Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

*FM2006 vs FIFA Manager 2006*

Poll: "FM2006" ή "Fifa Manager 2006" (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Το FM2006 φυσικά, αποτελεί εγγύηση...
8 66.7%
Το Fifa manager, θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό...
1 8.3%
Καί τα δύο μέχρι να δώ ποιό με καλύπτει περισσότερο...
3 25%
Total number of voters: 6
Only registered users can participate to this poll
More
30 Oct 2005 03:13 #4741 by John Dimitriou
Λοιπόν τις τελευταίες μέρες έπεσε στα χέρια μου το FIFA MANAGER 2006 και πρέπει να ομολογήσω πώς με εντυπωσίασε.

Το παιχνίδι είναι πολύ προσεγμένο απο κάθε άποψη ενώ έχει πολλές καινοτομίες.
Στην αρχή μπορείς να επιλέξεις αν θα είσαι απλά manager ή θα είσαι και πρόεδρος κτλ. Μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με τις τιμές των εισητηρίων ή των διαφόρων αναμνηστικών και ακόμα τις επεκτάσεις του γηπέδου την αναβάθμιση του ιατρικού κέντρου κτλ.

Πολύ καλή 3D απεικόνιση του αγώνα, επιλογή μουσικής που θα παίζει, φώτο του manager (δηλαδή του εαυτού μας), το πολύ εύχρηστο MATCH ANALYSIS TOOL (ΜΑΤ), in-game website που είναι και καλά site μέσα στο παιχνίδι που έχει άπειρα νέα (portal στη ουσία), officially-licensed teams, logos και players.

Γενικά μου άρεσε πολύ και πιστεύω αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του αλλά έχω την εξής απορία. Ποιός θα αφήσει το FM για να παίξει αυτό!

Ακόμα και καλύτερο απο το FM να είναι (που ίσως να είναι αλλά πρέπει να ασχοληθώ πολύ ακόμα για να βγάλω σίγουρα συμπεράσματα) δε νομίζω να το προτιμήσει κανείς αντί του FM. Εσείς τι λέτε;

[img
[img
[img

[img
[img
[img

[img
[img

Αν τα video-games όπως το Pacman επηρέαζαν τα παιδιά, τότε όλοι σήμερα θα τρώγανε μαγικά χαπάκια μέσα σε σκοτεινές αίθουσες ακούγοντας επαναλαμβανόμενη μουσική!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2005 10:05 #4744 by Μιχάλης Πλατάρης
Αυτο ειναι αντικειμενικο αφου καποιος μπορει να προτιμα τα 3d γραφικα και τον αγωνα που να μοιαζει με του fifa αλλα καποιοι αλλοι να προτιμουν την προσομοιωση ενος προπονητη και την μεγαλη database...

More
30 Oct 2005 10:32 #4745 by Μάνος Γρυπάρης
Υπάρχει ήδη ανοικτό topic για το Fifa Manager
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... opic&t=445

Το οποίο παραπέμπει στο σχετικό άρθρο: www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

Τώρα για το ποιο είναι καλύτερο, ναι μεν το Fifa Manager έκανε σημαντικά βήματα φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του TCM που δεν βλεπόντουσαν, αλλά τόσο η απεικόνιση του αγώνα με τους παίκτες να "κοιμούνται όρθιοι" σε κάποιες φάσεις όσο και η ανταπόκριση εντολών που δίνεις και 3ον και κυριότερο: Η βάση παικτών, όπου βλέπεις λάθη ακόμα και στους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας, σε απογοητεύουν στην πορεία.

Παρ'όλα αυτά θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί του αρκετές ημέρες φέτος γιατί έχω και το βίτσιο να είμαι πρόεδρος και να κάνω upgrade το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του (και πορώθηκα με το σύστημα των Levels!), κάτι αντίστοιχο γινόταν και με το Ultimate Soccer Manager 2. Αλλά από εκεί και πέρα σε βάθος χρόνου και σε Gameplay το Football Manager είναι σαφώς καλύτερο. Πάντως μου άρεσε που η EA Sports τους έτριξε τα δόντια με το Fifa Manager το οποίο όχι μόνο ήταν καλύτερο απ'ότι περίμεναν αλλά βγήκε και νωρίτερα κερδίζοντας έτσι αρκετούς χρήστες. Ελπίζω να τσιτώσουν στην SI και να βάλουν του χρόνου μια 3D απεικόνιση, έστω στο στυλ του LMA Manager.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Nov 2005 12:45 #4825 by Nikiforos
Pedes tora den xoraei anfivolia sto poio einai kalitero mallon i psifoforia tha itan poio antagonistiki an eixei tin eksi morfi...An i EA proxorise ena vima poio pera apo ta proigoumena tis...

Den xwraei sigrisi an einai kalitero apo FM i oxi. To thema einai na eisai manager kai oxi na pezeis podosferaki! An thes iparxoun ta pro kai ta fifa pou vlepeis anthropakkia. To thema einai na iparxei mia database na se kaliptei oste na psaxneis na briskeis sostes plirofories. Gia na petixei to egxeirima sto 3d prepei na ginei poli ma para poli douleia alla pisteuw panta ma panta tha exei auto to kati pou tha tou lipei px fetos pou pisteuw tis ea einai to kalitero 3d manager game exoun bgei tosa paraponakia as to pw etsi!! den petixenei eukola gi auto kai oi anthropoi tis SI den exoun kanei tpt tetoio mexri wras!!k pisteuw oti se 2d fasi apikonizetai eukola enas agonas kai apofeugi ta lathi!!Tespa gia na min to xantakonw k poli to Fifa manager einai enfanes oti exei ginei poli kali douleia alla thelei akoma na to ftasei to fm2006!!