Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa soccer 09

More
13 Sep 2008 13:43 #47022 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Συμφωνα με πηγες αν το fifa 09 ειχε στο PC τον ιδιο σχεδιασμο που εχει σε PS3 ΚΑΙ 360 τοτε μονο το 3% των gamers θα μπορουσαν να το παιξουν... Το παιχνιδι ξανασχεδιαστηκε για το PC αλλα στις κονσολες θα ειναι σαφως καλυτερο...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2008 16:27 #47064 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα νέο online mode για το Fifa 09. Μαζέψτε τους φίλους της γειτονιάς σας και παίξτε μπάλα...online!

Το Fifa 09 Clubs είναι ένα νέο mode το οποίο αφορά τους online αγώνες 10 εναντίον 10 χρηστών. Το mode αυτό θα είναι διαθέσιμο για τους κατόχους Playstation 3 και Xbox 360 (οι PC users πάλι στην απ' έξω, τουλάχιστον για την ώρα) οι οποίοι θα μπορούν να δημιουργήσουν την δικιά τους ομάδα και να καλέσουν άλλους χρήστες να συμμετάσχουν σε αυτή.

Για τον σκοπό αυτό, θα δημιουργηθούν rankings για όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Fifa 09 Clubs. Κάθε ομάδα θα πρέπει να συγκεντρώνει τους 10 χρήστες της οι οποίοι θα δίνουν επίσημα ματς με άλλους 10 χρήστες άλλης ομάδας, διαμορφώνοντας έτσι τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων. Η EA Sports θα τοποθετεί τις ομάδες σε πρωταθλήματα ανάλογα με τους βαθμούς που θα συγκεντρώνουν, δηλαδή θα υπάρχουν άνοδοι και υποβιβασμοί, ανάλογα με την απόδοση μιας ομάδας μέσα σε μία σεζόν της οποίας η real-time χρονική περίοδος δεν έχει ακόμα αποσαφινιστεί. Το Fifa 09 Clubs θα έχει μέχρι και...scouting mode, με το οποίο ο κάτοχος-προπονητής μιας ομάδας, θα μπορεί να ανιχνεύσει τις αντίπαλες ομάδες και να εντοπίσει χρήστες οι οποίοι αποδίδουν καλά, ώστε να τους προσλάβει στην ομάδα του! Αυτό προφανώς είναι άλλη μία έμπνευση του νέου επικεφαλή του Fifa (και πρώην του Championship Manager της Eidos) Dave Rutter.
[align=center]
[/align]

Για την υπηρεσία αυτή υπάρχει ήδη ένα demo διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες, στο οποίο οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους αναλαμβάνοντας μία εκ των Chelsea, AC Milan, Schalke 04, Olympique de Marseille, Real Madrid και Toronto FC. Κατόπιν αυτού, θα αναμένουμε τις εντυπώσεις σας μέσω του forum μας, ιδιαίτερα όσον αφορά το θέμα του lag.

Άραγε, μετά απ' όλα αυτά, ποια θα είναι η απάντηση της Konami στα online χαρακτηριστικά του Pro Evolution Soccer που "χωλαίνουν" εδώ και χρόνια; :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Sep 2008 17:36 #47066 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ωραια προσθήκη! Μάλλον θα επιλέξω Fifa φετος!

Manos\ wrote: Άραγε, μετά απ' όλα αυτά, ποια θα είναι η απάντηση της Konami στα online χαρακτηριστικά του Pro Evolution Soccer που "χωλαίνουν" εδώ και χρόνια; :roll:

Χμμ, καμια ισως.. Στηρίζονται πάνω στην επιτυχια τους και οχι στις καινοτομιες, αλλα σίγουρα αυτο θα αλλαξει καποτε...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Oct 2008 15:14 #47881 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το πηρα στο PSP και ειναι φοβερο για φορητο συστημα και κλασης ανώτερο απο ολα τα PRO που εχω παιξει σε PSP! Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν οτι εχασα στο πρωτο μου ματσακι :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Oct 2008 22:29 #48040 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review του νέου Fifa .

Τα modes κάθε χρόνο αυξάνονται κι αυτό ήταν επίσης θετικό. Αλλά στα γραφικά και το gameplay, το Pro Evolution Soccer (ειδικά το 2009) είναι τρεις κλάσεις πάνω.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Oct 2008 00:40 #48041 by Χρήστος Αρμυριώτης
Pro Evolution Soccer 2009 > Fifa Soccer 09

Απλά μαθηματικά! :mrgreen:

More
24 Oct 2008 19:40 #48169 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε εδώ τι γκολ έβαλε ένα παλικάρι στο Fifa 09!
Δεν λέω, Ronaldinho είναι αυτός, αλλά τέτοιο ανάποδο ψαλίδι....είναι απλά respect!

[youtube]
[/youtube]

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Oct 2008 19:47 #48170 by Χρήστος Αρμυριώτης
Προφανώς έπαιζε στο easy mode γιατί η άμυνα της άλλης ομάδας μου θυμίζει κεντρικό αμυντικό δίδυμο Παναθηναϊκού! :mrgreen:

More
24 Oct 2008 23:47 #48177 by Giannis
Replied by Giannis on topic Fifa soccer 09
^

More
14 Nov 2008 18:52 #48830 by Μάνος Γρυπάρης
Κατεβάστε τα νέα Global Commentary Packs για το Fifa 09

Η EA Sports ετοίμασε ακόμη καλύτερο σχολιασμό αγώνα. 15 commentary packs για ισάριθμες γλώσσες είναι πλέον διαθέσιμες για download. Τα πακέτα αυτά βρίσκονται στο PS Network και στο Xbox Live.

Language Commentator's Names

English Andy Gray Martin Tyler
French Herve Mathoux Franck Sauz

[img
[img
[img

(George M. Cohan)