1)Ανάλογα με τα Mental Stats του, τους coaches της ομάδας σου, το πόσο παίζει, άλλες συγκιρίες (π.χ. καλή διάθεση) μέσω των οποίων θα είναι σε φόρμα κτλ. Γενικά είναι αρκετά δύσκολο να το φτάσει αλλά αν σε όλα αυτά βρίσκεται στο peak του τότε πολύ πιθανό να το φτάσει.
2)Όχι, ποτέ. Εκτός κι αν το current είναι π.χ. 175 και ο παίκτης είναι GK ή αμυντικός όπου και στα 31 του η ηλικία δεν θα παίξει ρόλο.
3)Ε ανάλογα με την ομάδα! Κοίτα σταδιακά να ανεβάζεις το potential ability. Επίσης εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το scout rating. Δηλαδή αν ένας 18χρονος έχει CA 130 και PA 180, αν έχει Scout Rating 57% τότε μέχρι να φτάσει στο 75% και στο 80% (που αντιστοιχεί σε ένα PA 180) εσύ θα κάτσεις να κάνεις υπομονή 6-7 χρόνια? Δεν νομίζω ότι αξίζει. Οπότε κοίτα και το Scout Rating να είναι υψηλό. Εγώ πάντως στον Παναθηναϊκό ποτέ δεν έχω παίκτες με κάτω από 165 PA, εκτός κι αν έχουν Potential Scout Rating ανώτερο του 75%.
4)Ναι, συμφέρει πρωτίστως να έχουν καλά στατιστικά. Και το Scout Rating παίζει επίσης ρόλο, όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο. Αν έχεις μια απλώς καλή ομάδα της Ευρώπης (π.χ. οι τρεις μεγάλες ελληνικές) μπορείς να πάρεις και coach με υψηλό PA αλλά στατιστικά κοντά στο 15 (οι coaches αργούν να βελτιωθούν). Αν έχεις ομάδα κολοσσό θα πάρεις κατευθείαν έτοιμους coaches.
5)Έχουμε στα Downloads έτοιμο πρόγραμμα προπόνησης
Κλικ εδώ για να το κατεβάσεις
. Ισχύει και για FM2008. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ρωτάς και στη στήλη "Στον Πάγκο" (πάνω δεξιά στο site μας, εκεί που λέει "Μόνιμες Στήλες"). Νομίζω ότι ισχύει το παλιό πρόγραμμα του FM 2006.