Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

To GamesRadio στο PES 5!

More
11 Nov 2005 00:43 #5270 by Γιώργος Γκούμας

MikeRibo10 wrote: Εγω προτεινω Γκουμα χαλαρα...Αυτον δηλαδη που θα μας ξελασπωνει σε καθε ματς με το γκολ του!!! :D

Ευχαριστω τον φιλτατο MikeRibo για τα καλα του λογια...Θα προσπαθησω να φανω ανταξιος των προσδοκιων της ομαδας...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Nov 2005 19:56 #5979 by Μιχάλης Πλατάρης
Παιδια εκανα edit μερικα accessories και κατι αλλα.Να το ξερετε για τα διορθωσετε αν δεν τα εχετε σωστα.

Τι εγινε?Θα την συνεχισουμε την δουλεια η οχι?

More
25 Nov 2005 23:21 #5989 by Μάνος Γρυπάρης
Περιμένουμε ο Patcher να ξεμπερδέψει από την εξεταστική του και να έρθει να μας φτιάξει. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Nov 2005 00:23 #5994 by Μιχάλης Πλατάρης
Πρεπει σιγα σιγα να αποφασισουμε και πως θα ειναι οι ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ :wink: μας μεσα στο παιχνιδι. Εμφανιση,χορηγος,σημα και οτι αλλο θελετε να προτεινετε γραψτε το εδω για να αποφασιστει γρηγορα πως θα ειναι η εμφανιση των GamesRadiαδων!!!

More
09 Dec 2005 15:02 #6501 by Dimitris
Paides na mai k ego meta apo arketa megalh apousia eimai piso!etoios gia drash! :cool: arxizo douleia apo shmera!tha sas enhmeroso me ta nea :wink:

More
09 Dec 2005 15:20 #6502 by Μιχάλης Πλατάρης
Εκανα μερικες ανανεωσεις στα accesories και στις foto που ανεβασα...αν γινεται παρακαλω να τις διορθωσεις...

More
09 Dec 2005 15:25 #6503 by Μιχάλης Πλατάρης
Επισης προτεινω πισω στις φανελες να μην εχει το ονομα μας η το επιθετο αλλα το Nickname που εχουμε στο GamesRadio...

More
09 Dec 2005 16:34 #6506 by Dimitris
paides akouste ti mporoume na kanoume an thelete fysika ego tha eimai polu ora mesa k tha ftoiaxno opoios mpainei as erxetai msn na mou leei kati sigekrimeno fotos ktl! sto msn messenger tha me vreite edo

wowparmenos@yahoo.gr

euxaristo! :P

(5 ready) :mrgreen:

More
13 Feb 2006 21:18 #8777 by Μιχάλης Πλατάρης
Ρε παιδια!!!!!Ξεχασατε εντελως το θεμα!!Εντελως ομως!!Φιλε εχεις ξεκινησει να κανεις τιποτα η εντελως τπτ??Το αφησαμε και δεν υπαρχει βελτιωση ενω ειχαμε ξεκινησει πολυ καλα....

More
14 Feb 2006 01:28 #8785 by Μάνος Γρυπάρης
Απ'το MSN δεν συννενοούμαστε. Εγώ θα πρότεινα αν γίνεται να βρούμε κάποιον φίλο απ'το forum του www.wehellas.gr να έχει κέφι και όρεξη να το αναλάβει γιατί ο συγκεκριμένος φίλος ούτε καν πατάει στο forum.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)