθ'ότι τα οικονομικά δεν μου το επέτρεπαν! Παρ'όλα αυτά εντυπωσιάστηκα αφού μου δόθηκε 1.500.000 Ευρώ! (αν είχαν τέτοιο budget οι πρόεδροι των ελληνικών ομάδων Γ' Εθνικής τότε θα αγοράζανε καμιά ομάδα από Ιταλία ή Ισπανία!)

[img

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, έκανα κατευθείαν Upgrade σε εγκαταστάσεις και συγκεκριμένα:
1)Στα γραφεία (Level 2) για να μπορώ να προσλάβω πάνω από 5 εργαζόμενους στο Staff, coaches βέβαια για να γίνει σωστή δουλειά στην προπόνηση.
2)Στα stand που δίνουν εισιτήρια. Και μάλιστα τα έβαλα Level 2. Έτσι κερδίζω ένα πολύ πολύ μικρό ποσοστό επιπλέον κόσμου το οποίο μεταφράζεται σε χρήμα.
[img

Μεταγραφές? Ζόρικα τα πράγματα αφού επειδή είμαι νέος σύλλογος ούτε παίκτες από ομάδες Γ' Εθνικής δεν έρχονται εύκολα! ’ρα πρέπει να ψάξω για φθηνές λύσεις παικτών που θα έχουν σημαντικά χαρακτηριστικά θέσεις (π.χ. αμυντικούς με Tackling πάνω από 60, μέσους με Passing πάνω από 60, επιθετικούς με καλό Finishing και Shot Power). Και κοιτάξτε τι βρήκα από το Search (και τελικά αγόρασα):
[img

[img

[img

[img

όπως και αρκετούς άλλους παίκτες, απλά ανέφερα τους πιο σημαντικούς. Συνολικά άλλαξα περί τα 9/11 της βασικής μου 11άδας γιατί το υπάρχον υλικό δεν τράβαγε! Έχασα στην πρεμιέρα από την Ιωνία 2000 και έκτοτε έχω μόνο νίκες και ισοπαλίες. Στα φιλικά με ΑΕΚ έφερα 1-2 κι ήμουν καλύτερος ενώ με Ολυμπιακό 1-3.

Η γκολάρα του Graugaard που μου χάρισε την νίκη λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού με τον Αγ. Δημήτριο
[img

Μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ. Όσο κι αν ρίξω την τιμή, ακόμα και με 0 Ευρώ, κανείς δεν αγοράζει με αποτέλεσμα να έχω φορτωθεί 35-40 παίκτες, από τους οποίους οι μισοί είναι άμπαλοι. Και καταλαβαίνετε ότι έχω μπει μέσα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 05 Nov 2006 16:04 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Feb 2006 20:50 #9507 by ribogio
Αυτή την στιγμή βρίσκομαι σε αγγλική ομάδα και συγκεκριμένα είμαι στην μπόλτον.Όσον αφορά την χρόνια αστο μην το ψάχνεις ,μόνο 2042.Αλήθεια πότε τελειώνει το παιχνίδι ;

More
26 Feb 2006 01:43 #9519 by Μάνος Γρυπάρης
Τα Manager Games δεν τελειώνουν ποτέ.
Γι'αυτό έχουμε κι εμείς δουλειά για μια ζωή :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Feb 2006 02:48 #9525 by ribogio
Είναι δυνατον να μην τελειώνουν ποτέ δηλαδή μεχρι πια χρονιά μπορεί να φτάσει το παιχνίδι 2100 ;

More
26 Feb 2006 14:15 #9536 by Γιώργος

ribogio wrote: Είναι δυνατον να μην τελειώνουν ποτέ δηλαδή μεχρι πια χρονιά μπορεί να φτάσει το παιχνίδι 2100 ;

Μέχρι να πεθάνεις! :mrgreen: :mrgreen: Στο LMA το είχε κάνει ένας φίλος μου...του έδειξε ότι πέθανε! :mrgreen:

More
26 Feb 2006 17:27 #9542 by ribogio
Στην αρχη του παιχνιδιού βάζεις μια ηλικία στο manager, αν δεν τελειώνει το παιχνίδι τότε τι νόημα έχει να βάζεις ηλικία ;