Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

UEFA Euro 2008

More
19 Apr 2008 20:16 #41729 by Μάνος Γρυπάρης
Η EA Sports κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες το UEFA Euro 2008, ένα παιχνίδι το οποίο δυστυχώς είναι χειρότερο κι από το UEFA Euro 2004 (κοινώς ένας κακός κλώνος του Fifa).

Διαβάστε το review

Δείτε screenshots:

Δείτε το τρέιλερ το οποίο δείχνει την Εθνική Ελλάδος, τον Ότο Ρεχάγκελ σε ρεσιτάλ (πάντα με τα γραφικά του παιχνιδιού) και όχι μόνο!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 May 2008 22:05 #42289 by Μάνος Γρυπάρης
Το review ανέβηκε

Στα θετικά του παιχνιδιού συγκαταλέγουμε κυρίως το European Challenge, το οποίο έχει μία σειρά από όμορφα challenges στα οποία αναλαμβάνετε την ομάδα σας, έναν μόνο παίκτη, την διαδικασία των πέναλτι κ.ο.κ. Ολοκληρώνοντας τα challenges κερδίζετε πόντους και βέβαια ξεκλειδώνετε τα επόμενα. Αυτό είχε λίγο την πλάκα του. Κατά τα άλλα....τα ξέρετε τα υπόλοιπα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 May 2008 00:14 #42293 by a Guest
Replied by a Guest on topic UEFA Euro 2008
Ακόμα ένα FIFA βαφτισμένο με άλλο όνομα. Μάλιστα......

More
14 May 2008 04:28 #42298 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Το μόνο που αξίζει στο παιχνίδι, είναι όταν το κοινό φωνάζει: "Ελλάς ολέ ολέ, δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ"...

Κατά τα άλλα, κυκλοφορεί το FIFA 2008 με 35 ευρώ... Άντε, ακόμα κάθεστε;

More
14 May 2008 10:28 #42305 by mv79
Replied by mv79 on topic UEFA Euro 2008
Είναι βελτιωμένο σε σχέση με το φίφα εχει κάποια νέα modes που χουν ενδιαφέρον και δεν είναι και λίγο να βλεπεις το Ρεχάγκελ απο τον πάγκο να φωνάζει ;-) έχω παίξει το demo μόνο που μου άρεσε αρκετά οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το PS3

More
14 Jun 2008 14:21 #43622 by Frank
Replied by Frank on topic UEFA Euro 2008
λογω γιουρο ... αλλα και χρονια πώρωσης με ολα τα φιφα το πηρα και αυτο φετος ...

εδω να πω οτι τωρα ποια φιφα παιζω μονο οταν ερχεται ο κολλητός μου και παιζουμε αντιπαλοι παιχνδια

λοιπον , σε αυτο τοπαιχνιδι , πρωτα επαιξα διαφορα φιλικα με τον κολλητό μου και μετα παιξαμε ενα τουρνουα μαζι

ξεκινησαμε στην ιδια ομαδα , απο τα προκριματικά και φτασαμε οσ τον τελικο .... στον οποιο ...χασαμε
οι ομαδα που ειχαμε παρει ηταν η κυπρος !!!!

οκκας πρωτος σκορερ .... τελος!

στα θετικα σε σχεση με το φιφα 08 βαζω οτι αλλαξε ο τροπος εκτελεσης πεναλτι και στα αρνητικα ... αλλα ξε ο τροπος εκτελεσης φαουλ (εξω απο την περιοχη) ...παντα ε σχεση με το φιφα 08

More
20 May 2009 16:33 #53045 by pavlos55
Replied by pavlos55 on topic UEFA Euro 2008
Το παιχνίδι είναι χάλια. Κοτσάνα! Αλλά λογικό η EA να μην έχει χρόνο για το Euro 2008 αφού έκανε πολύ καλή δουλειά στο fifa... Τι να πω, τσάμπα λεφτά :( :( :( ...

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...