Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το Pro Evolution Soccer 2008 στο Wii

More
19 Apr 2008 19:04 #41722 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε το παρακάτω τρέιλερ-παρουσίαση του Pro Evo 2008 στο Wii:

Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφού με το Nunchuk ελέγχετε τον παίκτη σας και με το Wiimote δείχνετε που θα στείλετε την πάσα. Μπορείτε να δώσετε πάσες μέχρι και στον κενό χώρο κι ο παίκτης σας να κινηθεί αυτόματα εκεί!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2008 22:46 #41911 by Petros
Παιδιά το έπαιξα το παιχνίδι και ένα έχω να πω! Είναι τρομερό! Κλάσεις ανώτερο από τις άλλες Κονσόλες ! Ο χειρισμός είναι τέλειος και αν ασχοληθείς θα πωρώσει πολύ!
Το συστήνω σε όλους τους Fans ποδοσφαίρου!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
13 May 2008 10:15 #42270 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Εμένα πάλι δεν μου άρεσε... Συγγνώμη αλλά παιχνίδια όπως το pro έχουν γίνει αγαπητά για συγκεκριμένους λόγους...

Ωραία τα πειράματα της Nintendo με το gameplay σε ορισμένους τίτλους, αλλά με αυτόν τον τρόπο, κάποιος που έχει μόνο Wii δεν μπορεί να βιώσει την εμπειρία του pro στον μέγιστο βαθμό...

More
13 May 2008 12:38 #42277 by Petros

mafiozos\ wrote: Εμένα πάλι δεν μου άρεσε... Συγγνώμη αλλά παιχνίδια όπως το pro έχουν γίνει αγαπητά για συγκεκριμένους λόγους...

Ωραία τα πειράματα της Nintendo με το gameplay σε ορισμένους τίτλους, αλλά με αυτόν τον τρόπο, κάποιος που έχει μόνο Wii δεν μπορεί να βιώσει την εμπειρία του pro στον μέγιστο βαθμό...

δεν βιώνεις σε μέγιστο βαθμό; δεν το νομίζω.. Το έχεις παίξεις; αν όχι τότε δεν μπορείς να ξέρεις γιατί πρέπει να ασχοληθείς για να δεις πόσο φοβερό είναι . ακόμα και εγώ που δεν μου αρέσει το pro του wii μου άρεσε αρκετά. αν πάλη το έχεις παίξει τότε απλά δεν σου αρέσει το Wii

More
13 May 2008 14:53 #42281 by Μπάμπης Χαραλάμπους

JaCk_RiDeR\ wrote: Aν πάλι το έχεις παίξει τότε απλά δεν σου αρέσει το Wii

:?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 May 2008 17:23 #42284 by Petros

IloveCONSOLES\ wrote:

JaCk_RiDeR\ wrote: Aν πάλι το έχεις παίξει τότε απλά δεν σου αρέσει το Wii

:?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 May 2008 00:20 #42295 by a Guest
Replied by a Guest on topic Το Pro Evolution Soccer 2008 στο Wii
Παίδες μόλις τώρα είδα το παραπάνω βιντεάκι, και....με έπιασε αναγούλα!!! Είπαμε να εκμεταλλευτεί τον χειρισμό του Wii, αλλα σα να ξεφεύγει λίγο. Αριστερά-δεξιά τα χέρια για μια απλή πάσα, αυτο δεν είναι χειρισμός αυτό είναι σα να πλέκεις πουλόβερ!! :lol:

More
14 May 2008 04:24 #42297 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Το Wii το αγόρασα την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα... Φυσικά και έχω παίξει το Pro, αλλιώς δεν θα μπορούσα να πω ότι δεν μου αρέσει κάτι που δεν έχω δει...

Το Wii ως μηχάνημα μου αρέσει πολύ, αλλά νομίζω ότι δεν κάνει για αθλητικά παιχνίδια... Αυτή είναι η γνώμη μου...

More
03 Jun 2008 15:11 #42942 by Petros

mafiozos\ wrote: Το Wii το αγόρασα την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα... Φυσικά και έχω παίξει το Pro, αλλιώς δεν θα μπορούσα να πω ότι δεν μου αρέσει κάτι που δεν έχω δει...

Το Wii ως μηχάνημα μου αρέσει πολύ, αλλά νομίζω ότι δεν κάνει για αθλητικά παιχνίδια... Αυτή είναι η γνώμη μου...

εντάξει έμενα μου άρεσε πολύ ! αν και εντάξει δεν είμαι Fan των αθλητικών παιχνιδιών